[quote="Popescu Stefan"]. De ce nu ia APCR bani pe programe sportive de la Bugetul de stat? Simplu; pentru ca nu este autorizat ca structura sportiva, la fel ca AGVPSR.
Nu stiu cine sunteti dar daca va inchipuiti ca veti obtine bani de la bugetul de stat prin afiliere

dati-mi voie sa va spun wow...la fel cum si atletismul sau alte sporturi o duc excelent...iar sportivii au de toate de la echipamente pana la bani de deplasari si baze de pregatire super dotate....
Daca se prezenta un proiect coerent care sa aiba pilonii in lumea privata (administratori de balti, proprietari de magazine de pescuit, cluburi sportive, posturi TV de specialitate) si afilierea ca structura sportiva autorizata "element de suport si reglementare"....as fi zis da....
Este adevarat ca, o baza mai mare de selectie ar fi utila, este general valabil pentru orice sport....dar....Cati practicanti de pescuit la crap sunt ? 100, 200 - 1000 . Cate piste de concurs seriose sunt ????
Noi inca suntem obisnuiti sa furam peste din balti...nu sa ne luptam cu el...
Intr-un cuvant---balti putine = pescari putini = magazine de profil putine = putini bani asa ca..... solutia unica si normala pentru CN este autofinantarea
PS. este doar opinia mea personala...nu particip si nu voi participa niciodata la CN, sunt pescar sportiv de Duminica...