eu am?vali usurelu scrie:are multe +telefoane .Vali Vesa scrie:Bai da greu e...Da-i frate un pm lui Dan M, admin...

Moderator: gor965
eu am?vali usurelu scrie:are multe +telefoane .Vali Vesa scrie:Bai da greu e...Da-i frate un pm lui Dan M, admin...
Pai cum sa-l lasi Andrei ???? Ce dracu nici ce e legiferat de judecatorie nu mai inseamna nimic in tara asta ?????andrei vladeanu scrie:lasa-l, valerica, e fiert pe titluri bombastice...Val scrie:Mie imi pare de domeniul fantastic , ca manipulare , ca dezinformare , inclusiv tendetios , ca tot ce vreti ..... despre acest subiect .
vali usurelu e una din multele clone a lui sonybuhac constantin scrie:Vali Usurelu dumneata de ce ii dai parola domnului Sony ?!
vadbuhac constantin scrie:Andrei vezi ce usor se descurca Prezon ?!
nu te cert. dar mi-am permis sa-ti atrag atentia ca in franta la madine (2010) m-ai rugat sa-l sun pe dan m sa-ti schimbe parola pt a nu mai posta sony tampenii, iar apoi i-ai dat-o din nou.buhac constantin scrie:Numai pe mine ma certi ca dau parola .
Vorba lui Doru iti place !
vorba dumnealui?buhac constantin scrie:Omul a demonstrat ca este intelegator si a lasat de la el pentru a putea participa Romania la Campionatul Mondial 2011 .Vorba dumnealui daca stia ca se vor intoarce cu un rezultat slab nu ii mai lasa sa cheltuie timp si bani .
De ce ?buhac constantin scrie:Domnul Doru iti poti anunta retragerea![]()
![]()
![]()
![]()