Moderator: gor965
perfect adevarat , dar nimic nu justifica asocierea cu popescu sau modul in care ai facut-o , macar pentru faptul ca batjocoreste rezultatele pentru care si tu la momentul respectiv ai suferitandrei vladeanu scrie: banii adusi de LV (apcr) au sprijinit activitatea competitionala. de acesti bani am beneficiat toti, cei care am facut parte din echipa nationala, in egala masura.
parerea ta.Cristi Y scrie:perfect adevarat , dar nimic nu justifica asocierea cu popescu sau modul in care ai facut-o , macar pentru faptul ca batjocoreste rezultatele pentru care si tu la momentul respectiv ai suferitandrei vladeanu scrie: banii adusi de LV (apcr) au sprijinit activitatea competitionala. de acesti bani am beneficiat toti, cei care am facut parte din echipa nationala, in egala masura.
Subiectiv nu punctual. Ti-a interzis cineva sa faci scoala de antrenori atunci?andrei vladeanu scrie:parerea ta.Cristi Y scrie:perfect adevarat , dar nimic nu justifica asocierea cu popescu sau modul in care ai facut-o , macar pentru faptul ca batjocoreste rezultatele pentru care si tu la momentul respectiv ai suferitandrei vladeanu scrie: banii adusi de LV (apcr) au sprijinit activitatea competitionala. de acesti bani am beneficiat toti, cei care am facut parte din echipa nationala, in egala masura.
uite, iti dau un exemplu punctual in legatura cu rezultatele.
am fost cu piticu (sorin rudeanu) sa depunem actele la antrenori, intr-o joi. miercuri era examenul de admitere. cand a citit fisele, directorul a spus ca, potrivit legii, noi nu dam examen, pentru ca avem medalii la mondiale si ca putem veni direct la cursuri.
a fost pentru prima data cand am simtit ca ceea ce am facut noi are o mica importanta.
pentru agvps nu a avut niciodata
Exclus. Daca te uiti si pe "propunerea" facuta de individ vei vedea ca nu poate inregimenta. El a venit cu niste idei de genul sportivii cu cluburile, agrementistii cu asociatiile si cineva ( constitutia tarii ) a zis, Hopa! Se vede insa "grija" pe care o poarta si fata de agrementisti. De ce oare?!!!!!!!Anti FRPS scrie:Ideea de "federatie" pe care unii sustinatori "federali" omit sa o spuna aici , este ca :
Toti cei care vor sa pescuiesca , indiferent ca o fac recreativ sau sportiv , trebuie obligatoriu sa fie inscrisi si sa cotizeze la un club sau asociatie afiliata "federatiei" ,tocmai in ideea ca "federatia" sa poata incasa taxe din care apoi sa plateasca salariile si depalsarile unui aparat birocratic care nu face nimic pentru pescuitul recreativ
Restul este ipocrizie