AGVPS SE IMPLICA IN PESCUITUL COMPETITIONAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: AGVPS SE IMPLICA IN PESCUITUL COMPETITIONAL

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie:La al câtelea nou început s-a ajuns? :lol: :lol: :lol: :lol:
Eu le-am pierdut numărul!
Te-ai visat un Moise reancarnat si vei sfarsi in lada de gunoi a fenomenului !! :lol: :lol: :lol: si nu vei fi singurul.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:eu cred ca asta este problema reala a pescuitului competitional la crap.

nu popescu, nu selaru.
dar de ce mai este luat in discutie cum ca ar fi o problema ??? mai deunazi conchideai ca federatia este solutia justa si legala , realizata si functionala si conditionai foarte transant practicantii de pescuit asupra unicei posibilitati de functionare , afilierea la federatie

acum , dupa ce ai declarat ca impartasesti convingerile lui popescu ( nea fane , cum i-i spui tu ) , nu crezi ca ar fi cazul sa fie explicat simulacrul de program competitional mult propagat de cei doi ( popescu si buhac ) , cu tine trei ? campionat national amanat pana la anulare , participare la CM , finantare lot , deplasare suporteri , etc .

spui ca nu popescu este problema ??? tind sa cred ca asa este... un om care a actionat in spirit constructiv , bazat pe respect si diplomatie , un adevarat deontolog care a pus pe picioare acest fenomen aflat in moarte clinica

daca poti renunta la aroganta si aerele de superioritate raspunde , daca nu ignora aceasta postare
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie: daca poti renunta la aroganta si aerele de superioritate raspunde
probabil faptul ca raspund punctual si argumentat (dar civilizat) te determina sa afirmi asta.

tu ai un cu totul alt discurs, de mahala, pe care il scuzi spunand ca nu ai nicio obligatie sa te exprimi frumos sau sa-ti respecti vorbele. ci doar altii au.

ei bine, afla ca lucrurile nu stau deloc asa, iar medaliile alea pe care a spus ca se caca nea fane te obliga sa te comporti civilizat, la randul tau.

revenind, eu cred in conceptul de federatie sportiva de pescuit. nu impartasesc convingerile lui nea fane, ci imi doresc ca pescuitul sa fie reorganizat pe legea sportului.

ce sa raspund eu la intrebarea de ce nu a facut popescu campionat la doripesco?
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:
Cristi Y scrie:

ei bine, afla ca lucrurile nu stau deloc asa, iar medaliile alea pe care a spus ca se caca nea fane te obliga sa te comporti civilizat, la randul tau.

vrezi sa-ti citez prima postare cu care m-a abordat popescu acum doi ani ?? facand referire din prima propozitie la rezultatele mele , academic si civilizat ...

andrei vladeanu scrie:revenind, eu cred in conceptul de federatie sportiva de pescuit. nu impartasesc convingerile lui nea fane, ci imi doresc ca pescuitul sa fie reorganizat pe legea sportului.

"Stefan Popescu mi-a tot cerut lotul nominal, pentru a-l depune la MTS in vederea deplasarii la CM Portugalia. Am zis ca este corect sa astept finalul concursului de la Corbu.

Joi 27 iunie Popescu vine la minister sa depuna hartiile sportivilor din lot, care vor fi acreditati sa reprezinte Romania.

Cheltuielile ocazionate de deplasare si antrenament vor fi suportate – potrivit legii – de Federatie."

"Daca niciunul din aceste loturi nu vor sa faca pasii de mai sus VOI FACE un lot de 8 pescari care vor accepta conditiile legale.

A sosit vremea sa alegeti. La CM pe lista AGVPS sau pe lista MTS. Bentu sau Popescu."

astea nu sunt cumva cuvintele tale ?

andrei vladeanu
Veteran

ba da. si?

oamenii au ales la bentu. eu ce sa fac?!?
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

de ce la ora aia cel care facea lotul care sa mearga la mondiale , cu merite depline , erai TU ?????

ca te-a numit popescu ???????????????

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie:de ce la ora aia cel care facea lotul care sa mearga la mondiale , cu merite depline , erai TU ?????

ca te-a numit popescu ???????????????
da.
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

exista scriptic aceasta numire ??? daca nu, inseamna ca ai facut-o in nume personal impartasind atitudinea lui popescu , neautorizat la acea ora sa ia acele hotarari

andrei vladeanu
Veteran

desigur ca exista scriptic.

la fel de scriptica este si inscrierea mea la cursurile cu durata de 2 ani ale scolii de antrenori.

cursuri la care nu mai e cazul sa precizez ca m-a inscris federatia.
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

lasa cursurile de antrenori , trebuie sa existe o numire oficiala inaintea datei de 25 iunie cand tu ai afirmat ca numesti in numele federatiei lotul pentru mondiale

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”