Este greu de crezut ca a putut face asa ceva , oricum asta se poate verifica relativ usor , cred

, si daca se dovedeste ca e asa mi se pare ca se poate incadra la fals si uz de fals in acte publice , conform nu mai stiu eu carei legi

si care prevede nu stiu ce sanctiuni , poate ne ajuta cineva cu vreun copy-paste
Totusi nu cred , deoarece trebuiau facute contracte , legitimatii , adeziuni ,asigurari medicale etc. greu de crezut ca poti falsifica toate astea

... dar mai stii[/quote]
Nu este vorba de niciun fals sau uz de fals in cazul in care doar a demonstrat ca exista activitatea insa in privinta membrilor legitimati, cum spui si tu, s-ar putea. Nu vedeti si voi ca omul nu coopereaza si nu prezinta toate aspectele de interes care l-ar putea pune intr-o lumina mai buna? Are lucruri de ascuns, e clar si probabil are si motive. Timpul le va scoate insa la iveala numai ca tot timpul asta s-ar putea sa-l avantajeze daca nu suntem cu totii atenti si ne fura cascavalu` din gura precum vulpea corbului.
Sunt cam multe raspunsuri concrete pe care nu le-a dat si are pretentia ca fiecare sa joace dupa cum dicteaza el ca asa-i spune lui legea. A infiintat unica si singura federatie de pescuit sportiv si trebuie sa ne supunem lui, unicului presedinte. Chiar si statutul ala iti da migrene daca-l citesti. Cum sa te mai afiliezi si sa vrei sa faci parte dintr-o asemenea tampenie.
Ah! Ca isi face marketing si ne prezinta aici cam ce i-ar place unuia sau altuia sa auda si ca mai sunt si creduli in viata asta sau clasici in viata si asta-i adevarat. Eu unul sunt satul de atata marketing. Chiar si fira nevesti-mii s-a ocupat de asa ceva timp destul. Stiu cu ce se mananca si nu mai cumpar. Daca vrea sa-i vand bine altfel PA!
Urban culture.