Te-ai visat un Moise reancarnat si vei sfarsi in lada de gunoi a fenomenului !!Stefan Popescu scrie:La al câtelea nou început s-a ajuns?![]()
![]()
![]()
![]()
Eu le-am pierdut numărul!

Moderator: gor965
Te-ai visat un Moise reancarnat si vei sfarsi in lada de gunoi a fenomenului !!Stefan Popescu scrie:La al câtelea nou început s-a ajuns?![]()
![]()
![]()
![]()
Eu le-am pierdut numărul!
dar de ce mai este luat in discutie cum ca ar fi o problema ??? mai deunazi conchideai ca federatia este solutia justa si legala , realizata si functionala si conditionai foarte transant practicantii de pescuit asupra unicei posibilitati de functionare , afilierea la federatieandrei vladeanu scrie:eu cred ca asta este problema reala a pescuitului competitional la crap.
nu popescu, nu selaru.
probabil faptul ca raspund punctual si argumentat (dar civilizat) te determina sa afirmi asta.Cristi Y scrie: daca poti renunta la aroganta si aerele de superioritate raspunde
andrei vladeanu scrie:Cristi Y scrie:
ei bine, afla ca lucrurile nu stau deloc asa, iar medaliile alea pe care a spus ca se caca nea fane te obliga sa te comporti civilizat, la randul tau.
vrezi sa-ti citez prima postare cu care m-a abordat popescu acum doi ani ?? facand referire din prima propozitie la rezultatele mele , academic si civilizat ...
andrei vladeanu scrie:revenind, eu cred in conceptul de federatie sportiva de pescuit. nu impartasesc convingerile lui nea fane, ci imi doresc ca pescuitul sa fie reorganizat pe legea sportului.
da.Cristi Y scrie:de ce la ora aia cel care facea lotul care sa mearga la mondiale , cu merite depline , erai TU ?????
ca te-a numit popescu ???????????????