Moderator: gor965
Nu neaparat la a ta... Ma refer la cei care sustin ca "decathloanele" sunt otravuri, cei care le-au interzis dar nu stim exact motivul pentru care le-au interzis, etc.gabi1 scrie:Dacă te referi la părerea mea te rog să fii mai explicit, ce să-ţi demonstrez?!PallBogdan scrie:Chiar si-asa! Lucrurile acestea trebuiesc demonstrate...zic!
Trimis de pe al meu CLT-L29 folosind Tapatalk
Daca bășinile ar mirosi și pe forum, ati muri intoxicati cu propriile basini. Cine e Simona Halep? Cine e Gica Hagi? Cine e Barcelona?Vladut Mateianu scrie:Daca visez sa joc un meci de fotbal cu Hagi inseamna ca vreau sa ajung in echipa nationala ? Sau daca visez sa fac o partida de tenis cu Halep inseamna ca SPER sa ajung nr 1 mondial ca ea ? Exemple ar fi multe, dar sper ca ai inteles.
Repet, nu este nimic rau in a vrea sa te intreci cu elita dintr-un domeniu(care, apropo, doar in acest sport se poate, sa fi incepator si sa te bati direct cu cei care au titluri multe cucerite), am si eu 2 cunoscuti din zona rurala(Prahova) care chiar daca nu au fost la niciun concurs pana acum DORESC sa vina la CN !!! Crezi ca vin sa castige ? Nu. Vin sa invete de la cei buni.
Iti recomand sa citesti articolul CARP FASHION scris de Andrei Vladeanu in 2006 si publicat in AVP in martie 2006. Vei intelege multe.
Comparatia cu Van Damme e buna... ala a fost un scamator, un actor, nu un luptator adevarat.Dan Mitranescu scrie:Vorba aia, cand a venit Van Damme in Romania, statea lumea la coada sa-i dea o palma pentru a obtine titlul de smardoi local. Chiar nu mai inseamna nimic titlul asta ?
Simona Halep are atata popularitate pentru ca succesul merge mana in mana cu modestia. La voi nu e cazul...Vladut Mateianu scrie:Daca visez sa joc un meci de fotbal cu Hagi inseamna ca vreau sa ajung in echipa nationala ? Sau daca visez sa fac o partida de tenis cu Halep inseamna ca SPER sa ajung nr 1 mondial ca ea ? Exemple ar fi multe, dar sper ca ai inteles.
Repet, nu este nimic rau in a vrea sa te intreci cu elita dintr-un domeniu(care, apropo, doar in acest sport se poate, sa fi incepator si sa te bati direct cu cei care au titluri multe cucerite), am si eu 2 cunoscuti din zona rurala(Prahova) care chiar daca nu au fost la niciun concurs pana acum DORESC sa vina la CN !!! Crezi ca vin sa castige ? Nu. Vin sa invete de la cei buni.
Iti recomand sa citesti articolul CARP FASHION scris de Andrei Vladeanu in 2006 si publicat in AVP in martie 2006. Vei intelege multe.
Te rog mai subtire cu apelative de acest gen, aici nu esti pe fb, dialogheata oameni peste un anumit nivel.ciprian ionut scrie:Daca bășinile ar mirosi și pe forum, ati muri intoxicati cu propriile basini. Cine e Simona Halep? Cine e Gica Hagi? Cine e Barcelona?Vladut Mateianu scrie:Daca visez sa joc un meci de fotbal cu Hagi inseamna ca vreau sa ajung in echipa nationala ? Sau daca visez sa fac o partida de tenis cu Halep inseamna ca SPER sa ajung nr 1 mondial ca ea ? Exemple ar fi multe, dar sper ca ai inteles.
Care voi ?ciprian ionut scrie:Comparatia cu Van Damme e buna... ala a fost un scamator, un actor, nu un luptator adevarat.Dan Mitranescu scrie:Vorba aia, cand a venit Van Damme in Romania, statea lumea la coada sa-i dea o palma pentru a obtine titlul de smardoi local. Chiar nu mai inseamna nimic titlul asta ?
A fost și luptător în tinerețe, dar au apărut alții mai buni si a trecut la actorie, exact ca voi