AGVPS SE IMPLICA IN PESCUITUL COMPETITIONAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: AGVPS SE IMPLICA IN PESCUITUL COMPETITIONAL

Mesaj de gabi1 »

Poate gasiti o solutie sa schimbati curva, nu numai patul.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie: banii adusi de LV (apcr) au sprijinit activitatea competitionala. de acesti bani am beneficiat toti, cei care am facut parte din echipa nationala, in egala masura.
perfect adevarat , dar nimic nu justifica asocierea cu popescu sau modul in care ai facut-o , macar pentru faptul ca batjocoreste rezultatele pentru care si tu la momentul respectiv ai suferit
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie:
andrei vladeanu scrie: banii adusi de LV (apcr) au sprijinit activitatea competitionala. de acesti bani am beneficiat toti, cei care am facut parte din echipa nationala, in egala masura.
perfect adevarat , dar nimic nu justifica asocierea cu popescu sau modul in care ai facut-o , macar pentru faptul ca batjocoreste rezultatele pentru care si tu la momentul respectiv ai suferit
parerea ta.

uite, iti dau un exemplu punctual in legatura cu rezultatele.

am fost cu piticu (sorin rudeanu) sa depunem actele la antrenori, intr-o joi. miercuri era examenul de admitere. cand a citit fisele, directorul a spus ca, potrivit legii, noi nu dam examen, pentru ca avem medalii la mondiale si ca putem veni direct la cursuri.

a fost pentru prima data cand am simtit ca ceea ce am facut noi are o mica importanta.

pentru agvps nu a avut niciodata :(
The One Team

irinel bunica

Mesaj de irinel bunica »

Andrei nu o spun cu rautate, dar cine poate sa va instruiasca pe tine si pe Sorin? Chiar sunt curios!
"Caracterul fara inteligenta poate mult,
dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic." (Cicero)

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Acum,pentru ca am vazut ca tonul discutiei s-a inscris pe un fagas cat de cat decent,imi permit sa-i adresez domnului Popescu,actual presedinte al FRPS ,urmatoarea intrebare :
-sunteti de acord ca la o data prestabilita sa invitati la un congres national toti participantii la campionatele nationale din ultimii 23 de ani din toate ramurile de pescuit,acestia si doar acestia sa-si voteze presedintele ,vicepresedintele si un consiliu director al FRPS,totodata fiecare ramura de pescuit sa-si voteze liderii? :wink:

@pentru "garda veche"
De cand v-a parasit LV-ul ,D-zeu sa-l odihneasca-n pace, parca ati fi "fii mostenitori" ai unui regat care incearca sa se mazileasca reciproc pentru a se succeda la tron in timp ce "dusmanii" sunt la granite... :(
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

Anti FRPS

Mesaj de Anti FRPS »

Ideea de "federatie" pe care unii sustinatori "federali" omit sa o spuna aici , este ca :

Toti cei care vor sa pescuiesca , indiferent ca o fac recreativ sau sportiv , trebuie obligatoriu sa fie inscrisi si sa cotizeze la un club sau asociatie afiliata "federatiei" ,tocmai in ideea ca "federatia" sa poata incasa taxe din care apoi sa plateasca salariile si depalsarile unui aparat birocratic care nu face nimic pentru pescuitul recreativ

Restul este ipocrizie

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

andrei vladeanu scrie:
Cristi Y scrie:
parerea ta.

uite, iti dau un exemplu punctual in legatura cu rezultatele.

am fost cu piticu (sorin rudeanu) sa depunem actele la antrenori, intr-o joi. miercuri era examenul de admitere. cand a citit fisele, directorul a spus ca, potrivit legii, noi nu dam examen, pentru ca avem medalii la mondiale si ca putem veni direct la cursuri.

a fost pentru prima data cand am simtit ca ceea ce am facut noi are o mica importanta.

pentru agvps nu a avut niciodata :(
Subiectiv nu punctual. Ti-a interzis cineva sa faci scoala de antrenori atunci?
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Anti FRPS scrie:Ideea de "federatie" pe care unii sustinatori "federali" omit sa o spuna aici , este ca :

Toti cei care vor sa pescuiesca , indiferent ca o fac recreativ sau sportiv , trebuie obligatoriu sa fie inscrisi si sa cotizeze la un club sau asociatie afiliata "federatiei" ,tocmai in ideea ca "federatia" sa poata incasa taxe din care apoi sa plateasca salariile si depalsarile unui aparat birocratic care nu face nimic pentru pescuitul recreativ

Restul este ipocrizie
Exclus. Daca te uiti si pe "propunerea" facuta de individ vei vedea ca nu poate inregimenta. El a venit cu niste idei de genul sportivii cu cluburile, agrementistii cu asociatiile si cineva ( constitutia tarii ) a zis, Hopa! Se vede insa "grija" pe care o poarta si fata de agrementisti. De ce oare?!!!!!!!
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Cautand si eu dupa definitia "uneltelor de pescuit", am dat de un proiect de lege care se pare ca va intra in vigoare de la 1 ian 2014.
Am gasit multe noutati, printre care:
Art. 91. Următoarele fapte constituie infracţiuni si se sancţionează cu amendă de la 6.000
lei la 10.000 lei si interzicerea dreptului de a practica activităţi pescăresti pe o perioadă cuprinsă
între 1 si 3 ani:
a) nedeţinerea licenţei/autorizaţiei de pescuit comercial, de agrement sau de procesare, după
caz;
Art. 96. Vânzarea pestelui fără documente legale atrage după sine anularea permisului,
licenţei, autorizaţiei pentru posesorii de licenţă si autorizaţie si constituie infracţiune pentru orice
persoană.-aviz amatorilor.
Si on topic, definitia de mai jos care este in Anexa 1:
27. Mijloace de pescuit – echipamente, unelte, scule, instrumente, instalaţii, dispozitive si
metode folosite pentru pescuit.
Si tot in Anexa 1
Colac peste pupaza, cineva s-a gandit sa defineasca si notiunea de "C&R", ca doar suntem romani :doarecapu:
43. Pescuit turistic - pescuitul de agrement efectuat cu undița sau cu lanseta, obligatoriu cu
eliberarea capturii. :zambet:
Deci Zoran, te rog frumos sa introduci incet-incet, notiunea de"pescuit turistic" in REGULAMENT :rizi:
Alte noutati:
Capitolul 7. Pescuitul de agrement : recreativ, sportiv și turistic
Art. 51. (1) Pescuitul de agrement reprezintă activităţi necomerciale de pescuit care
exploatează resursele acvatice vii în scop recreativ, sportiv sau turistic și se practică în
ecosisteme acvatice naturale și amenajate.
(2) Pescuitul recreativ se efectuează pe baza unui permis nominal valabil pe o perioadă
calendaristică determinată (1zi/ 1 săptămână/1lună/ 2 luni/...un an calendaristic) de maxim un an
de zile, a tichetului teritorial și carnetului de capturi emise de Agenția Națională pentru Pescuit si
Acvacultură și eliberate de asociațiile de pescari autorizate.
(3) Pescuitul sportiv se efectuează pe baza unui permis nominal emis de Agenția Națională
pentru Pescuit si Acvacultură în acord cu Federația Română de Pescuit Sportiv și eliberat de
federație.
(4) Pescuitul turistic se efectuează pe baza unui permis nominal valabil pe o perioadă
caladaristică determinată (1zi/ 1 săptămână) și a tichetului teritorial emise de Agenția Națională
pentru Pescuit si Acvacultură și eliberate de asociațiile de pescari sau persoanele juridice
autorizate pentru această activitate.
sursa
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

sus e un copy - paste
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns