Ce facusi? Ai inceput?bogdanpesc scrie:INIMA...trebuia sa vin si eu dar a intervenit ceva fix cand ma urcam in masina...fii sigur ca stiu ce-i astepta

Moderator: gor965
Ce facusi? Ai inceput?bogdanpesc scrie:INIMA...trebuia sa vin si eu dar a intervenit ceva fix cand ma urcam in masina...fii sigur ca stiu ce-i astepta
Prostanacule un caz se documenteaza, iar probatoriul se intocmeste de procuror. Odata intocmit esti ca si saltat. Mai ai putina rabdareStefan Popescu scrie: PS Nu crezi ca ar trebui sa probezi afirmatiile de fals si uz de fals?
asta era treaba mea si a apcr-ului mult blamat.RSC scrie:Am si eu o intrebare: se "ocupa" cineva de "inchiderea" acestei federatii ?SPORTIVE? sau se bate doar apa in piua pe for?
Pigulici, ai inceput sa tremuri? Zilele "federatiei" (in actuala forma) sunt numarate. Fie si dintr-un singur motiv: lipsa activitatii competitionale. De cand i-ai pacalit p'aia din MTS, ai activat ... pe forumuri!Boule, să înțeleg că mi-ai făcut un denunț?
Nu, dar ar fi o idee bunaStefan Popescu scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..... să înțeleg că mi-ai făcut un denunț?
din punctul meu de vedere ai atins miezul problemei.cornel.s scrie:Nu, dar ar fi o idee bunaStefan Popescu scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..... să înțeleg că mi-ai făcut un denunț?.
Ce s-ar intampla la "pravalie" daca ai fi un pic "dislocat"?!!!!