16.03.2011 – DEMAREAZA INSCRIERILE LA CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: 16.03.2011 – DEMAREAZA INSCRIERILE LA CN 2011

Mesaj de andrei vladeanu »

Popescu Stefan scrie: PS Din pescuitul sportiv tare as vrea si eu sa stiu un presedinte din lume care a fost pescar de competitie cu clasificări internationale. Dă si tu cateva exemple. .
de ce imi raspunzi cu o intrebare?
eu te-am intrebat f. clar -
ce disciplina sportiva a fost organizata si manageriata (in istoria sportului) de cineva venit din exterior si care nu are habar de respectivul sport?
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

fac o precizare pt. naivii (ca sa nu spun altfel) care se gandesc ca federatia de pescuit va aduce mult asteptata ploaie cu carnati si sticle de vin la treisferturi din pescuitul competitional la crap.
nu intru in amanunte, insa o structura de acest gen va impovara financiar mai tare cluburile de crap si nu numai.
(atentie, nu zic ca-i bine sau rau, ci doar explic)

asa cum am mai spus, pescarii valorosi, care in acest moment au angajamente GRATUITE pe la diferite cluburi, vor beneficia in orice forma de organizare de tratamente favorabile (spre meritul lor)

restul pescarilor pasionati (care nu sunt ofertati ACUM de cluburi si nu vor fi nici ATUNCI, evident) nu vor avea alta varianta decat sa investeasca intr-un club (sau sa atraga sponsori) pentru a putea intra in competitie.

federatia diriguieste pescuitul, il organizeaza, percepe taxe pt legitimari, arbitraj, etc.
federatia este forma de organizare a CLUBURILOR, carora daca o sa le fie mai greu din punct de vedere finaciar, logistic, etc, vor fi mult mai atente cu contractele pe care le incheie.

repet, nu vreau sa spun ca o forma federativa de organizare a pescuitului sportiv este inoportuna (dovada ca in 2008 am incercat un proiect similar), ci doar vreau sa atrag atentia ca odata infiintata si cu drepturile fips-cips dobandite (desi cred ca va mai curge multa apa pe dunare pana atunci) federatia nu rezolva problemele finaciare ale pescarilor care astazi platesc 1100 euro/club pt a intra in cn.
The One Team

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Asta este diferenta intre o privire punctuala a pescuitului si o privire de ansamblu. Andrei Vladeanu priveste pescuitul sportiv prin prisma numita pescuit la crap. Cluburile de crap platesc 1100 EURO, ca sa ce? Sa mearga unii (care probabil se stiu dinainte) la o competitie internationala. Unii sunt eliminati din primul tur, dar dau tot atatia bani ca cei care beneficiaza de participarea la competitia internationala. Este ca sa zic asa un fel de Cutia milei. De ce nu ia APCR bani pe programe sportive de la Bugetul de stat? Simplu; pentru ca nu este autorizat ca structura sportiva, la fel ca AGVPSR.
Pescarii valorosi nu trebuie sa aiba angajamente pe la cluburi, ci contracte sportive, sa beneficieze de conditii de pregatire oferite de cluburi, de echipamente si materiale sportive. Asta trebuie sa faca presedintii de cluburi, nu sa ia pielea de pe pescarii sportivi. Lasand la o parte faptul ca tin in viata si magazinele de articole de si pentru pescuit. Cu alte cuvinte pe langa un grup de pescari au aparut afacerile in domeniu, in loc ca pe lângă afacere să se dezvolte un fenomen sportiv. Este o diferentă diametral opusa fata de ce este până acum. Una este sa privesti din exterior, alta din spatele tejghelei.

PS Te retragi din pescuitul sportiv daca obtin afilierea la CIPS anul acesta? Pot sa-ti spun ca este ca si obtinută.
Si ca sa-ti raspund la intrebare - Pescuitul sportiv din România care este spoliat de Selaru. Ce era asa complicat? Iti raspunsesem deja.
PPS Daca nu ai fost in stare sa finalizezi infiintarea federatiei sportive, desi te-ai apucat sa o faci, nu plânge de mila altora care au fost in stare sa o faca. Si stiu sa o si faca functională.

