16.03.2011 – DEMAREAZA INSCRIERILE LA CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: 16.03.2011 – DEMAREAZA INSCRIERILE LA CN 2011

Mesaj de andrei vladeanu »

Popescu Stefan scrie: Eu am insa o alta calitate; daca mi-am propus ceva, fac totul ca sa reuseasca. Dovada faptul ca la câte zoaie s-au aruncat inspre mine, un altul in locul meu renunta. .
il stiu pe unul care nu a renuntat nici macar la targoviste, in boxa.
Popescu Stefan scrie:PPPS Mi-ai dat inca o confirmare ca unii trateaza pescuitul sportiv ca o afacere. Eu incerc sa-l readuc acolo unde ii este locul. Sa redevina sport, nu afacerea cuiva. Si o sa reusesc.
toate sporturile adevarate (cu impact mediatic) sunt tratate in sec 21 ca afaceri. conduse si manageriate ca atare.

pe de alta parte, istoria sportului ne arata ca nu exista niciun precedent in care cineva din afara unui fenomen competitional (care habar nu are cu ce se mananca, nu-i cunoaste istoria, traditiile sau filozofia) sa vina si sa organizeze sub orice forma disciplina respectiva!
The One Team

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Aici logica ta intra in contradictie cu legea. Daca ar fi asa cum zici tu, federația ar trebui sa fie o societate comercială, un holding sau probabil un MOL. Legea romaneasca spune ca federatiile sportive sunt sunt persoane juridice de drept privat, non profit si fara scop lucrativ.

PS Din pescuitul sportiv tare as vrea si eu sa stiu un presedinte din lume care a fost pescar de competitie cu clasificări internationale. Dă si tu cateva exemple. Sa nu spui ca tov. Selaru este cel mai concludent exemplu. :lol: :lol: :lol: Si spală pe jos cu voi, marii pescari de competiție, care nu mai conteniți cu temenelele. Fi barbat in fața lui, nu a mea.
Apropo, la Radovanu, cate cluburi s-au hotarat sa adere la federatie. Am auzit ca vor sa intre in bloc; toate odată.
Ultima oară modificat Dum Apr 10, 2011 9:10 de către Popescu Stefan, modificat 1 dată în total.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Popescu Stefan scrie:Personal nu cred ca am ceva de castigat. Dimpotriva, pana acum am cheltuit. Interesanta mi se pare insa logica ta. Trebuie neaparat sa câstigi ceva daca te implici intr-un proiect care are ca scop punerea pe un făgaș normal a pescuitului sportiv?
Ai auzit cumva care este sloganul jocurilor olimpice?

PS Nu face confuzii intre om de afaceri si management. Sunt lucruri diferite.
PPS Ai dreptate insa intr-o privintă. Intr-o lume in care toti alerga dupa capatuială, un om care face ceva dezinteresat pare nebun. Eu am insa o alta calitate; daca mi-am propus ceva, fac totul ca sa reuseasca. Dovada faptul ca la câte zoaie s-au aruncat inspre mine, un altul in locul meu renunta. Vezi acuzatiile tale de excrocherie facute fara sa ai niciun motiv, sau dovada.
PPPS Mi-ai dat inca o confirmare ca unii trateaza pescuitul sportiv ca o afacere. Eu incerc sa-l readuc acolo unde ii este locul. Sa redevina sport, nu afacerea cuiva. Si o sa reusesc.

Sa clarificam doua aspecte :

1. Nu eu te-am acuzat de ca esti escroc, ci cativa dintre prietenii mei, pescarii : Tata Nitu, George Galita, Pista Brasov, etc.
Suna-i si pune-i sa posteze ca au primit banii promisi de tine ca premii si nu te mai acuza nimeni.
2. Te-am rugat sa explici de ce un om ca tine (fara sa fie pescar sau sa aiba legaturi cu pescuitul) vrea sa intre in lumea noastra si sa o conduca, dezinteresat dupa cum afirmi. De ce ? :roll:
3. Fondurile de vanatoare ale AGVPS-ului (ptr care te-ai judecat) tot din pasiune doreai sa le obti ? Sau doreai sa le inapoiezi taranilor carora l-i s-au confiscat terenurile de catre comunisti ? :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

[quote="Popescu Stefan"]Aici logica ta intra in contradictie cu legea. Daca ar fi asa cum zici tu, federația ar trebui sa fie o societate comercială, un holding sau probabil un MOL. Legea romaneasca spune ca federatiile sportive sunt sunt persoane juridice de drept privat, non profit si fara scop lucrativ.

