16.03.2011 – DEMAREAZA INSCRIERILE LA CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
buhac constantin

Re: 16.03.2011 – DEMAREAZA INSCRIERILE LA CN 2011

Mesaj de buhac constantin »

Gor in ce lot esti la C.N ?

gor965
Moderator
Puncte: 0

Mesaj de gor965 »

buhac constantin scrie:Gor in ce lot esti la C.N ?
Pe mine ma intrebi :?: :!: :roll:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

buhac constantin

Da

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

buhac constantin scrie:Da
AGVPS - filiala Calarasi !!! :lol:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

buhac constantin

E clar avem relatii !

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Datorita faptului ca Andrei Vlădeanu acorda o atentie deosebita fenomenului pescuit sportiv, fiind cel care incearca sa blocheze autorizarea FRPS, vă anunt oficial ca am solicitat Judecatoriei sect. 2 Bucuresti dizolvarea APCR in conformitate cu prevederile art. 56 lit. e din OG 26/2000. Ii doresc succes in continuarea Campionatului National de Crap.
PS Prin Ordonanta presedentială o sa solicitam obligarea pârâtei de a sista organizarea de competitii care au ca scop clasificări sportive, până la rămânerea definitiva si irevocabilă a sentintei privind dizolvarea. Daca baietii astia credeau ca si-au găsit jucaria cu FRPS, s-au inselat.

buhac constantin

Domnu Popescu vorbiti serios ?
Dar ce va deranjeaza daca pescarii participa la Campionatul National organizat de APCR si se intrec in spiritul sportivitatii pentru a vedea care sunt mai buni si merita sa reprezinte Romania la Campionatul Mondial 2011 .
Din moment ce AICI vor participa toti pescarii interesati si cei mai buni castiga vor fi recunoscuti ca Lotul National al Romaniei pe care il va inscrie cine va avea dreptul APCR ori Federatia . Un lucru este bun find asigurat bugetul din taxa pescarilor + sponsori .
Pana cand Federatia va obtine dreptul de la CIPS -FIPS pentru inscrierea Lotului National al Romanie la Campionatul Mondial de Pescuit la Crap si alte discipline pescarii de crap vor participa la cele trei etape si se va stii din timp cine este Lotul Romaniei .
Daca Federatia va fi recunoscuta de CIPS -FIPS atunci nu va face decat sa preia Lotul castigator si BUGETUL constituit si le va prezenta in continuare programul in care vor fi incluse antrenamente ,deplasare ,dotari etc .
Trebuie sa intelegeti ca pentru participare trebuie sa cunoastem Lotul cel mai bun si sa avem un BUGET asigurat .Nu cred ca cineva are interes ca Romania sa nu participe la Campionatul Mondial !
Consider ca toti trebuie sa mai lase din orgolii si sa gasim cale cea mai buna .
Eu stiu ca trebuie LINISTE pentru pescuitul la Crap !

Popescu Stefan

Este exclus. Impostorii trebuie sa dispara din pescuitul de competitie. Pescuitul sportiv nu mai poate sta in spatele unor afaceri ale unor indivizi. Si nu ma interesaza pusculita pescarilor. Negociem o sponsorizare pentru a putea trimite toate loturile nationale de pescuit la Campionatele din Italia. Cand o sa reuseasca Vladeanu asa ceva eu ma ridic si plec.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Escrocule, tu vorbesti de impostori ? Vezi ca-ti iei iar viteza .... :twisted:
Du-tela fantanelela sedint cluburilor daca esti barbat si expune-ti punctul de vedere acolo, nu te m-ai vaitape forum ca femeile ! Si stai linistit ca nu te bate nimeni, pescarii de abia asteapta sa te cunoasca. :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Popescu Stefan

Sunt convins. Ieri am avut o intalnire agreabila de peste o ora cu Gica Galita, caruia i-am inmanat si premiul de la Brasov si nu vreau sa-ti spun ce a zis de voi, ca nu e frumos. A fost de acord cu mine ca am stricat in primul rand o afacere si am lasat pe unii fara obiectul muncii. Spre deosebire de tine, Gica nu s-a plans pe forumuri ca am intarziat cu plata, si, desi nu ne-am cunoscut decat cu ocazia cupei de la Brasov, cred ca ne-am despartit prieteni. Oricum este un om de calitate, fata de altii care sufera de narcisism.
La Fantanele l-am rugat pe Tata Nitu sa-i transmita personal lui AV ce am scris mai sus. Eu am alte probleme de rezolvat, nu sa asist la minicunile lui AV.
Ce am facut incorect in postarea de mai sus?
Apropo, cand folosesti cuvantul excroc, uitate la tastaura, nu in oglinda.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”