AGVPS SE IMPLICA IN PESCUITUL COMPETITIONAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: AGVPS SE IMPLICA IN PESCUITUL COMPETITIONAL

Mesaj de Stefan Popescu »

cornel.s scrie:
Sionut scrie: Nu poate nega nimeni ca nu e democratie (am mai vazut-o si prin politica, de fapt e importat modelul de acolo).
Atata timp cat cluburile fantoma (cele cu care s-a infiintat federatia) vor avea drept de vot in AG, Dl. President Popescu va fi mereu sigur de functie,
ca de e democratie si un vot are si un club activ tot un vot are si un club inactiv. Unde mai pui ca cele active nu vor fi niciodata
in consens. :D
Bravo Ionut!
Una dintre materiile mele favorite și la care am excelat, a fost matematica. Numai un neșcolit nu știe cum se fac socotelile. Federația a fost constituită din zece cluburi, la care s-au mai adăugat încă două. În registru sportiv sunt înregistrate peste 70 de cluburi. Dacă toate se afiliază, care va fi proporția?
Problema asta cu dictatura este bine gândită și făcută de meseriași. Este de notorietate (și recunoscută) că, cornel.s este securist. Și una dintre materiile pe care le-a învățat la școală este diversiunea. Pentru un om cu minte, postările lui sunt evidente.
Problema cluburilor este alta și anume faptul că unele dintre ele sunt doar cu numele, nefiind recunoscute și înregistrate ca structuri sportive. Ca să parafrazez un citat biblic, vezi-ți înainte bârna din ochii tăi, înainte de a vedea paiul din ochii altuia!
PS Cluburile astea fantomă au făcut deja prima competiție și au desemnat deja primul campion național medaliat și recunoscut în condițiile legii. Comisia de competiții i-a și acordat Categoria I de clasificare sportivă, conform legii!

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

prostanacule cornel.s are doar 40 de ani si n-are cum sa fie securist 8) . Daca tu crezi ca ai excelat in educatie cum de ajungi sa "parafrazezi citate biblice"?! Iti spun eu cum. Nu cunosti indeajuns limba romana si ai impresia ca sensurile pe care le dai cuvintelor formeaza fraze credibile. Problema ta e ca nu prea mai sunt naivi in ziua de azi.
Si ca sa te parafrazez eu pe tine acum: cluburile cu care ai infiintat federatia au corespuns dpdv legal in momentul infiintarii? Iti raspund tot eu ca sa nu mai jonglezi cu mintea unora. N-au fost, dar tu tot ai infiintat-o. Asta inseamna ca ai dat niste declaratii false sub semnatura privata. Cum se cheama asta? Fals si uz de fals :wink: .
Urban culture.

Stefan Popescu
pescar de competitie

cornel.s scrie:prostanacule cornel.s are doar 40 de ani si n-are cum sa fie securist 8) . Daca tu crezi ca ai excelat in educatie cum de ajungi sa "parafrazezi citate biblice"?! Iti spun eu cum. Nu cunosti indeajuns limba romana si ai impresia ca sensurile pe care le dai cuvintelor formeaza fraze credibile. Problema ta e ca nu prea mai sunt naivi in ziua de azi.
Si ca sa te parafrazez eu pe tine acum: cluburile cu care ai infiintat federatia au corespuns dpdv legal in momentul infiintarii? Iti raspund tot eu ca sa nu mai jonglezi cu mintea unora. N-au fost, dar tu tot ai infiintat-o. Asta inseamna ca ai dat niste declaratii false sub semnatura privata. Cum se cheama asta? Fals si uz de fals :wink: .
Tu ești chiar dobitoc. Te-am făcut prea deștept când te-am făcut securist. Las la o parte că habar nu ai pe ce lume trăiești. Cum au corespuns atunci și acum nu mai corespund? Și ca să te faci complet de cacao, ia zii, care sunt declarațiile false sub semnătură privată?

