AGVPS SE IMPLICA IN PESCUITUL COMPETITIONAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Cristi Y
pescar de competitie

Re: AGVPS SE IMPLICA IN PESCUITUL COMPETITIONAL

Mesaj de Cristi Y »

in alta ordine de idei , nu am vazut pe nimeni sa posteze dezaprobarea fata de exprimarea mea de maidan in schimb numele tau apare pe zeci de postari pe mai multe forumuri care blameaza atitudinea si initiativele tale

oare toti sunt rauvoitori , ca sa nu zic javre , tampiti , trogloditi sau alte apelative alocate de mentorul tau ??
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie:deci tu doar pe niste vorbe ala lui popescu ai putut sa te pishi pe munca loturilor de la Corbu si sa afirmi ca numesti tu lotul pentru Portugalia ???

asta e parerea ta. eu am afirmat in dese randuri si i-am spus si lui popescu ca nu se pune problema sa mearga alt lot la cm din partea federatiei (in cazul in care beneficia exclusiv de acest drept) decat cel care castiga la corbu.

anticipez urmatoarea intrebare a ta (chestionezi in stil procuror comunist din anii 50) - de ce am mai zis de locurile 2 si 3?

raspuns. ca sa-i fortez mana lui vali vesa sa accepte propunerea federatiei, sa se termine odata cu sandramaua agvps.

mai devreme sau mai tarziu se va termina, ai sa vezi...
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie:in alta ordine de idei , nu am vazut pe nimeni sa posteze dezaprobarea fata de exprimarea mea de maidan in schimb numele tau apare pe zeci de postari pe mai multe forumuri care blameaza atitudinea si initiativele tale
iti raspund chiar daca ai sa invoci iar aerele de superioritate. in plopi nu da nimeni cu pietre.
The One Team

iulixa

Mesaj de iulixa »

Ce faceti voi aici seamana al naibii de bine cu ce se intampla in viata politica. Trebuie ca sunt multe oase de ros, ca altfel nu se justifica... Mai ales ca nu se disputa idei, dar se injura vartos. In politica s-ar spune ca e nevoie de o a treia cale. Cine si-o asuma?

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

In 2014 tot sub egida AGVPS se vor face calificarile pentru mondiale si tot la corbu unde se va tine campionatul mondial .

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:asta e parerea ta. eu am afirmat in dese randuri si i-am spus si lui popescu ca nu se pune problema sa mearga alt lot la cm din partea federatiei (in cazul in care beneficia exclusiv de acest drept) decat cel care castiga la corbu.

probabil ca am inteles eu gresit , citez din tine :

Sportivii din lotul national trebuie sa fie legitimati la un club al Federatiei. Aceste legitimari se pot face rapid si pe durata scurta.

Daca Vali Vesa si pescarii de la Ovidius refuza legitimarea si trecerea pe documentele oficiale ale ministerului in vederea participarii la CM ii voi invita pe cei de la Piatra Neamt sa o faca.

Apoi pe cei de la Carp United.

Daca niciunul din aceste loturi nu vor sa faca pasii de mai sus voi face un lot de 8 pescari care vor accepta conditiile legale.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:ca sa-i fortez mana lui vali vesa sa accepte propunerea federatiei, sa se termine odata cu sandramaua agvps.

tu avand o calitate atribuita verbal faceai demersuri strangand cu usa ????

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie:
andrei vladeanu scrie:ca sa-i fortez mana lui vali vesa sa accepte propunerea federatiei, sa se termine odata cu sandramaua agvps.

tu avand o calitate atribuita verbal faceai demersuri strangand cu usa ????
nu. la fel de verbal faceam si demersurile.
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie: nu. la fel de verbal faceam si demersurile.
in calitate de ..

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:
Cristi Y scrie:in alta ordine de idei , nu am vazut pe nimeni sa posteze dezaprobarea fata de exprimarea mea de maidan in schimb numele tau apare pe zeci de postari pe mai multe forumuri care blameaza atitudinea si initiativele tale
iti raspund chiar daca ai sa invoci iar aerele de superioritate. in plopi nu da nimeni cu pietre.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: aici se invoca personalitatea mea falnica sau veleitatile tale epicuriene :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”