AGVPS SE IMPLICA IN PESCUITUL COMPETITIONAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: AGVPS SE IMPLICA IN PESCUITUL COMPETITIONAL

Mesaj de miyagi »

Ti-ai supt-o ca Marilyn Manson, iti spun eu. Iti mai scoti si trei coaste sa ajungi bine sa nu se piarda nimic :wink: .
Urban culture.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Nici nu i-a obligat cineva. Dreptul la liberă asociere este garantat de lege. Problema este dacă de acum încolo vor vrea.

irinel bunica

Mesaj de irinel bunica »

Stefan Popescu scrie:
irinel bunica scrie:
Stefan Popescu scrie::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
O să-și bage unghia în gât ca pițigoii!
Mă tot întreb de ce nu mă citează procurorii, la câte dosare spun dobitocii ăștia că am!
Hal de raspuns pentru un presedinte! Cum vreti sa merga lumea la drum cu federatia!?
Păi v-a invitat cineva?
La federație se solicită afilierea, nu vine federația în pețit! Și dacă se admite afilierea, rămâne de văzut. Adunarea generală are ultimul cuvânt.
PS Limbajul dobitocului la care i-am răspuns nu l-ați remarcat? Vă sugerez să vă inspirați din limbajul președintelui dumneavoastră, dl. Oană! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Am cerut eu cumva sa ma afiliez la mizeria asta de federatie? Nu vreau si nici nu am vrut sa intru in aceasta federatie, care este condusa de un om cu un caracter jalnic!
De ce mai postezi daca nu te intereseaza pescarii? Vezi de treburile tale, nu mai posta pe forumuri ca nu este treaba presedintelui sa faca asta, asta in cazul in care te respecti pe tine ca presedinte!
Ultima oară modificat Joi Oct 03, 2013 14:43 de către irinel bunica, modificat 1 dată în total.
"Caracterul fara inteligenta poate mult,
dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic." (Cicero)

Stefan Popescu
pescar de competitie

cornel.s scrie:Ti-ai supt-o ca Marilyn Manson, iti spun eu. Iti mai scoti si trei coaste sa ajungi bine sa nu se piarda nimic :wink: .
Chiar azi am avut o discuție cu o doamnă, președinte de comitet sportiv recunoscut și cu mare greutate și cred că în curând vreo 30 de cluburi din acest Comitet vor adera la federație. Mă refer la cluburile sportive ale persoanelor cu disabilități. Îți recomand să te legitimezi la un astfel de club. Corespunzi!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:Nici nu i-a obligat cineva. Dreptul la liberă asociere este garantat de lege. Problema este dacă de acum încolo vor vrea.
Cand vei disparea tu din ea poate ca se vor mai gandi si oamenii. Problema de-acolo DOAR TU esti.
Urban culture.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Bunicuța, mergi așa fără lup? :lol: :lol: :lol: :lol:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:
cornel.s scrie:Ti-ai supt-o ca Marilyn Manson, iti spun eu. Iti mai scoti si trei coaste sa ajungi bine sa nu se piarda nimic :wink: .
Chiar azi am avut o discuție cu o doamnă, președinte de comitet sportiv recunoscut și cu mare greutate și cred că în curând vreo 30 de cluburi din acest Comitet vor adera la federație. Mă refer la cluburile sportive ale persoanelor cu disabilități. Îți recomand să te legitimezi la un astfel de club. Corespunzi!
Ce bine ca nu se pot modifica mesajele astea dupa bunul plac al oricarui dobitoc.
Mai vedem pe parcurs cine e handicapat!
Urban culture.

Stefan Popescu
pescar de competitie

cornel.s scrie:
Stefan Popescu scrie:Nici nu i-a obligat cineva. Dreptul la liberă asociere este garantat de lege. Problema este dacă de acum încolo vor vrea.
Cand vei disparea tu din ea poate ca se vor mai gandi si oamenii. Problema de-acolo DOAR TU esti.
Întradevăr, eu sunt o problemă majoră pentru mulți. Cu mine nu se pot juca și nici fraierii. Problema este că cei care stau pe gânduri riscă să ajungă bătrâni!
Nu pricepi sportivule că aici intră cluburi, nu pescari?

irinel bunica

Mesaj de irinel bunica »

Pescarii fac parte din cluburi!
"Caracterul fara inteligenta poate mult,
dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic." (Cicero)

Carp Dream Team
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Carp Dream Team »

Stefan Popescu scrie:
PS Și ca să lămuresc de ce nu s-a făcut concursul pe Doripesco, răspund simplu și responsabil: PENTRU CĂ NU AM VRUT!
Mulțumiți?
Buna ziua, dl. Popescu
Vreau sa va precizez inca de la inceput ca nu vreau sa intru in nici o polemica cu dvs., dar raspunsul pe care l-ati dat
vizavi de concursul de la Doripesco, care se dorea a fi un concurs care sa trimita echipa Romaniei la Campionatul Mondial,
ma facut sa imi finalizez opinia personala fata de aceasta federatie pe care o conduceti. Conduc un club de pescuit din Romania si stateam sub semnul intrebarii, ca multe alte cluburi din aceasta tara si asteptam un raspuns pentru acest concurs. Daca asta e raspunsul oficial din partea celui care conduce federatia, cum credeti Dl. Popescu ca veti reusi sa ne atrageti? Un presedinte de federatie nu face ceva dupa propriul lui plac, ci urmeaza un proiect pe care il are federatia, urmeaza niste hotariri pe care le ia adunarea generala si in primul rand urmeaza doleantele cluburilor care se vor a fi afiliate la federatie... vedeti acuma de ce lumea nu are incredere in proiectul acesta?
Nu, Dl. Vladeanu intradevar poate ca acuma la momentul asta nu se mai pot face multe pe aceasta tema numita federatie, dar nici nu se poate ca lumea pescarilor de competitie din Romania sa se afilieze la o asemenea institutie care este condusa dupa propria placere.
Ce este de facut???
Asta e o intrebare la care dumneavoastra Dl. Vladeanu a-ti putea sa raspundeti mai bine decat mine. Dar din cate observ eu, stilul dvs. subtil va permite sa va strecurati ca un sarpe printre dunele de nisip...si sa iesiti mereu la rampa asa cum va convine. Chiar daca mi-ati raspuns la mesajul meu, nu m-ati convins ca a-ti fi avut la momentul respectiv
vreo functie in aceea federatie condusa de dl. Popescu, ci dimpotriva raspunsul prompt pe care la dat dl. Popescu demonstreaza ca in aceea federatie exista un singur om - POPESCU -.

Visan Adrian

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”