APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Mesaj de miyagi »

Ce alte judete mai au activitate atat de plauzibila pe langa Brasov? Ar mai fi Constanta, Arad-ul, Oradea, Clujul in partea de sus a Ardealului, Suceava parca cu Planetul sau de unde sunt, Craiova, Bucurestiul si mai ziceti voi.
Urban culture.

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

Sigur Claudiu. Domnul Popescu si-a cules aleatoriu din bazele de date ale institutiilor de stat si private un numar de minim 2000 de pescari, din 5 judete cu care sa dovedeasca ca a existat activitate competitionala minim de 3 ani. Intrucat Brasovul are si infrastructuri, dar si pasionati practicanti ai pescuitului competitional, sa zicem ca in acei 2000 de pescari cu care si-a justificat necesarul pentru constituirea federatiei s-au aflat si brasoveni. Brasovul are potential in sensul asta si nu m-ar mira sa fi facut subiect intr-o astfel de discutie.[/quote]

Este greu de crezut ca a putut face asa ceva , oricum asta se poate verifica relativ usor , cred :wink: , si daca se dovedeste ca e asa mi se pare ca se poate incadra la fals si uz de fals in acte publice , conform nu mai stiu eu carei legi :D si care prevede nu stiu ce sanctiuni , poate ne ajuta cineva cu vreun copy-paste :D

Totusi nu cred , deoarece trebuiau facute contracte , legitimatii , adeziuni ,asigurari medicale etc. greu de crezut ca poti falsifica toate astea :roll: ... dar mai stii
<°))))))><
><((((((°>

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Este greu de crezut ca a putut face asa ceva , oricum asta se poate verifica relativ usor , cred :wink: , si daca se dovedeste ca e asa mi se pare ca se poate incadra la fals si uz de fals in acte publice , conform nu mai stiu eu carei legi :D si care prevede nu stiu ce sanctiuni , poate ne ajuta cineva cu vreun copy-paste :D

Totusi nu cred , deoarece trebuiau facute contracte , legitimatii , adeziuni ,asigurari medicale etc. greu de crezut ca poti falsifica toate astea :roll: ... dar mai stii[/quote]

Nu este vorba de niciun fals sau uz de fals in cazul in care doar a demonstrat ca exista activitatea insa in privinta membrilor legitimati, cum spui si tu, s-ar putea. Nu vedeti si voi ca omul nu coopereaza si nu prezinta toate aspectele de interes care l-ar putea pune intr-o lumina mai buna? Are lucruri de ascuns, e clar si probabil are si motive. Timpul le va scoate insa la iveala numai ca tot timpul asta s-ar putea sa-l avantajeze daca nu suntem cu totii atenti si ne fura cascavalu` din gura precum vulpea corbului.
Sunt cam multe raspunsuri concrete pe care nu le-a dat si are pretentia ca fiecare sa joace dupa cum dicteaza el ca asa-i spune lui legea. A infiintat unica si singura federatie de pescuit sportiv si trebuie sa ne supunem lui, unicului presedinte. Chiar si statutul ala iti da migrene daca-l citesti. Cum sa te mai afiliezi si sa vrei sa faci parte dintr-o asemenea tampenie.
Ah! Ca isi face marketing si ne prezinta aici cam ce i-ar place unuia sau altuia sa auda si ca mai sunt si creduli in viata asta sau clasici in viata si asta-i adevarat. Eu unul sunt satul de atata marketing. Chiar si fira nevesti-mii s-a ocupat de asa ceva timp destul. Stiu cu ce se mananca si nu mai cumpar. Daca vrea sa-i vand bine altfel PA!
Urban culture.

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

Am inteles , chiar nu stiu cum s-au facut actele si nici nu ma intereseaza si vorba ta , timpul va scoate la iveala toate lucrurile . Nu stiu ce avantaje crezi ca i-si creaza dar eu personal cred ca prin ceea ce posteaza si modul cum o face i-i aduce mari deservicii , iar cei care cred la un moment dat ceva din toate aceste expuneri i-si vor da repede seama ca este doar un bluf si vor bate in retragere , crede-ma acum doi ani cand am infiintat OJPS-ul aveam un presedinte care a tinut mortis sa faca parte din federatie si a trebuit sa mergem acolo , ne-am cunoscut , ne-am afiliat :D si din toate promisiunile ne-am ales cu programul balastiera :D asa ca a trebuit sa renunt si sa fondez un alt club , nu stiu ce sa intamplat cu celalat club , daca sa convins cu ceva sau nu , cert este ca nu l-am vazut printre membrii fondatori ai federatiei :roll: si datorita faptului ca am ramas vice-presedinte in acest club , m-am trezit cu un telefon de la politia economica prin primavara in legatura cu niste permise ANPA pe care au fost incasati bani si nu au fost remise permisele ... :roll: noroc ca m-am retras la timp .
Asa ca stai linistit , lumea e satula de postat dar lucrurile nu vor ramane asa , cel putin asta cred eu .
<°))))))><
><((((((°>

