CAZURILE "CAPRA" SI "VALIZA"

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: CAZURILE "CAPRA" SI "VALIZA"

Mesaj de andrei vladeanu »

Dan Mitranescu scrie: La aceiasi sedinta au mai participat :

1. Domnul Andrei Vladeanu care a dat cea mai mare si concreta teapa lotului Romaniei in valoare de 8000 euro prin sustinerea revistei ca sponsor ..
ma simt onorat ca sunt confundat cu vantu sorin-ovidiu, patron trust realitatea-catavencu. sau chiar cu malin musatescu, redactor sef ALP. Andrei Vladeanu este insa vice-presedinte APCR, asociatie care - de data asta - intr-adevar concret, a adus cele mai mari sponsorizari echipei nationale de pescuit la crap a Romaniei (multe zeci de mii de euro). asociatie care a adus in 2008 Romania pe locul 3 la medalii in lume.
Dan Mitranescu scrie: 2. Domnul Andrei Vladeanu (CAPITANUL ECHIPEI ROMANIEI) care la festivitatea de premiere din Franta s-a urcat pe podium intr-o avansata stare de ebrietate sesizata de majoritatea loturilor ...
cat de mult au sesizat alte loturi si cat de avansata era starea in care ma aflam se poate observa oricand. florentin mi-a luat cateva vorbe chiar atunci cu camera. retin ca m-a intrebat daca am ceva de transmis celor de acasa. eu am zis ca dedicam succesul domnului oliviu orhei. florentin: "hai sa mergem, asta isi bate joc de noi!" :D :D
Dan Mitranescu scrie: 3. Domnul Andrei Vladeanu care a dat anuntul in lotul Romaniei ca se gasesc lucruri abandonate pe strada ,considerand si aproband ca a cauta printre acestea este un lucru demn de o reprezentativa ...
anuntul dat era absolut corect. erau (SI) lucruri aruncate. nu consider si nu aprob ca aumbla in acestea e un lucru demn de o reprezentativa.
Dan Mitranescu scrie: 4.Domnul Andrei Vladeanu care a facut si acceptat greseli grave de pescuit de la nada si pana la strategie, in postura de capitan cu care a fost investit pe motive de experienta ...

la experienta pe care o am am fost preocupat in primul rand de omogenitatea si armonia din lot. multa lume, in frunte cu victor oana, s-a aratat sceptica in aceasta privinta. stiam, tot din experienta, ca daca exista tensiuni in lot se alege praful. am avut o mare problema cu tine, un monument de egoism, care ai incercat sa-l determini pe gabi sandu sa te lase titular pe motiv ca nu are experienta. el se calificase al 3-lea... bref, ai facut tot posibilul sa intri titular, in fata celor care meritau, care ajunsesera in lot pe rezultatele lor, nu pe combinatii. nu ti-a mers. ce am gresit referitor la strategie am recunoscut public la intoarcere. nu e problema ta. ai fost o rezerva la un CM.
Dan Mitranescu scrie: 5.Domnul Andrei Vladeanu care a cheltuit nejustificat banii lotului mergand la antrenament cu avionul in timp ce echipa s-a inghesuit 6 zile intr-o masina..
aici intervine josnicia umana de care vb si vladut. tu ai venit la mine sa ma rogi sa mearga si vasilica la antrenament. motivul adevarat nu am sa-l spun, poate fi lesne banuit. am fost de acord, desi rosioru s-a suparat ca s-a horatat o singura masina pt antrenament, iar eu dublez cheltuiala cu inca una. da, da, inca una. a mea. pt ca am decis sa mergem cu 2 masini in cazul in care vine si vasilica. a doua masina era a mea. pe urma s-a constat ca o masina costa minimum 1000, iar avionu 200. extraordinar....
Dan Mitranescu scrie: 6.Domnul Andrei Vladeanu care jigneste pentru a se impune in discutii..

daca jignirea e ca te-am facut combinator, calificat pe nedrept si egosit, nu-mi cer scuze.
The One Team

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

@ AV

:D :D :D bine ca esti tu "dastept" !!!! - Multumesc.

da ma...recunosc... am gresit desi stiu exact cand se foloseste cratima (vezi ca stiu cum se numeste :D :D )...vroiam sa scriu "pina mi-or cadea..." in prima faza dar am revenit asupra textului si ... am gresit. nu pot sa spun ca n-am stiut....

