vali usurelu scrie:City Center
daca nu ai cont si doresti sa intervi suna la
la 0769220457 Mihai
s-a rezolvat ,dl Vladeanu sunteti amabil sa-mi creati un cont ?.....unul mic
baga unii vorbe-n in gura care nu-mi apartin si nu e frumos sa nu am dreptul la replica .daca nu doriti nu este nicio suparare , de diseara pe ...........
multumesc.
vali usurelu scrie:
s-a rezolvat ,dl Vladeanu sunteti amabil sa-mi creati un cont ?.....unul mic
baga unii vorbe-n in gura care nu-mi apartin si nu e frumos sa nu am dreptul la replica .daca nu doriti nu este nicio suparare , de diseara pe .........
multumesc.
Mie imi pare de domeniul fantastic , ca manipulare , ca dezinformare , inclusiv tendetios , ca tot ce vreti ..... despre acest subiect . Precizez inca o data , ultima oara , APCR nu este o mare impostura penala ci este o asociatie de drept reformata , cu aviz legal de la avocati , cu hotariri judecatoresti pronuntate , prin recurs , valabile , samd .
Istoricul APCR nu este de competenta mea , cu toate ca il stiu , am studiat speta la acel moment . Toate postarile astea de lamurire au mai fost odata clarificate OFICIAL .
Fondatorii renunta ... asa e viata , vin altii peste ei , membrii INREGISTRATI la Registru fac renuntare , si usor - usor APCR a devenit asociatie de asociatii .... iar daca d-l Popescu vrea sa stie cum se face chestie asta legal ii ofer ceva consultanta , dar pe bani multi de tot !
Popescu Stefan scrie:Nu profita de lipsa de interes al membrilor.
Da de unde stii tu cum sunt membri nostri?
Eu inca nu pot sa inteleg de ce nu-ti vezi de federatie. Fa ceea ce ai de gand si lasa-ne pe noi in pace cu propaganda ta. Fi tu inteligent, construieste ceva si apoi apuca-te sa vorbesti. Inscrie tu asociatia ta la FIPS si toti pescarii vor veni la tine. Dar pana atunci pune frana la propaganda asta de prost gust.