AGVPS SE IMPLICA IN PESCUITUL COMPETITIONAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: AGVPS SE IMPLICA IN PESCUITUL COMPETITIONAL

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:Să zică mersi că i-am lăsat să participe. Faptul că strâmbele puse de uni de alde tine și Șelaru pe la MTS pentru a nu ne elibera autorizația de participare (pentru că un bou ca tine nu pricepe că eu respect legile) nu înseamnă că lotul Ovidius a fost îndreptățit să participe la CM, fără a deține autorizația impusă de lege. Noi le-am oferit sprijinul de a merge legal, dar l-au refuzat. Consecințele se vor vedea.
Sa zici saru`mana fecalomule ca inca nu ti-au dat la muje baietii astia cu care incerci tu sa-ti scoti in fata "pravalia", cum ai facut cu "celelalte nume" ce au acceptat sa se compromita. Ai facut fix un partz de stationar asa cum ai fasait pe forumuri de cand ai aparut. In curand vei fi folclor cantat de Irina, arzate-ar fuego.
Urban culture.

CimpoeruM

Mesaj de CimpoeruM »

cornel.s scrie:
Stefan Popescu scrie:Să zică mersi că i-am lăsat să participe. Faptul că strâmbele puse de uni de alde tine și Șelaru pe la MTS pentru a nu ne elibera autorizația de participare (pentru că un bou ca tine nu pricepe că eu respect legile) nu înseamnă că lotul Ovidius a fost îndreptățit să participe la CM, fără a deține autorizația impusă de lege. Noi le-am oferit sprijinul de a merge legal, dar l-au refuzat. Consecințele se vor vedea.
Sa zici saru`mana fecalomule ca inca nu ti-au dat la muje baietii astia cu care incerci tu sa-ti scoti in fata "pravalia", cum ai facut cu "celelalte nume" ce au acceptat sa se compromita. Ai facut fix un partz de stationar asa cum ai fasait pe forumuri de cand ai aparut. In curand vei fi folclor cantat de Irina, arzate-ar fuego.
tranchilaa Cornelush ,te ia pitpa....lake !,,

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

CimpoeruM scrie:
Stefan Popescu scrie:Cu proștii nu poți fi diplomat. Trebuie să te comporți cu ei așa cum se exprimă pentru a putea fi înțeles.
Când o să faci și tu ce am făcut eu pentru pescuitul sportiv stăm de vorbă civilizat. Până atunci, prin tot ce ai spus despre mine, rămâi un jeg de om! Am închis capitolul. Pentru mine nu mai exiști.
Repeta-ti,va rog !

simti tu nevoia sa-mi repete ??
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

CimpoeruM scrie:
cornel.s scrie:
tranchilaa Cornelush ,te ia pitpa....lake !,,
Da-l in sange.
Urban culture.

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Am si eu o intrebare: se "ocupa" cineva de "inchiderea" acestei federatii ?SPORTIVE? sau se bate doar apa in piua pe for?
"Keep it simple!"

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

De ce sa o inchida cineva? De inchis doar gunoiul trebuie pentru fals si uz de fals. Ca mai are si alte alea colateral, e alta poveste.
Urban culture.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

RSC scrie:Am si eu o intrebare: se "ocupa" cineva de "inchiderea" acestei federatii ?SPORTIVE? sau se bate doar apa in piua pe for?
in asta consta implicarea agvps-ului
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

nea Victore
dezvolta putin ,ce s-a discutat azi la sedinta
multumesc
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

bogdanpesc scrie:nea Victore
dezvolta putin ,ce s-a discutat azi la sedinta
multumesc
de ce nu suni pe veronica ? ea stie specialitatea ta :idea: sau poate vi la crap si ma suni pe mine :lol:
restul .......mucles .......ca se inseamna ginitorii ........ :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

INIMA...trebuia sa vin si eu dar a intervenit ceva fix cand ma urcam in masina...fii sigur ca stiu ce-i astepta
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”