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Domnule Presedite - FELICITARI !

x-ulescu

Mesaj de x-ulescu »

bai fratilor m-am saturat de voi pana peste cap. m-ati speriat cu federatia voastra. nea stefane ti-au facut oamenii topic care se numeste "federatia". vorbeste frate acolo despre ea. de ce trebuie sa citim pe toate topicurile de federatia dumitale. cred ca in curand o sa invadezi si rubrica "vanzari diverse". pe forumul asta mai intra si oameni care nu au nicio treaba nici cu federatia dumitale si nici cu apcr-ul si te rog sa ma crezi ca suntem deja scarbiti sa citim de cateva luni aceeasi poveste. ai reusit sa realizezi ceva ... felicitari ... dar trebuie sa ne amintesti zilnic? asa de tare ma enerveaza postarile tale zilnice care repeta aceleasi chestii la nesfarsit incat daca pe viitor CN v-a fi organizat de federatie prefer sa stau acasa.

Razvan Paunoiu

Mesaj de Razvan Paunoiu »

[quote="Popescu Stefan"]. De ce nu ia APCR bani pe programe sportive de la Bugetul de stat? Simplu; pentru ca nu este autorizat ca structura sportiva, la fel ca AGVPSR.

Nu stiu cine sunteti dar daca va inchipuiti ca veti obtine bani de la bugetul de stat prin afiliere :lol: :lol: :lol: dati-mi voie sa va spun wow...la fel cum si atletismul sau alte sporturi o duc excelent...iar sportivii au de toate de la echipamente pana la bani de deplasari si baze de pregatire super dotate....
Daca se prezenta un proiect coerent care sa aiba pilonii in lumea privata (administratori de balti, proprietari de magazine de pescuit, cluburi sportive, posturi TV de specialitate) si afilierea ca structura sportiva autorizata "element de suport si reglementare"....as fi zis da....
Este adevarat ca, o baza mai mare de selectie ar fi utila, este general valabil pentru orice sport....dar....Cati practicanti de pescuit la crap sunt ? 100, 200 - 1000 . Cate piste de concurs seriose sunt ????
Noi inca suntem obisnuiti sa furam peste din balti...nu sa ne luptam cu el... :(
Intr-un cuvant---balti putine = pescari putini = magazine de profil putine = putini bani asa ca..... solutia unica si normala pentru CN este autofinantarea

PS. este doar opinia mea personala...nu particip si nu voi participa niciodata la CN, sunt pescar sportiv de Duminica... :)
Nume utilizator schimbat din Friday

claudiue

Mesaj de claudiue »

Friday scrie:
Popescu Stefan scrie:. De ce nu ia APCR bani pe programe sportive de la Bugetul de stat? Simplu; pentru ca nu este autorizat ca structura sportiva, la fel ca AGVPSR.

Nu stiu cine sunteti dar daca va inchipuiti ca veti obtine bani de la bugetul de stat prin afiliere :lol: :lol: :lol: dati-mi voie sa va spun wow...la fel cum si atletismul sau alte sporturi o duc excelent...iar sportivii au de toate de la echipamente pana la bani de deplasari si baze de pregatire super dotate....
Daca se prezenta un proiect coerent care sa aiba pilonii in lumea privata (administratori de balti, proprietari de magazine de pescuit, cluburi sportive, posturi TV de specialitate) si afilierea ca structura sportiva autorizata "element de suport si reglementare"....as fi zis da....
Este adevarat ca, o baza mai mare de selectie ar fi utila, este general valabil pentru orice sport....dar....Cati practicanti de pescuit la crap sunt ? 100, 200 - 1000 . Cate piste de concurs seriose sunt ????
Noi inca suntem obisnuiti sa furam peste din balti...nu sa ne luptam cu el... :(
Intr-un cuvant---balti putine = pescari putini = magazine de profil putine = putini bani asa ca..... solutia unica si normala pentru CN este autofinantarea

PS. este doar opinia mea personala...nu particip si nu voi participa niciodata la CN, sunt pescar sportiv de Duminica... :)
Nu, nu sunt bani putini...

dragos2710

Mesaj de dragos2710 »

cate loturi s-au inscris la cn?
DRAGOS DEMETRIAN

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Hai Costele cu lista finala.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

cosmin ilie

Mesaj de cosmin ilie »

Domnule Popescu poti sa scrii in alta parte pt ca ne-am saturat de aceste discutii care nu au nici o logica .Esti cumva in liga lui nea MITICA DRAGOMIR dute si lasane esti penibil rau.ACEST TOPIC ESTE PT CN nu pentru un nebun care se crede TARZAN.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”