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Sti care-i cea mai mare problema? Ca in tara asta se intampla atat de multe accidente incat ne-am obijnuit cu ele. Avem senzatia ca fac parte din viata noastra sau ca trebuie sa faca parte la fel ca si mersul la piata sau serviciu. Unul dintre accidentele astea l-ar putea pune in posesia pescuitului de competitie cu acte-n regula. Eu sper ca unii din voi v-ati dat seama ca eu blufez mult si o mai dau si-n caterinci. Fac asta fiinca sunt sportiv, pescar, performer in devenire, viitor membru fondator de club. Statutul meu socio profesional ma impiedica sa ma asociez asa la voia intamplarii si daca Fane a facut ceva aiurea cu federatia asta, iar eu merg in orb la drum cu ea imi cam tai creanga de sub picioare. Deasta prefer sa urlu si sa clevetesc acum ca sa punem cartile toate pe masa, inclusiv cu Jollie Joker daca vrem sa luptam impreuna. Nu-i de gluma. Coloneii ar trebui sa iasa si sa vorbeasca public ca altfel nu vor fi eligibili si nu sa stea cu capu` la cutie si sa vada victimele cum sfarsesc ca mai apoi sa culeaga ei prada de razboi.
Auziti Dom` Orhei ce zic io aici?
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Sunt decat cateva variante:
1. Ori primeniti voi pescuitul;
2. Ori il primenesc altii gen Fane, Miyagi sau altii aparuti dupa ploaie ca ciupercile;
3. Ori o combinatie de "n" luate cate "k" in care Fane urla, Miyagi se prosteste si restul priveste, se enerveaza sau se-amuza.
Care varianta v-ar conveni ca sunt convins ca exista si o a 4-a? :wink:
Urban culture.

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

Nu trebuie sa fii asa de pesimist , lucrurile nu stau chiar asa de rau cum par , stau chiar mai rau :D lasa-nd gluma la o parte cred ca o sa avem parte de o iarna fierbinte asa cum ne-am obisnuit in ultimul timp , in care fiecare va incerca sa i-i dea la gioale celuilalt , felicitari (anticipate) pentru noul club si indiferent unde il afiliezi daca il afiliezi , situatia va fi la fel de grea , cel putin in perioada viitoare .
<°))))))><
><((((((°>

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

CLAUDIU COZMA scrie:Nu trebuie sa fii asa de pesimist , lucrurile nu stau chiar asa de rau cum par , stau chiar mai rau :D lasa-nd gluma la o parte cred ca o sa avem parte de o iarna fierbinte asa cum ne-am obisnuit in ultimul timp , in care fiecare va incerca sa i-i dea la gioale celuilalt , felicitari (anticipate) pentru noul club si indiferent unde il afiliezi daca il afiliezi , situatia va fi la fel de grea , cel putin in perioada viitoare .
Multumesc sincer! In privinta iernii am sa va las pe voi ca eu am redescoperit de vreo 3-4 ani placerile copilariei pe gheata.

[img=http://img810.imageshack.us/img810/7299 ... ti2.th.jpg]
[img=http://img829.imageshack.us/img829/3293 ... sti.th.jpg]

Referitor la club sunt convins de ce ai spus. E pregatit de mult insa au aparut tampeniile astea si ne-am oprit un pic. Suntem mai circumspecti si ne place, indiferent ce facem, sa facem bine. Clubul va fi afiliat precum toate celelalte existente in mod sigur, dar avandu-ma ca factor de decizie nu se va implica in combinatii de asociatii ale dubioasei federatii. Daca situatia ramane "cum am stabilit", va deveni inainte de toate membra AGVPSR. Cu experienta mea in pescuitul sportiv si de agrement sper s-o pot mentine intre cele nepatate din toate punctele de vedere.
Urban culture.

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Domnule Bonto,
Acest avocat de doi lei numit mihuță, ar trebui să știe că o hotărâre judecătorească devine obligatorie după ce devine definitivă și irevocabilă. Instanța a respins acțiunea de fond, întrucât a considerat că pescuitul la pești răpitori nu este pescuit sportiv. Acest lucru va fi demonstrat la recurs. Dacă tribunalul va respinge recursul, putem vorbi de o sentință definitivă și irevocabilă. Mai aveți puținică răbdare.

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

D-le Presedinte mai puteti ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”