Moderator: gor965
Mare dreptate ai nea Cornele!!!!cornelserbu scrie:catavencu satirizeaza pentru motive palpabile, pe care le stie toata lumea...ii satirizeaza pe imbuibatii care ne fura bani din buzunare legal...tu cu numele pe care le insiri ironic pe acea pancarta nu satirizezi pe nimeni ci pur si simplu iti bati joc de participantii la concurs...raman inca laandrei vladeanu scrie:nu. catavencu iti prezinta motivele pt care face batjocura?![]()
![]()
de unde ai ghicitRazvan Ulmeanu scrie:?=A
Fotbal, poker, Catavencu = imaginea unei cauze pierdute? = competitia crapista din romania?andrei vladeanu scrie:nu. catavencu iti prezinta motivele pt care face batjocura?
eu respect toti participantii la concurs, carora le urez pe aceasta cale fir intins. nu imi permit sa-mi bag jos de ei. nu stiu de unde ai dedus tampenia asta. eu il satirizez pe organizatorul prezon balamuc, persoana destabilizata psihic.cornelserbu scrie:tu cu numele pe care le insiri ironic pe acea pancarta nu satirizezi pe nimeni ci pur si simplu iti bati joc de participantii la concurs...raman inca la![]()
![]()
Corect. Ce-oi cauta eu aici?Razvan Ulmeanu scrie:Ce tare faci tu AV....
Satirizezi pe cineva pe care l-ai banat(si nu numai). Spunem lucrurilor pe nume sau o dam dupa cires?
E o chestie ce se numeste drept la replica.
Cunosti notiunea?
P.S. Miyagi,
Mare viteza mai ai baiatule.
Mai bine taci cand habar nu ai despre ce e vorba.
corect.miyagi scrie:Corect. Ce-oi cauta eu aici?Razvan Ulmeanu scrie:Ce tare faci tu AV....
Satirizezi pe cineva pe care l-ai banat(si nu numai). Spunem lucrurilor pe nume sau o dam dupa cires?
E o chestie ce se numeste drept la replica.
Cunosti notiunea?
P.S. Miyagi,
Mare viteza mai ai baiatule.
Mai bine taci cand habar nu ai despre ce e vorba.