baaa' inteligentule !!!! :lol: :lol:
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

victorash

Mesaj de victorash »

am si eu o intrebare: voua nu va este rusine?.. ca va urmareste o tara intreaga !!!...
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

andrei vladeanu
Veteran

victorash scrie:am si eu o intrebare: voua nu va este rusine?.. ca va urmareste o tara intreaga !!!...
ba da.
insa si tie ar trebui sa-ti fie rusine. daca nu faceai publica mahalaua, iar intelegerile de publicitate ramaneau a fi discutate la un nivel un picutz mai mare decat forumul crapmania, punctul 1 cadea, de exemplu. nu ajungea pe ordinea de zi a unei rezerve la un cm.

p.s. iar daca domnii marian c-tin si george alexandru (actualmente reprezentanti cluburi sportive) nu faceau figuratie la cn 2009, nu mai existau nici celelalte puncte.
The One Team

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

Daca s-a stabilit clar ca a fost NON COMBAT ,trebuiesc aplicate neaparat sanctiuni.
C.S.OLTENIA FISHING - Craiova

victorash

Mesaj de victorash »

Mie nu-mi este rusine de absolut nimic, dar daca eu am spart "buboiul asta plin de puroi" imi cer scuze pescarilor care urmaresc acest forum si doar lor, pentru ce au vazut zilele astea aici si probabil ce vor vedea in continuare...

Eu personal nu pot sa mai vad... de aceea o sa aleg dupa ziua de astazi sa nu mai intru pe topicurile astea... nu ca nu ma tine stomacul dar, il citez pe Florentin de alaltaieri..." mai bine plecam capul 10 secunde sa ne spunem ca ne e rusine!!!"

la revedere ..cu stima...
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

andrei vladeanu
Veteran

Doru Ionica scrie:Daca s-a stabilit clar ca a fost NON COMBAT ,trebuiesc aplicate neaparat sanctiuni.
nu ca s-a stabilit, au recunoscut in sedinta. insa s-au aparat ca nu au realizat ca e ceva rau. si ca a fost strategie de club.
acum acel club s-a impartit in trei (cel putin) si ataca pe loturi CN 2010.
iar culmea tupeului e ca, asa cum am mai zis, trei presedinti sunt din cei implicati in combinatiiile de anul trecut.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

victorash scrie:
la revedere ..cu stima...
noroc. te mai chem noi daca or mai aparea bube cu puroi de spart.
The One Team

Mary2005

Mesaj de Mary2005 »

andrei vladeanu scrie:
Marian C-tin (intrat in mansa finala cu intentia declarata de non combat pt. Mitranescu) - reprezentant C.S. Natural Carp

cei trei de mai sus prezenti in sedinta.
Am participat la Sacel din doua motive ..... taxa mea a fost suportata de catre club ( CarpZone)
al doilea motiv a fost ca daca ma retrageam , intra o alta echipa din cele necalificate .......

de non conbat nu cred ca este vorba ... am avut o '' braila '' cu Victor Oana si am tras pana in ultimul moment sa prind peste si o alta ambitie a fost sa il depasesc pe George Alexandru care era in dreapta mea si sa ies in fata lui la clasament ...

arbitrii au campat in spatele meu tot timpul , si cred ca pot intervine sa spuna ca am pescuit pe tot timpul concursului si nici nu am dormit noaptea si la orice trasatura ma sculam si scoteam pestele ... nu am avut pierderi de peste , saci desfacuti sau alte manevre pentru a influenta clasamentul ...

rog arbitrii care au fost campati in spatele meu la circa 10 m de stand si auzeau si cel mai slab bip sa intre si sa spuna exact cum a fost

martor a fost si Claudiu Cozma si cred ca poate intra si spune exact cum a fost ....

daca vreti sa ma suspendati pe mine mai bine va suspendati pe voi ca nu ati reusit sa faceti un regulament bine pus la punct .... concluzia mea este ca '' Turneul Aventuri la Pescuit '' a fost o mare pacaleala pusa la cale de Andrei Vladeanu care a si recunoscut la sedinta ca a gresit si isi cere scuze .....
CS Natural Carp

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

domnilor, n-ati vrea s-o lasati mai moale cu acuzatiile...incet incet va transformati in cei 11 oameni furiosi ai lui rose care trimiteau un om nevinovat la scaunul electric...aveti dovezi clare in cazurile astea (si alea pot cadea la o examinare minutioasa), sau va luati dupa serlohaloimis de dambovita care ne expune niste mailuri de la o receptionera din franta care nu poate fi atat de proasta incat sa se acuze singura de neglijenta...tineti, oameni buni cu ai nostri, luati exemplu de la alte natii (americanul care l-a omorat pe teo peter e bine merci la el acasa) si nu-i mai improscati degeaba cu noroi pe romani, fiindca asa ca si ei, ati avut nenorocul sau poate norocul sa va nasteti in aceeasi tara.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”