CAZURILE "CAPRA" SI "VALIZA"

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: CAZURILE "CAPRA" SI "VALIZA"

Mesaj de andrei vladeanu »

:
Fişiere ataşate
8.jpg
(72.31 KiB) Descărcat de 818 ori
7.jpg
(60.05 KiB) Descărcat de 817 ori
6.jpg
(90.6 KiB) Descărcat de 820 ori
5.jpg
(93.77 KiB) Descărcat de 816 ori
4.jpg
(66.71 KiB) Descărcat de 814 ori
3.jpg
(82 KiB) Descărcat de 814 ori
2.jpg
(85.61 KiB) Descărcat de 814 ori
1.jpg
(73.66 KiB) Descărcat de 814 ori
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@mitranescu

Acum ti-ai demonstart adevaratul caracter. Josnic. Ceea ce ai facut tu nu are nicio scuza si ascunde doar neputinta de apurta o discutie intelectuala la acelasi nivel cu Andrei Vladeanu.
In Rahova, se numeste altfel ceea ce faci tu...iar cei care o fac sunt desconsiderati si considerati fetitze paracioase.....

Si inca ceva. Sa-ti fie rusine. Eu am terminat orice dialog cu tine si te rog sa nu-mi mai raspunzi. :evil:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

in poza numarul 6 se poate observa podium de CM (medalie bronz). eram in belgia, chiar daca se poate spune ca ne credeam (visam) la amsterdam! :D :wink: :wink: :D
The One Team

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

Maimutoiu s-a taiat la deget in capacul de la sticla de bere?Sau ai face declaratii de dragoste fotografului? :lol: :lol: :lol:
Mad carp Team

andrei vladeanu
Veteran

oricum

in calitate de .... prieten cu membrii delegatiei (pt ca nu am avut anul asta nicio functie oficiala) cer sa fiu judecat de COMITETUL EXECUTIV pentru invinuinirile aduse mai sus de mitranescu, om care a facut parte din delegatie. daca sunt gasit vinovat sa fiu sanctionat.

la fel sa se procedeze si cu cele 2 cazuri CAPRA si VALIZA, de la care am plecat.
The One Team

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

@ andrei vladeanu

academic ...nu chiar...dar oricum... mult peste mediocru. :wink:

o sa pescuiesc pina m-i s-or usca lansetele.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

andrei vladeanu
Veteran

gabi scrie:@ andrei vladeanu

academic ...nu chiar...dar oricum... mult peste mediocru. :wink:

o sa pescuiesc pina m-i s-or usca lansetele.
pai asta zic si eu, gabi. sa pescuiesti!

ps vezi ca e "mi", nu "m-i". "s-or" e bine... :D :D :D
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Dan Mitranescu scrie:
andrei vladeanu scrie:la sedinta din 18 decembrie Mitranescu, G. Alexandru si Marian C-tin s-au aparat privind non-combatul de anul trecut din Turneu cu replica:

- "Nu am realizat ca facem ceva rau. Abia ulterior am inteles..."

In ceea ce-l priveste pe cel care a luat geanta si cei care au umblat in ea lucrurile stau exact la fel. Un bagaj ud, cu care s-a jucat fotbal, considerat abandonat. Ulterior toata lumea a realizat faptul ca trebuia cautat posesorul uituc.

- "Nu s-a realizat ca se intampla ceva rau. Abia ulterior s-a inteles..."

Singura diferenta intre cele doua situatii este ca in cazul secund se cer capete cazute si suspendari drastice, iar in prima situatie lucrurile s-au aranjat in felul urmator:

Mitranescu (beneficiar combinatie si calificat in urma acesteia in lot) - reprezentant C.S. Carp Zone
G. Alexandru (abandon lupta in urma incasarii de foloase materiale) - reprezentat C.S. Gren Lake
Marian C-tin (intrat in mansa finala cu intentia declarata de non combat pt. Mitranescu) - reprezentant C.S. Natural Carp

cei trei de mai sus prezenti in sedinta.

La aceiasi sedinta au mai participat :

1. Domnul Andrei Vladeanu care a dat cea mai mare si concreta teapa lotului Romaniei in valoare de 8000 euro prin sustinerea revistei ca sponsor .

