andrei vladeanu scrie:marin laurentiu scrie:...dupa parerea mea de exemplu cel mai bun pescar din tara la ora actuala este bogdan dragan alias maimtoiu(si atat ca mic nu mai e de mult

) .
hagi,
pe vremea in care maimutoiul era chiar mic (19-20 ani) l-am luat cu lotul la cm in belgia. in 2005. sa care genti, bazuci si sa se obisnuiasca cu atmosfera de la lot.
apoi, doi ani mai tarziu, la 22 de ani l-am bagat titluar la cm. iacob a stat atunci rezerva, ca sa intelegeti dimensiunea situatiei. am mai spus si in alte situatii, cornel iacob este poate cel mai bun crapist de performanta (de lot mare!) cu care am lucrat. poate si pentru faptul ca a inteles ca maimutoiul intra titular si el sta rezerva la mondialul din 2007.
acum bogdan a ajuns pescar de competitie, iar eu sunt mandru de el (asta ca a venit vorba

)
vreau sa spun ca atmosfera si spiritul unui lot se construiesc si se lucreaza mult la aceste aspecte. altfel, in tensiunea unui concurs mondial de numai 72 de ore, e f greu sa razbesti.
parerea mea.
stiu AV-ule ca e "copilul" vostru,al tau si al lui vladutz

dar de ce nu zici si la cate concursuri private ati pescuit impreuna? iti spun eu...la toate de prin 2005 pana prin 2008....si pe vremea aia nu ratati aproape nici un concurs...veneati chiar si la darvari

...a avut de unde invata si acumula experienta...cat despre spiritul lotului,si aici ma refer la cel al vostru al lotului senzor nu cred ca l-ai(ati) construit peste noapte

ce ati realizat voi este urmare a multor ani de pescuit impreuna....nu cred ca pe voi v-a adunat nea cornel rosioru peste noapte din toate colturile tari si v-a bagat in lotul senzor sa participati la CN/CM
fa si acum un lot...poti sa juri tu ca pana la urmatorul CM reusesti sa construiesti aceeasi atmosfera si acelasi spirit de echipa ca cea din old boys SENZOR?
eu nu cred...
ps: fa un lot care crezi tu ca e cel mai tare la ora asta,joaca cu ei cel putin 5-6 meciuri pe an pe loturi(daca ai cu cine

) timp de ...hai sa zicem cu indulgenta 2 ani si peste 3 ani te votez selectioner.jur

doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani