AGVPS SE IMPLICA IN PESCUITUL COMPETITIONAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: AGVPS SE IMPLICA IN PESCUITUL COMPETITIONAL

Mesaj de Stefan Popescu »

Știu că și unul Potaie zicea că merge să-i susțină. Potaia tot potaie rămâne!

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:Faptul că strâmbele puse de uni de alde tine și Șelaru pe la MTS pentru a nu ne elibera autorizația de participare
inca nu ai vazut nimic nebunule , dar am vazut ca se anunta iarna grea :wink: :wink: :wink:

cips-ul ti-a dat ce-ti place tie cel mai mult sarut !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Marian Constantin
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de Marian Constantin »

FRPS = R.I.P

AMR - putin , foarte putin

PS- Foarte tare ai inceput sa te agiti ....
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

Stefan Popescu
pescar de competitie

Vrabia mălai visează! :lol: :lol: :lol: :lol:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:Știu că și unul Potaie zicea că merge să-i susțină. Potaia tot potaie rămâne!

diferenta este ca eu nu vorbesc in numele unei entitati care se vrea lidera acestui fenomen , moralitatea , seriozitatea si modul meu de exprimare nu poate decat sa-mi strice mie imaginea , in schimb tu te vrei presedintele unei federatii care sa conduca destinele unui fenomen iar faptul ca minti si te exprimi ca la usa cortului nu te justifica motivand ca si unul ca mine o face

ROLUL TAU IMPUNE DIPLOMATIE SI DEONTOLOGIE DE CARE TU NU DISPUI

Stefan Popescu
pescar de competitie

Cu proștii nu poți fi diplomat. Trebuie să te comporți cu ei așa cum se exprimă pentru a putea fi înțeles.
Când o să faci și tu ce am făcut eu pentru pescuitul sportiv stăm de vorbă civilizat. Până atunci, prin tot ce ai spus despre mine, rămâi un jeg de om! Am închis capitolul. Pentru mine nu mai exiști.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:Cu proștii nu poți fi diplomat. Trebuie să te comporți cu ei așa cum se exprimă pentru a putea fi înțeles.
Când o să faci și tu ce am făcut eu pentru pescuitul sportiv stăm de vorbă civilizat. Până atunci, prin tot ce ai spus despre mine, rămâi un jeg de om! Am închis capitolul. Pentru mine nu mai exiști.

prima ta adresare catre mine a fost prin a ma informa ca pot sa ma sterg la kur cu toate trofeele , asta este diplomtia de care vorbesti ??
dar restul de exprimari maidanesti la adresa tuturor celor care nu-ti impartasesc opiniile , tot diplomatie este ?? o fi dar cam are miros de gainatz si transpiratie

te referi la ce am spus eu despre tine ???? pai sa recapitulam :

primo : MINCINOS - pot umple doua pagini cu minciunile spuse de tine pe forumurile de pescuit , iar in opinia mea un mincinos este o lichea , un om de nimic ...

secondo : ESCROC - faptul ca te folosesti de documente si informatii false pentru a argumenta afirmatiile

iar faptul ca in continuare justifici exprimarea grobiana ca recul al comportamentului meu nu face decat sa-ti intareasca pozitia de impotent profesional . un adevarat lider , moral si educat nu se coboara la nivelul " jegurilor " ca mine , sau in cel mai rau caz gasesc argumente academice cu care sa contracareze

poti sa inchei tu cate capitole vrei , iar faptul ca exist sau nu i-l vei constata in iarna asta ... tot faceai ceva timp in urma referire la prietenia mea cu d-nul Banicioiu

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

popescule, dispari in mocirla ta si lasa-ne in pace, chiar nu te saturi de cate muiiiii iti ei ?

de ce tot atarni pe aici ? chiar nu vezi ca nu te ia nimeni in serios... :twisted:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi ,

nu iti mai irosi fratioare ideile pentru omul asta . Asta nu merita nici injurat ....ci doar neglijat . Nu am vazut in viata mea , un om sa duca atitea si atitea jigniri si sa continue sa bata buzele in zadar .

Cu drag ,

CimpoeruM

Mesaj de CimpoeruM »

Stefan Popescu scrie:Cu proștii nu poți fi diplomat. Trebuie să te comporți cu ei așa cum se exprimă pentru a putea fi înțeles.
Repeta-ti,va rog !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”