da. cat a mai ramas pana se curata iarasi din primul turbody scrie: AV stii ceva?

Moderator: gor965
da. cat a mai ramas pana se curata iarasi din primul turbody scrie: AV stii ceva?
vazand caricaturile de pe prima pagina care dupa prerea mea aduc un grav afront participantilor la concursul respectiv, am certitudinea ca nu va fi niciodata intelegere in pescuitul romanesc la crap...se pare ca interesele sunt mai presus de orice...pacatVal scrie:Imi plinge sufletul cind imi dau seama ca se va alege praful si de calificarile astea si de ideea de Campionat National - asa cum il stim cu totii si asa cum de-a lungul vremii ne-am gandit cu sinceritate la el . De la acel vis frumos al lui AV din 2004 ? , la care am fost si eu concurent impreuna cu Adi Dulau ( dar si Oana , Cotelici , Badica , Zvoncu , Cipica - era un pusti ..., Bibu , Nae Badulescu , Nitzu , Leo , Yamaha , Piticu si Cristi , Vladut , AV , samd , samd - scuze ca e lista lunga ....) se va ajunge la un mare rahat ...... Deja sunt altii care au inteles ce au de facut si lucreaza la alt nivel sa preia aceasta competitie .... Sper ca timpul sa nu imi dea dreptate , dar tare mi-e frica sa nu fiti nevoiti sa jucati de acum incolo model AGVPS .... cu altii in fruntea jocului .
DPDV personal a trecut vremea competitiei ca si pina acum - naste prea multe orgolii si pasiuni si nu mai facem deloc treaba buna pe plan international . Selectionerul national sa faca echipa , in baza observatiilor facute la competitiile nationale - iar organizatorii sa depuna 10-20 % din banii incasati la concursuri in bugetul lotului national ..... si sa se stie raspunderile clar - dar nu de genul nu ai iesit Campion Mondial te dau afara ..... ca se alege praful si asa ...
Sunt destui care acum 2-3 ani nu stiau sa lege un carlig si acum ameninta cu preluarea sistemului de organizare pe cont propriu......se stiu ei , colonei , sergenti , samd ....
andrei vladeanu scrie:cornel,
atunci daca vezi catavencu sau divertis trebuie sa pleci din tara?
satira e satira.
catavencu satirizeaza pentru motive palpabile, pe care le stie toata lumea...ii satirizeaza pe imbuibatii care ne fura bani din buzunare legal...tu cu numele pe care le insiri ironic pe acea pancarta nu satirizezi pe nimeni ci pur si simplu iti bati joc de participantii la concurs...raman inca laandrei vladeanu scrie:nu. catavencu iti prezinta motivele pt care face batjocura?
andrei vladeanu scrie:......satira e satira.