ma simt onorat ca sunt confundat cu vantu sorin-ovidiu, patron trust realitatea-catavencu. sau chiar cu malin musatescu, redactor sef ALP. Andrei Vladeanu este insa vice-presedinte APCR, asociatie care - de data asta - intr-adevar concret, a adus cele mai mari sponsorizari echipei nationale de pescuit la crap a Romaniei (multe zeci de mii de euro). asociatie care a adus in 2008 Romania pe locul 3 la medalii in lume.Dan Mitranescu scrie: La aceiasi sedinta au mai participat :
1. Domnul Andrei Vladeanu care a dat cea mai mare si concreta teapa lotului Romaniei in valoare de 8000 euro prin sustinerea revistei ca sponsor ..
cat de mult au sesizat alte loturi si cat de avansata era starea in care ma aflam se poate observa oricand. florentin mi-a luat cateva vorbe chiar atunci cu camera. retin ca m-a intrebat daca am ceva de transmis celor de acasa. eu am zis ca dedicam succesul domnului oliviu orhei. florentin: "hai sa mergem, asta isi bate joc de noi!"Dan Mitranescu scrie: 2. Domnul Andrei Vladeanu (CAPITANUL ECHIPEI ROMANIEI) care la festivitatea de premiere din Franta s-a urcat pe podium intr-o avansata stare de ebrietate sesizata de majoritatea loturilor ...

anuntul dat era absolut corect. erau (SI) lucruri aruncate. nu consider si nu aprob ca aumbla in acestea e un lucru demn de o reprezentativa.Dan Mitranescu scrie: 3. Domnul Andrei Vladeanu care a dat anuntul in lotul Romaniei ca se gasesc lucruri abandonate pe strada ,considerand si aproband ca a cauta printre acestea este un lucru demn de o reprezentativa ...
Dan Mitranescu scrie: 4.Domnul Andrei Vladeanu care a facut si acceptat greseli grave de pescuit de la nada si pana la strategie, in postura de capitan cu care a fost investit pe motive de experienta ...
la experienta pe care o am am fost preocupat in primul rand de omogenitatea si armonia din lot. multa lume, in frunte cu victor oana, s-a aratat sceptica in aceasta privinta. stiam, tot din experienta, ca daca exista tensiuni in lot se alege praful. am avut o mare problema cu tine, un monument de egoism, care ai incercat sa-l determini pe gabi sandu sa te lase titular pe motiv ca nu are experienta. el se calificase al 3-lea... bref, ai facut tot posibilul sa intri titular, in fata celor care meritau, care ajunsesera in lot pe rezultatele lor, nu pe combinatii. nu ti-a mers. ce am gresit referitor la strategie am recunoscut public la intoarcere. nu e problema ta. ai fost o rezerva la un CM.
aici intervine josnicia umana de care vb si vladut. tu ai venit la mine sa ma rogi sa mearga si vasilica la antrenament. motivul adevarat nu am sa-l spun, poate fi lesne banuit. am fost de acord, desi rosioru s-a suparat ca s-a horatat o singura masina pt antrenament, iar eu dublez cheltuiala cu inca una. da, da, inca una. a mea. pt ca am decis sa mergem cu 2 masini in cazul in care vine si vasilica. a doua masina era a mea. pe urma s-a constat ca o masina costa minimum 1000, iar avionu 200. extraordinar....Dan Mitranescu scrie: 5.Domnul Andrei Vladeanu care a cheltuit nejustificat banii lotului mergand la antrenament cu avionul in timp ce echipa s-a inghesuit 6 zile intr-o masina..
Dan Mitranescu scrie: 6.Domnul Andrei Vladeanu care jigneste pentru a se impune in discutii..
daca jignirea e ca te-am facut combinator, calificat pe nedrept si egosit, nu-mi cer scuze.