CAZURILE "CAPRA" SI "VALIZA"

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: CAZURILE "CAPRA" SI "VALIZA"

Mesaj de cornelserbu »

Cristian Rudeanu scrie:@ Cornel Serbu

Te-am rugat sa nu ne mai implici in scenariile tale. Ai inceput ziua cu Sorin si o termini cu Gogu. Una vorbim si alta facem. Inca o data, multumesc.
cristi, si eu te-as ruga sa ma mai scutesti, fac ce scenarii vreau si nu trebuie sa-ti dau tie socoteala pe cine bag si pe cine nu bag in ele...zau, devii obositor cu tonul asta de tata atotstiutor, binevoitor si indrumator...nu crezi ca sunt destul de mare pentru a mai asculta sfaturi de genul asta.

si ca sa nu ne suparam, fiindca mi-ar parea sincer rau, am spus despre sorin ca e fan "jos oana", iar despre gogu ca face niste investigatii fara sa fie autorizat...unde sunt neadevarurile, unde sunt scenariile cu care tot vad ca insisti fara sa sti ce-nseamna ???

probabil ca sorin il iubeste pe oana, iar gogu e mandatat de scotland yard si eu nu stiam...chiar nu-ti dai seama ca exagerezi ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

cornelserbu scrie:domnilor, n-ati vrea s-o lasati mai moale cu acuzatiile...incet incet va transformati in cei 11 oameni furiosi ai lui rose care trimiteau un om nevinovat la scaunul electric...aveti dovezi clare in cazurile astea (si alea pot cadea la o examinare minutioasa), sau va luati dupa serlohaloimis de dambovita care ne expune niste mailuri de la o receptionera din franta care nu poate fi atat de proasta incat sa se acuze singura de neglijenta...tineti, oameni buni cu ai nostri, luati exemplu de la alte natii (americanul care l-a omorat pe teo peter e bine merci la el acasa) si nu-i mai improscati degeaba cu noroi pe romani, fiindca asa ca si ei, ati avut nenorocul sau poate norocul sa va nasteti in aceeasi tara.
Cu tot respectul domnule Serbu,daca un concetatean ar omori o persoana de alta nationalitate ar trebui sa-i tinem partea?Sau ,ca sa revenim la cazul vizat, daca s-a comis o ilegalitate de catre niste romani ar trebui sa le fim alaturi?
Probabil ca sunt inca prea tanar ca sa inteleg astfel de lucruri...dar exemplul dat de dvs mi se pare absolut eronat.
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

Cristian Rudeanu

Mesaj de Cristian Rudeanu »

@ Cornel Serbu
Chiar nu vrei sa termini ? Alaturi unui raspuns cat se poate de clar al receptionerilor francezi exemplul unei ucigas american care a scapat nepedepsit si ceri o mobilizare patriotica in jurul unor persoane care au gresit romaneste ... Te rog inca o data, nu mai crede ca ploua cu covrigi in coada cainilor ... :wink:

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

M-am abtinut sa mai scriu despre acest subiect de tot rahatul, dar... :(

Ce a vrut Cornel sa spuna (cred eu) e ca romanul, daca-l vede pe unu' in rahat pana la gat, in loc sa-i dea o mana de ajutor, il apasa pe cap sa intre de tot. Si asta urmarind un singur scop, pe care chiar daca nu-l declara nimeni, il stim cu totii : capul lui Victor Oana.

Succes Domnilor, voi cei Sfinti, voi cei fara de pacat, nu va uitati in jur, calcati pe cadavre ca sa va atingeti scopul.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ cristi ionita

cu tot respectul, cristi, n-ai inteles nimic pentru simplul motiv ca esti prea incrancenat in a da cu pitre doar ca este de bon-ton

@ cristi rudeanu

mai lasa-ma dom'le cu receptionerii tai francezi...pana una alta, vad ca tu vezi caini cu covrigi in coada pe la hotelurile frantuzesti

o tineti leandra cu etica asta de fatada, fara sa va ganditi o clipa ca nu ati fost niciodata pusi in fata unui astfel de fapt ca sa stiti cum ati reactiona...a spune aici si aiurea ca voi ati fi facut altceva este egal cu zero

exemplul cu americanul este cat se poate de bine ales tocmai pentru a putea face diferenta dintre gravitatea faptelor...pacat ca doar vali vesa si-a dat seama.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Cristian Rudeanu

@ Cornel Serbu

Nu toata lumea este inzestrata cu subtilitatea D-vs ... Oferiti-ne exemple explicite, pe intelesul nostru ...

@ Vali Vesa

Cred ca toata lumea a apreciat faptul ca Marius si-a asumat o parte din responsabilitatea celor petrecute. A dovedit curaj si ca regreta. Cu el ar trebui sa fi solidar, nu cu cei care refuza sa o faca ...

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Cristian Rudeanu scrie:@ Cornel Serbu

Nu toata lumea este inzestrata cu subtilitatea D-vs ... Oferiti-ne exemple explicite, pe intelesul nostru ...
:lol: :lol: :lol: ...ma lasi :!: ...uite d-aia imi place mie de tine si de toti pescarii :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Cristian Rudeanu

@ Dl. Cornel Serbu

Mie nu-mi place de toti pescarii. Mie imi place de D-vs si de Dan Cotelici cand e haios.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Cristian Rudeanu scrie:@ Dl. Cornel Serbu

Mie nu-mi place de toti pescarii. Mie imi place de D-vs si de Dan Cotelici cand e haios.
:lol: cristi, termina cu pluralul senioral ca pana la urma te iau in serios... :D

presupun ca o parere diferita asupra unei situatii nu va duce la ruperea relatiilor...eu nu asta am urmarit.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Cristian Rudeanu scrie:@ Dl. Cornel Serbu

Haios ai fost tu anul trecut cand incercai prin orice mijloace sa te insinuezi in primii 30.Cu mine nu ti-a mers nici atunci nici cand credeai ca meriti sa fii in primi 24.
The second best is the first loser!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”