Moderator: gor965
Cristi Y scrie:deci tu doar pe niste vorbe ala lui popescu ai putut sa te pishi pe munca loturilor de la Corbu si sa afirmi ca numesti tu lotul pentru Portugalia ???
iti raspund chiar daca ai sa invoci iar aerele de superioritate. in plopi nu da nimeni cu pietre.Cristi Y scrie:in alta ordine de idei , nu am vazut pe nimeni sa posteze dezaprobarea fata de exprimarea mea de maidan in schimb numele tau apare pe zeci de postari pe mai multe forumuri care blameaza atitudinea si initiativele tale
andrei vladeanu scrie:asta e parerea ta. eu am afirmat in dese randuri si i-am spus si lui popescu ca nu se pune problema sa mearga alt lot la cm din partea federatiei (in cazul in care beneficia exclusiv de acest drept) decat cel care castiga la corbu.
andrei vladeanu scrie:ca sa-i fortez mana lui vali vesa sa accepte propunerea federatiei, sa se termine odata cu sandramaua agvps.
nu. la fel de verbal faceam si demersurile.Cristi Y scrie:andrei vladeanu scrie:ca sa-i fortez mana lui vali vesa sa accepte propunerea federatiei, sa se termine odata cu sandramaua agvps.
tu avand o calitate atribuita verbal faceai demersuri strangand cu usa ????
in calitate de ..andrei vladeanu scrie: nu. la fel de verbal faceam si demersurile.
andrei vladeanu scrie:iti raspund chiar daca ai sa invoci iar aerele de superioritate. in plopi nu da nimeni cu pietre.Cristi Y scrie:in alta ordine de idei , nu am vazut pe nimeni sa posteze dezaprobarea fata de exprimarea mea de maidan in schimb numele tau apare pe zeci de postari pe mai multe forumuri care blameaza atitudinea si initiativele tale