Moderator: gor965
Am cerut eu cumva sa ma afiliez la mizeria asta de federatie? Nu vreau si nici nu am vrut sa intru in aceasta federatie, care este condusa de un om cu un caracter jalnic!Stefan Popescu scrie:Păi v-a invitat cineva?irinel bunica scrie:Hal de raspuns pentru un presedinte! Cum vreti sa merga lumea la drum cu federatia!?Stefan Popescu scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O să-și bage unghia în gât ca pițigoii!
Mă tot întreb de ce nu mă citează procurorii, la câte dosare spun dobitocii ăștia că am!
La federație se solicită afilierea, nu vine federația în pețit! Și dacă se admite afilierea, rămâne de văzut. Adunarea generală are ultimul cuvânt.
PS Limbajul dobitocului la care i-am răspuns nu l-ați remarcat? Vă sugerez să vă inspirați din limbajul președintelui dumneavoastră, dl. Oană!![]()
![]()
![]()
![]()
Chiar azi am avut o discuție cu o doamnă, președinte de comitet sportiv recunoscut și cu mare greutate și cred că în curând vreo 30 de cluburi din acest Comitet vor adera la federație. Mă refer la cluburile sportive ale persoanelor cu disabilități. Îți recomand să te legitimezi la un astfel de club. Corespunzi!cornel.s scrie:Ti-ai supt-o ca Marilyn Manson, iti spun eu. Iti mai scoti si trei coaste sa ajungi bine sa nu se piarda nimic.
Cand vei disparea tu din ea poate ca se vor mai gandi si oamenii. Problema de-acolo DOAR TU esti.Stefan Popescu scrie:Nici nu i-a obligat cineva. Dreptul la liberă asociere este garantat de lege. Problema este dacă de acum încolo vor vrea.
Ce bine ca nu se pot modifica mesajele astea dupa bunul plac al oricarui dobitoc.Stefan Popescu scrie:Chiar azi am avut o discuție cu o doamnă, președinte de comitet sportiv recunoscut și cu mare greutate și cred că în curând vreo 30 de cluburi din acest Comitet vor adera la federație. Mă refer la cluburile sportive ale persoanelor cu disabilități. Îți recomand să te legitimezi la un astfel de club. Corespunzi!cornel.s scrie:Ti-ai supt-o ca Marilyn Manson, iti spun eu. Iti mai scoti si trei coaste sa ajungi bine sa nu se piarda nimic.
Întradevăr, eu sunt o problemă majoră pentru mulți. Cu mine nu se pot juca și nici fraierii. Problema este că cei care stau pe gânduri riscă să ajungă bătrâni!cornel.s scrie:Cand vei disparea tu din ea poate ca se vor mai gandi si oamenii. Problema de-acolo DOAR TU esti.Stefan Popescu scrie:Nici nu i-a obligat cineva. Dreptul la liberă asociere este garantat de lege. Problema este dacă de acum încolo vor vrea.
Buna ziua, dl. PopescuStefan Popescu scrie:
PS Și ca să lămuresc de ce nu s-a făcut concursul pe Doripesco, răspund simplu și responsabil: PENTRU CĂ NU AM VRUT!
Mulțumiți?