AGVPS SE IMPLICA IN PESCUITUL COMPETITIONAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: AGVPS SE IMPLICA IN PESCUITUL COMPETITIONAL

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie:
andrei vladeanu scrie: lipsesc din programa scolii pe care o faci cursurile de morala , etica si deontologie ca sa nu se intample ulterior ceea ce spui tu
nu lipsesc. tocmai asta am sa invat. sa am morala, etica si sa fiu deontolog.

numai ca, selaru nu a putut sa ma inscrie la scoala asta si sa-mi recunoasca rezultatele. popescu, da.

poate parea trist, dar e adevarat...
The One Team

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Pai si de ce era nevoie sa iti recunoasca selaru sau popescu meritele sau sa te lanseze? tu pentru ce ai muncit atatia ani?
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:
cornel.s scrie:Ce-i Fane nu mai sti sa raspunzi? Hai mah "Excel" ca lumea vrea sa stie exact cine esti tu si cum vrei sa faci lucrurile sa mearga. Ea nu e in stare ca tine. Fa-o tu sa priceapa.
Ar fi pierdere de vreme. Fiecare avem drumul nostru. Pe mine nu mă interesează ce vreți voi. Dacă pe voi vă interesează ce vrea federația, știți ce aveți de făcut!
Federatia va trebui sa invete sa-si doreasca ce vor pescarii. Nu pui carul inaintea ......., Boule.
Urban culture.

Anti FRPS

Mesaj de Anti FRPS »

In acest fel o sa arate raspunsul pe care il asteapta adunatura de la Alba din parte CIPS FIPS , se mai modifica doar data

http://agvps.ro/docs/Atestat%20CIPS.pdf

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

cornel.s scrie:
Stefan Popescu scrie:
cornel.s scrie:Ce-i Fane nu mai sti sa raspunzi? Hai mah "Excel" ca lumea vrea sa stie exact cine esti tu si cum vrei sa faci lucrurile sa mearga. Ea nu e in stare ca tine. Fa-o tu sa priceapa.
Ar fi pierdere de vreme. Fiecare avem drumul nostru. Pe mine nu mă interesează ce vreți voi. Dacă pe voi vă interesează ce vrea federația, știți ce aveți de făcut!
Federatia va trebui sa invete sa-si doreasca ce vor pescarii. Nu pui carul inaintea ......., Boule.
Încep să înțeleg că ai probleme de înțelegere. Dar, nu mă miră!

Stefan Popescu
pescar de competitie

Anti FRPS scrie:In acest fel o sa arate raspunsul pe care il asteapta adunatura de la Alba din parte CIPS FIPS , se mai modifica doar data

http://agvps.ro/docs/Atestat%20CIPS.pdf
AGVPSR va avea la rândul ei nevoie de așa ceva:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Plus Autorizația emisă de MTS pentru reprezentare CIPS! Pe care nu o va obține niciodata datorită acestei decizii:
http://lege5.ro/Gratuit/heytmobt/decizi ... -103-1996-

Iacob Cristian

Mesaj de Iacob Cristian »

Stefan Popescu scrie: Ar fi pierdere de vreme. Fiecare avem drumul nostru. Pe mine nu mă interesează ce vreți voi. Dacă pe voi vă interesează ce vrea federația, știți ce aveți de făcut!
Nu inteleg cum vrei sa atragi pescarii catre "federatie",daca nu te intereseaza ce vor ei.Sau te astepti sa vina oamenii la federatie in genunchi ,sa te aplaude si sa fie de acord cu tot ce hotarasti tu .

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:

Încep să înțeleg că ai probleme de înțelegere. Dar, nu mă miră![/quote]

Mda! intelegi ca lumea are probleme de intelegere! Despre asta vorbeam mai devreme. Esti intr-o grava eroare Fane si ti-am tot repetat-o de mai bine de 3 ani incoace. De cand cu "corul de cassandre" daca-ti mai amintesti. De fapt sti care e singura problema? Ca astea sunt toate doar niste exercitii, simple, ce se vor rezolva la timpul potrivit asa cum am vazut ca "le potrivesti" si tu :wink: .
Fals si uz de fals zic 8).
Urban culture.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Demonstrează! Altfel voi fi nevoit să te oblig să demonstrezi. Nu te juca cu afirmațiile în spațiul virtual! Constituie deja probe în instanțele de judecată! Și fă-o repede, că o pățești! Toate au o limită.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:Demonstrează! Altfel voi fi nevoit să te oblig să demonstrezi. Nu te juca cu afirmațiile în spațiul virtual! Constituie deja probe în instanțele de judecată! Și fă-o repede, că o pățești! Toate au o limită.
Te agita este :mrgreen: ?
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”