Una dintre materiile mele favorite și la care am excelat, a fost matematica. Numai un neșcolit nu știe cum se fac socotelile. Federația a fost constituită din zece cluburi, la care s-au mai adăugat încă două. În registru sportiv sunt înregistrate peste 70 de cluburi. Dacă toate se afiliază, care va fi proporția?cornel.s scrie:Bravo Ionut!Sionut scrie: Nu poate nega nimeni ca nu e democratie (am mai vazut-o si prin politica, de fapt e importat modelul de acolo).
Atata timp cat cluburile fantoma (cele cu care s-a infiintat federatia) vor avea drept de vot in AG, Dl. President Popescu va fi mereu sigur de functie,
ca de e democratie si un vot are si un club activ tot un vot are si un club inactiv. Unde mai pui ca cele active nu vor fi niciodata
in consens.
Problema asta cu dictatura este bine gândită și făcută de meseriași. Este de notorietate (și recunoscută) că, cornel.s este securist. Și una dintre materiile pe care le-a învățat la școală este diversiunea. Pentru un om cu minte, postările lui sunt evidente.
Problema cluburilor este alta și anume faptul că unele dintre ele sunt doar cu numele, nefiind recunoscute și înregistrate ca structuri sportive. Ca să parafrazez un citat biblic, vezi-ți înainte bârna din ochii tăi, înainte de a vedea paiul din ochii altuia!
PS Cluburile astea fantomă au făcut deja prima competiție și au desemnat deja primul campion național medaliat și recunoscut în condițiile legii. Comisia de competiții i-a și acordat Categoria I de clasificare sportivă, conform legii!