Campionatul Mondial 2011 - Italia

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Campionatul Mondial 2011 - Italia

Mesaj de andrei vladeanu »

marin laurentiu scrie:...dupa parerea mea de exemplu cel mai bun pescar din tara la ora actuala este bogdan dragan alias maimtoiu(si atat ca mic nu mai e de mult :D :D :D ) .
hagi,
pe vremea in care maimutoiul era chiar mic (19-20 ani) l-am luat cu lotul la cm in belgia. in 2005. sa care genti, bazuci si sa se obisnuiasca cu atmosfera de la lot.
apoi, doi ani mai tarziu, la 22 de ani l-am bagat titluar la cm. iacob a stat atunci rezerva, ca sa intelegeti dimensiunea situatiei. am mai spus si in alte situatii, cornel iacob este poate cel mai bun crapist de performanta (de lot mare!) cu care am lucrat. poate si pentru faptul ca a inteles ca maimutoiul intra titular si el sta rezerva la mondialul din 2007.
acum bogdan a ajuns pescar de competitie, iar eu sunt mandru de el (asta ca a venit vorba :D )
vreau sa spun ca atmosfera si spiritul unui lot se construiesc si se lucreaza mult la aceste aspecte. altfel, in tensiunea unui concurs mondial de numai 72 de ore, e f greu sa razbesti.
parerea mea.
The One Team

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

gabi scrie:varianta cu selectionerul ar fi poate ideala in conditiile in care acel om ar trebui sa fie platit ca sa faca aceasta treaba...adica sa selectioneze si sa pregateasca un lot national.
de ce?...pentru ca in varianta in care el nu risca bsolut nimic in caz de esec si nu are nici un avantaj de pe urma faptului ca este selectioner, in cazul in care atinge obiectivul, poate sa selectioneze dupa bunul sau plac pe criterii numai de el stiute, membrii care sa formeze lotul.
si mai ales ca acest lucru ar da nastere la discutii muuult mai mari si mai aprinse pentru ca in viziunea foarte multor oameni nu se accepta ideea ca "eu nu am ce cauta in lotul national de pescuit la crap"
chiar daca unul dintre cei mai vechi si mai cu experienta pescari in competitiile de crap, Cristi Mitrea m-a inclus in cele cateva exemple pe care le considera el oportune in momentul de fata (multumesc Tatae pentru apreciere), eu personal nu vad cum ar putea fi numit sau ales selectionerul. si pe langa selectioner ar mai trebui sa fie in staff inca 2 consilieri tehnici. pentru ca CM se desfasoara pe 3 sectoare si aceste 3 sectoare trebuiesc urmarite de oameni care sa stie ce sa vada si cum sa interpreteze. O sa spuneti ca rezervele ce fac...foarte multi oameni stiu ce au de facut in stand dar pe margine se pierd in detalii...si pot da informatii gresite pe motiv "asa am vazut".

deci ca sa ne apropiem macar de echipe bine puse la punct mai avem multe lucruri de descoperit.
Corect Gabi , probabil ca aceasta varianta este ultima pe care nu am incercat-o , daca bani pentru lot sunt asigurati , atunci ramane problema numirii selectionerului , din cate stiu eu nu exista nici un pescar in tara asta care in momentul numirii ca selectioner sa nu fie contestat in secunda unu de alti ¨n¨ selectionerii , cu siguranta vor fi multe contestatii , probabil ca ar fi varianta ideala , x-ulescu este numit selectioner , cu obiective clare , nu te-ai incadrat la revedere , urmeaza urmatorul , dar sunt sceptic ca asa ceva poate fi realizat .
<°))))))><
><((((((°>

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

quote="miyagi"][/quote]
In mod sigur ar putea. Parerea mea e ca ar trebui sa fie neutru, sa aiba experienta in crearea "spiritului de corp", in "cititul apelor", reactie rapida in luarea deciziilor, fermitate si sa fie respectat de toata lumea. Eventual sa aiba si performanta in noul Campionat.[/quote]

il propun pe vasilica mondialu alias baboieru
daca e neutru...nu cred..stiu ca e... baiat pe bune, iar la treaba cu creatul sta bine...nu cred ca poate el sa creeze spirite dar creeaza o mamaliga excelenta.de citit ape nu iti mai zic....a citit el si madine-ul cu toate ca era in franceza si i-a batut pe aia fara sonar si motor electric. reactii rapide / sa-l vezi cu caiacul,fermitatea intruchipata iar de respectat il respecta toata tara si in curand si aia de pe afara :wink:
daca tot vorbim...discutii ....eventual... care performanta si care campionat daca tot vorbim de ...selectioner? :roll:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