Suma nu este valabila [sau vehiculat diferite sume ,niciodata cash ,doar plata anumitor servicii ]nu exista teapa ,vladeanu a vrut ,revista nu sa tinut de cuvant neinteresandu-i fenomenul crap

2. Domnul Andrei Vladeanu (CAPITANUL ECHIPEI ROMANIEI) care la festivitatea de premiere din Franta s-a urcat pe podium intr-o avansata stare de ebrietate sesizata de majoritatea loturilor .

Problema aici este adevarata dar ,trebuie tinut cont ca in momentul cand sa ajuns la concluzia ca a existat o anomalie cu nada ,Vladeanu simtindu-se vinovat[si recunoscand acest lucru ] a incercat sa-si inece amarul in bere [martor Tomulescu la discutia dintre mine si el la cafenea ]iar bautura de la sfarsit a fost de impacare cu el insusi ,pentru ca totusi a iesit bine lotul .

3. Domnul Andrei Vladeanu care a dat anuntul in lotul Romaniei ca se gasesc lucruri abandonate pe strada ,considerand si aproband ca a cauta printre acestea este un lucru demn de o reprezentativa .

Aici sa stabilit ca a fost un concurs nefericit de imprejurari culminand cu acest ''VITALI'',dar totusi nu el a luat geanta ...........

4.Domnul Andrei Vladeanu care a facut si acceptat greseli grave de pescuit de la nada si pana la strategie, in postura de capitan cu care a fost investit pe motive de experienta .

La nada este greseala intregului lot ,pentru ca pescarii au dorit neaparat sa pescuiasca cu acea nada care a prins la antrenament ,ea nemaiavand acelasi efect dupa o luna in regim de concurs .
Greseala lui Andrei este ca nu a tinut cont de o alternativa la acea nada care sa fie de cea mai buna calitate .

5.Domnul Andrei Vladeanu care a cheltuit nejustificat banii lotului mergand la antrenament cu avionul in timp ce echipa s-a inghesuit 6 zile intr-o masina.

Vladeanu a fost rugat sa vina la antrenament de catre pescari ,a fost numit de conducere ca, consilier tehnic si acceptat de toti componentii lotului pentru experienta lui .

6.Domnul Andrei Vladeanu care jigneste pentru a se impune in discutii.

ZIARISTUL DIN EL ,DACA NU INTEAPA NU SE SIMTE BINE ,FELUL ACID SI ACRU ESTE AMPRENTA DE PREZENTARE .

7. Domnul Andrei Vladeanu care dupa cele prezentate mai sus isi cere scuze si are pretentia sa gestioneze in continuare pescuitul din Romania , sa faca propuneri sintetizate dupa bunul sau plac dupa care ,prin metode abuzive sustinute de un vocabular obscen si ton ridicat , le sustine si le impune psihologic .

Parerea ta ..........daca intrebi din alta tabara .............. :!:

Acestia sunt domnii care au dominat sedinta si dupa care trebuie sa ne planificam un nou an competitional.

Acuma zi si de mine............ :!: :?: :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

pentru anul viitor propun ca fiecare membru al echipei nationale,inainte de investireal in lot sa prezinte atasat rezultatelor obtinute in calificari,CAZIERUL JUDICIAR si cel putin diploma de 12 clase absolvite.
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

Stimati domni,

Poate ca o sa-mi iau un ban pe tema asta, dar chiar sunt satul de toate. De ce nu se spala rufele in familie? De ce totul se face pe forumuri? Nu ajunge ca tara asta e intr-o gaura totala? Chiar vrem sa ne batem joc si de sportul asta atat de frumos si atat de iubit de multi oameni?
Dumneavoastra va place cum decurg aceste discutii?
As dori sa va intrebati un singur lucru: "Ce realizam cu toate discutiile astea?"
Nu am nimic cu nimeni, dar ne batem joc si pe mine unul ma faceti sa nu=mi doresc sa mai merg la vreun concurs, doar din pricina acestor discutii.

P.S. Se poate discuta separa daca chiar vreti, se deschide un topic cu circuit inchis.
Asta daca nu va place "tigania"

Cu stima,
un om sincer
stefan avram

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”