Vladut Mateianu scrie:Ne facem ca ploua, nu-l salvam...andrei vladeanu scrie: daca pe popescu il aresteaza maine, ce va faceti?!?![]()

Moderator: gor965
Vladut Mateianu scrie:Ne facem ca ploua, nu-l salvam...andrei vladeanu scrie: daca pe popescu il aresteaza maine, ce va faceti?!?![]()
sa lasam chestiile personale. eu nu te-am intrebat pe tine la vremea respectiva daca il respecti pe omul oliviu orhei...Vladut Mateianu scrie: Tu personal, pe omul popescu stefan il respecti ?
Porcușor, ești nervos? Nu te-a satisfăcut Șelaru la ședință? „Vom face totul ca să distrugem federația” nu te-a satisfăcut?Vladut Mateianu scrie:Tu taci dracu' din gura si nu te mai baga in seama....Stefan Popescu scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O să-și bage unghia în gât ca pițigoii!
Mă tot întreb de ce nu mă citează procurorii, la câte dosare spun dobitocii ăștia că am!
Hal de raspuns pentru un presedinte! Cum vreti sa merga lumea la drum cu federatia!?Stefan Popescu scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mă tot întreb de ce nu mă citează procurorii, la câte dosare spun dobitocii ăștia că am!
Discutam cu Andrei, cu tine m-am lamurit... nu te mai baga in seama singur, altfel risti sa scri doar pe la Marele bazar sau alte sectiuni ale forumului...Stefan Popescu scrie:Porcușor, ești nervos? Nu te-a satisfăcut Șelaru la ședință? „Vom face totul ca să distrugem federația” nu te-a satisfăcut?Vladut Mateianu scrie:Tu taci dracu' din gura si nu te mai baga in seama....Stefan Popescu scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Păi v-a invitat cineva?irinel bunica scrie:Hal de raspuns pentru un presedinte! Cum vreti sa merga lumea la drum cu federatia!?Stefan Popescu scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Frate nu-l trimite pa bazar ca strica piata oamenilorVladut Mateianu scrie:cu tine m-am lamurit... nu te mai baga in seama singur, altfel risti sa scri doar pe la Marele bazar sau alte sectiuni ale forumului...
Fane si daca te trezesti la usa cu Senzor Carp Club, cu Pelicanul si celelalte, tu cam ce faci?!Stefan Popescu scrie: La federație se solicită afilierea, nu vine federația în pețit! Și dacă se admite afilierea, rămâne de văzut. Adunarea generală are ultimul cuvânt.
Nu am vrut sa ma implic in discutie , dar daca tu in calitate de presedinte al federatiei oferi un astfel de raspuns " PENTRU CA NU AM VRUT " spune foarte multe despre cum vei conduce acesta federatie , exact ca si agvps sau alte structuri federative ..... federatia de hochei , ACR - raposatul "FRAK ".... conduci dupa cum iti convine.Stefan Popescu scrie:Se scapă din vedere esențialul. Legătura de cauzalitate federație - pescar sportiv. Federația este persoană juridică de drept privat, constituită prin asocierea cluburilor sportive, la rândul lor persoane juridice de drept privat. Organul de decizie este adunarea generala a membrilor afiliați. Mă întreb de luni de zile dacă acești vajnici mânuitori de tastatură și-au pus întrebarea, simplă de altfel, dacă pescuitul sportiv va merge sau nu înainte și fără ei.
Dacă cineva își închipuie că această federație se poticnește pentru că unii sau alții sunt prea buni pentru a se legitima lu un club sportiv pentru a arăta de ce sunt în stare, se înșală amarnic.
Populismul exacerbat promovat pe forumurile de pescuit nu au niciun efect asupra bunei funcționări a federației. Unii chiar îi prevăd dizolvarea. Sunt și eu curios când va venii clipa aceea! Dar va mai curge multă apă pe Dunăre până atunci.
PS Și ca să lămuresc de ce nu s-a făcut concursul pe Doripesco, răspund simplu și responsabil: PENTRU CĂ NU AM VRUT!
Mulțumiți?