marin laurentiu

andrei vladeanu scrie:
marin laurentiu scrie:...dupa parerea mea de exemplu cel mai bun pescar din tara la ora actuala este bogdan dragan alias maimtoiu(si atat ca mic nu mai e de mult :D :D :D ) .
hagi,
pe vremea in care maimutoiul era chiar mic (19-20 ani) l-am luat cu lotul la cm in belgia. in 2005. sa care genti, bazuci si sa se obisnuiasca cu atmosfera de la lot.
apoi, doi ani mai tarziu, la 22 de ani l-am bagat titluar la cm. iacob a stat atunci rezerva, ca sa intelegeti dimensiunea situatiei. am mai spus si in alte situatii, cornel iacob este poate cel mai bun crapist de performanta (de lot mare!) cu care am lucrat. poate si pentru faptul ca a inteles ca maimutoiul intra titular si el sta rezerva la mondialul din 2007.
acum bogdan a ajuns pescar de competitie, iar eu sunt mandru de el (asta ca a venit vorba :D )
vreau sa spun ca atmosfera si spiritul unui lot se construiesc si se lucreaza mult la aceste aspecte. altfel, in tensiunea unui concurs mondial de numai 72 de ore, e f greu sa razbesti.
parerea mea.
stiu AV-ule ca e "copilul" vostru,al tau si al lui vladutz :D :D :D dar de ce nu zici si la cate concursuri private ati pescuit impreuna? iti spun eu...la toate de prin 2005 pana prin 2008....si pe vremea aia nu ratati aproape nici un concurs...veneati chiar si la darvari :mrgreen: ...a avut de unde invata si acumula experienta...cat despre spiritul lotului,si aici ma refer la cel al vostru al lotului senzor nu cred ca l-ai(ati) construit peste noapte :wink: ce ati realizat voi este urmare a multor ani de pescuit impreuna....nu cred ca pe voi v-a adunat nea cornel rosioru peste noapte din toate colturile tari si v-a bagat in lotul senzor sa participati la CN/CM :wink:
fa si acum un lot...poti sa juri tu ca pana la urmatorul CM reusesti sa construiesti aceeasi atmosfera si acelasi spirit de echipa ca cea din old boys SENZOR?
eu nu cred...
ps: fa un lot care crezi tu ca e cel mai tare la ora asta,joaca cu ei cel putin 5-6 meciuri pe an pe loturi(daca ai cu cine :cry: ) timp de ...hai sa zicem cu indulgenta 2 ani si peste 3 ani te votez selectioner.jur :!: :!: :!:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

marin laurentiu

stai asa ca mai mi-a venit o idee :D :D :D
fa un lot cu cei care-i consideri tu la ora actuala cei mai buni pescari din tara,si bineinteles si ei sa fie de acord sa faca parte din lotul tau :mrgreen: ...lotul sa se numeasca SELECTIONATA NATIONALA si participa cu el la CAMPIONATUL NATIONAL...daca iesi campion national te duci in italia cu lotul respectiv...daca iesi in fazele preliminarii componentii se intorc la cluburile lor dar nu vor mai avea dreptul sa concureze in acel CN ...vor putea sa concureze ptr cluburile lor doar daca clubul respectiv se va califica ptr CM...bineinteles cu acordul clubului :mrgreen:
te bagi?

andrei vladeanu
Veteran

hagi,
o iei prea personal. discutam probleme de principiu.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

eu nu zic cum trebuie facut, ci cum am facut noi.
si cred cu tarie ca fiecare club trebuie sa-si construiasca un lot, un stil, un spirit (daca vreti).
lot in care pustii sa creasca langa veterani.
lot care sa nu se schimbe de la an la an. lot care sa stie sa piarda pt ca apoi sa poata castiga (cliseu, dar bun)
The One Team

Pasa

Mesaj de Pasa »

AMR AMR AMR FOARTE PUTIN
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Yamaha are dreptate dar parerea mea e ca noul proiect cel pe cluburi in timp va deveni cel mai sanatos ...
Acum Cluburile nu au loturi complete nu ca si numar de pescari ci valoric dar in timp lucrurile se vor schimba...
Problema care cred eu ca este cea mai stringenta este metoda de organizare si pistele de concurs ...
Avetzi in fatza greselile de anul trecut care trebuie reparate anul acesta....

Radu Badica

Si sper sa nu avem 2 campionate natzionale paralele caci nu vor aduce valoare in Carp Fishingul Romanesc

PS Ce vrea sa zica Pasa cu AMR ?

AV stii ceva?

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

body scrie:Yamaha are dreptate dar parerea mea e ca noul proiect cel pe cluburi in timp va deveni cel mai sanatos ...
Acum Cluburile nu au loturi complete nu ca si numar de pescari ci valoric dar in timp lucrurile se vor schimba...
Problema care cred eu ca este cea mai stringenta este metoda de organizare si pistele de concurs ...
Avetzi in fatza greselile de anul trecut care trebuie reparate anul acesta....

Radu Badica

Si sper sa nu avem 2 campionate natzionale paralele caci nu vor aduce valoare in Carp Fishingul Romanesc

PS Ce vrea sa zica Pasa cu AMR ?

AV stii ceva?
Ca mergem la pesteee :lol: .
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”