APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Mesaj de andrei vladeanu »

Popescu Stefan scrie: el se pricepe la pescuit, eu la legi. .
amandoi avem nevoie de consilieri.
eu mi-am luat avocat, tu l-ai luat pe buhac.
The One Team

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

andrei vladeanu scrie:
Popescu Stefan scrie: el se pricepe la pescuit, eu la legi. .
amandoi avem nevoie de consilieri.
eu mi-am luat avocat, tu l-ai luat pe buhac.
Da, dar nu l-am luat ca avocat. Ceva loc trei pe la Madine nu a fost luat de Buhac cu echipa?
Cât despre verișoara Angelica, nu mă pronunț. Ți-a făcut-o când a zis că APCR este structură sportivă. Scrie în decizia Tribunalului.
Apropo, ai cerut la ANST să te autorizezi ca structură sportivă?

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Popescu Stefan scrie:Da, dar nu l-am luat ca avocat. Ceva loc trei pe la Madine nu a fost luat de Buhac cu echipa??
nu. a fost luat de nitu. buhac e cu grataru' si spritu'. nu stiu ce face la federatie.
The One Team

Popescu Stefan

Înseamnă că i-a hrănit bine de au ținut ritmul. Merită felicitat. De multe ori victoria depinde și de cei care stau în spate. În orice caz, la federație nu se pune problema. Federația suportă cheltuielile pentru oficialii federali (masă, casă).

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

andrei vladeanu scrie:
Popescu Stefan scrie:Da, dar nu l-am luat ca avocat. Ceva loc trei pe la Madine nu a fost luat de Buhac cu echipa??
nu. a fost luat de nitu. buhac e cu grataru' si spritu'. nu stiu ce face la federatie.
asta da lipsa de respect fata de cel mai galonat pescar de crap din Romania al ultimilor ani .
BARICADA CARP CLUB

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

cistigarea Sarulestiului, sector WCC Madine 2010,sector WCC Madine 2011 si locul 3 la general si cite si mai cite

nu mai inseamna valoare ?
BARICADA CARP CLUB

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Popescu

mi-am propus sa nu mai scriu si de doua zile numai va citesc . Cind te vad ca ai luat viteza cu Mihai Viteazu , cu Angelica si cu cu avocati , samd ... hai ca te rezolva Val , asa cum vrei tu , in spiritul si litera legii . Cu dosare multe , ca anul ce vine nu mai am bani de dat pe la concursuri ...ii bag in Federatie .... ce sa fac ...
Nu dureaza mult si o mai bagi si pe altii dupa tine .......frumos este sa ii anunti din vreme . Sunt bugetari si poate isi muta serviciul .
Nu raspunde ca nu mai scriu pina la definitiva si executorie ...Cu Costel poate te-ai orientat , dar nu o sa-ti foloseasca acum .

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Popescu Stefan scrie:Merită felicitat. De multe ori victoria depinde și de cei care stau în spate.
de unde stiti acest lucru , este o simpla banuiala sau din experienta competitionala proprie ??
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Popescu Stefan

Cristi Y scrie:
Popescu Stefan scrie:Merită felicitat. De multe ori victoria depinde și de cei care stau în spate.
de unde stiti acest lucru , este o simpla banuiala sau din experienta competitionala proprie ??
Din experiență competițională proprie. Spre surprinderea probabil a multora, am 12 ani de sport de performanță.

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Vladene in ultimii doi ani ai consumat timp ,bani,petrol ,uzezi masina ,pana la Madine in 2010 ai fost Roman si in 2011 Ungur dar tot degeaba ca nu ai reusit sa vezi CRAP decat la vecinii tai care castigau sectoarele :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Costica Buhac in 2010 a castigat un sector avand si captura de sector 19,5 kg si la general locul 6 din 126 de echipe .
Costica Buhac in 2011 a primit dedicatie speciala Imnul Romaniei la o Cupa Mondiala .
Ai avut vreodata aceasta onoare ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”