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:
cornel.s scrie:prostanacule cornel.s are doar 40 de ani si n-are cum sa fie securist 8) . Daca tu crezi ca ai excelat in educatie cum de ajungi sa "parafrazezi citate biblice"?! Iti spun eu cum. Nu cunosti indeajuns limba romana si ai impresia ca sensurile pe care le dai cuvintelor formeaza fraze credibile. Problema ta e ca nu prea mai sunt naivi in ziua de azi.
Tu ești chiar dobitoc. Te-am făcut prea deștept când te-am făcut securist. Las la o parte că habar nu ai pe ce lume trăiești. Cum au corespuns atunci și acum nu mai corespund? Și ca să te faci complet de cacao, ia zii, care sunt declarațiile false sub semnătură privată?
`opa! Cat deranj pentru niste vorbe? :shock: . Ce-i cu tine Fanel?! Te-ai impacientat? Pai daca n-ai motive de ce o faci?!
Ia mai zi cu cluburile alea care au fost in regula :roll: ! Pardon! Care au corespuns din toate punctele de vedere ale legii infiintarii de federatii sportive!
Urban culture.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

"Una dintre materiile mele favorite și la care am excelat, a fost matematica. Numai un neșcolit nu știe cum se fac socotelile"

:idea: :lol: :lol: :lol: :lol: sa fi de "handel" !!!.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

andrei vladeanu scrie: la acest curs am fost instruit cum sa fac incat sportivii pe care ii conduc (sau pe care i-am condus, chiar cu rezultate :wink: ) sa nu ajunga sa ma faca ulterior varza pe forum... :wink:
cam nasol sa ai nevoie de un curs ca sa devii..OM...
"Keep it simple!"

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

cornel.s scrie:
Stefan Popescu scrie:
`opa! Cat deranj pentru niste vorbe? :shock: . Ce-i cu tine Fanel?! Te-ai impacientat? Pai daca n-ai motive de ce o faci?!
Ia mai zi cu cluburile alea care au fost in regula :roll: ! Pardon! Care au corespuns din toate punctele de vedere ale legii infiintarii de federatii sportive!
Ce-i Fane nu mai sti sa raspunzi? Hai mah "Excel" ca lumea vrea sa stie exact cine esti tu si cum vrei sa faci lucrurile sa mearga. Ea nu e in stare ca tine. Fa-o tu sa priceapa.
Urban culture.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:la acest curs am fost instruit cum sa fac incat sportivii pe care ii conduc (sau pe care i-am condus, chiar cu rezultate ) sa nu ajunga sa ma faca ulterior varza pe forum...
lipsesc din programa scolii pe care o faci cursurile de morala , etica si deontologie ca sa nu se intample ulterior ceea ce spui tu

pana una alta tu esti cel care te faci varza , iar acest lucru ti-l reproseaza cateva zeci de persoane , daca eram doar eu ar fi fost o problema dar asa...
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

mi-a aparut acum pe facebook urmatorul afis.
iata cum arata un campionat national cu parteneri si sponsori.
Fişiere ataşate
1234241_163452143859786_1147928346_n.jpg
1234241_163452143859786_1147928346_n.jpg (136.93 KiB) Vizualizat de 774 ori
1234241_163452143859786_1147928346_n.jpg
1234241_163452143859786_1147928346_n.jpg (91.88 KiB) Vizualizat de 733 ori
The One Team

Stefan Popescu
pescar de competitie

cornel.s scrie:Ce-i Fane nu mai sti sa raspunzi? Hai mah "Excel" ca lumea vrea sa stie exact cine esti tu si cum vrei sa faci lucrurile sa mearga. Ea nu e in stare ca tine. Fa-o tu sa priceapa.
Ar fi pierdere de vreme. Fiecare avem drumul nostru. Pe mine nu mă interesează ce vreți voi. Dacă pe voi vă interesează ce vrea federația, știți ce aveți de făcut!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”