amandoi avem nevoie de consilieri.Popescu Stefan scrie: el se pricepe la pescuit, eu la legi. .
eu mi-am luat avocat, tu l-ai luat pe buhac.
Moderator: gor965
amandoi avem nevoie de consilieri.Popescu Stefan scrie: el se pricepe la pescuit, eu la legi. .
Da, dar nu l-am luat ca avocat. Ceva loc trei pe la Madine nu a fost luat de Buhac cu echipa?andrei vladeanu scrie:amandoi avem nevoie de consilieri.Popescu Stefan scrie: el se pricepe la pescuit, eu la legi. .
eu mi-am luat avocat, tu l-ai luat pe buhac.
nu. a fost luat de nitu. buhac e cu grataru' si spritu'. nu stiu ce face la federatie.Popescu Stefan scrie:Da, dar nu l-am luat ca avocat. Ceva loc trei pe la Madine nu a fost luat de Buhac cu echipa??
asta da lipsa de respect fata de cel mai galonat pescar de crap din Romania al ultimilor ani .andrei vladeanu scrie:nu. a fost luat de nitu. buhac e cu grataru' si spritu'. nu stiu ce face la federatie.Popescu Stefan scrie:Da, dar nu l-am luat ca avocat. Ceva loc trei pe la Madine nu a fost luat de Buhac cu echipa??
de unde stiti acest lucru , este o simpla banuiala sau din experienta competitionala proprie ??Popescu Stefan scrie:Merită felicitat. De multe ori victoria depinde și de cei care stau în spate.
Din experiență competițională proprie. Spre surprinderea probabil a multora, am 12 ani de sport de performanță.Cristi Y scrie:de unde stiti acest lucru , este o simpla banuiala sau din experienta competitionala proprie ??Popescu Stefan scrie:Merită felicitat. De multe ori victoria depinde și de cei care stau în spate.