dupa logica dumitale federatia ar trebui sa fie un dig de piatra? asta inseamna cuvantul scris MOL. consultati DEX.
corect se scrie: MALL [MOL] s. n. complex mare cuprinzând magazine, restaurante, servicii utilitare etc., închis circulației autovehiculelor; complex de diferite magazine. (< engl. mall)
Asta asa sa va mai atac la studii ca tot v-ati laudat cu ele. :lol: :lol: :lol:

Popescu Stefan

1. Treburile cu concurentii le rezolv personal, nu prin intermediul tau.
2. Lumea asta a pescarilor nu este a ta. Incearca sa vorbesti in numele tau, nu a altora, care probabil mulți, nu-ti impartașesc punctele de vedere. Ce caut in lumea pescuitului sportiv (nu a pescarilor sportivi) este faptul ca nimeni pana acum nu a luat taurul de coarne si sa incerce sa puna ordine in pescuitul sportiv. Retine, relatia federatiei este cu cluburile, nu cu pescarii sportivi. Este o diferenta esentiala. Tactica asta a voastra de a crea un curent de opinie in randul pescarilor ca federatia le va lua pielea, se va dovedi păguboasă pentru voi. Pescarii sportivi au inceput să vă citeasca.
3. Nu am vrut niciodata fondurile de vânătoare ale AGVPSR, intrucat pescuitul se face cu undita, nu cu pușca. Cine te-a informat te-a indus in eroare. Sau este tot o petardă? Toate lumea stie că AGVPSR este tot ce este mai rău pentru pescuitul sportiv și v-ati gasit voi sa le cantați în strună. Din păcate pentru, ei s-ar putea să fie cântecul de lebădă.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Popescu Stefan scrie: Apropo, la Radovanu, cate cluburi s-au hotarat sa adere la federatie. Am auzit ca vor sa intre in bloc; toate odată.
cine sau ce este Radovanu !!!!!!!!o persoana sau o localitate gen YALTA ,STRASSBOURG ,NURENBERG,BRUXELLES,!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Popescu Stefan scrie: Apropo, la Radovanu, cate cluburi s-au hotarat sa adere la federatie. Am auzit ca vor sa intre in bloc; toate odată.
cine sau ce este Radovanu !!!!!!!!o persoana sau o localitate gen YALTA ,STRASSBOURG ,NURENBERG,BRUXELLES,!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

1. Le rezolvi personal ? Bine , pana atunci insa vei fi considerat tot ESCROC si TZEPAR.
2. Aici te arzi. Lumea pescarilor nu este a mea, normal. Dar este familia mea. Iar tu vei ramane doar un musafir, care vine, mananca si pleaca..... Eviti a doua oara raspunsul ! De ce vrei TU sa iei taurul de coarne ?
3. La Agvps au alta parere. Ai vrut sa iei tot patrimoniul AGVPS cu lacuri si fonduri de vanatoare. Asta a fost de fapt scopul federatiei tale. Ai vazut ca nu merge si acum schimbi macazul : ca ce bine vrei tu sa le faci la pescari, sa-i organizezi, sa le aduci bani de acasa (ca doar o faci din pasiune), etc..... Mi-e scarba de discursurile tale INFORMATORULE si ai grija ca daca continui asa nu te vad bine prin preajma pescarilor.....nu mai dau exemple. :twisted:
CS SENZOR

Popescu Stefan

oanavictor scrie:
http://www.apcr.eu/comunicate-presa/52- ... 32011.html

VM La ce deranj am facut eu in curtea AGVPSR, demascând impostura lor, puteau să-ți spună că le-am violat și nevestele. Problema era sa-si găsească și fraierii care sa-i si creadă. Dacă tot zici că sunt informator, zi-mi si la cine ca să mă duc să-mi iau salariu.
PS Lipsa de argumente, pe care nu le ai, nu o poți acoperi cu invective. Dimpotrivă, denotă un caracter mărunt. Pacat de tine, că promiteai ca pescar sportiv.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Nu esti tu in masura sa iti dai cu parerea despre pescari si pescuit.
La intrebare poti raspunde ? Este a treia oara cand ti-o cer.... Si referitor la "fraierii" care cred sau nu spusele celor de la Agvps, tu ce cauti pe acest site (singurul de altfel care te mai accepta :oops: ), nu tot "fraieri" care sa creada in balivernele tale ? :oops:
CS SENZOR

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”