Sanatate va doresc!
Avand in vedere ca nu particip la C.N. am fost of topic...scuze!pt deranj! Am fost un pic subiectiv (avand in vedere ca ma simt tepuit momentan)
Moderator: gor965
ai dreptate. tu cine esti ?tonny scrie:oartza scrie:pentru ca stie cu ce se maninca chestia asta.Popescu Stefan scrie: Oare puteti sa ma lamuriti si pe mine de ce credeti ca un bun sportiv poate fi si un bun organizator?
in nesimtirea ta jignesti oameni care au adus o roaba de medali de la CM. in disciplina asta.
evident ca ei TREBUIE sa se ocupe de organizare.
eu cel putin nu am auzit de renumitul ghiti, tu insa esti o vedeta![]()
te intreb din nou, nu mai ocoli raspunsul, de ce a plecat din federatia ta hirsan si dadi si care sunt cluburile federatiei pe sectiuni?
insist sal banati pe zapaugu' asta. nu aduce nimic bun in pescuitul de competitie.
voi il faceti mare pt. ca il bagati in seama.
Nu ai auzit de RENUMITUL GHITI dar eu am auzit,insa de OARTZA nici eu nu am auzit
eu nu ma iau de gat, ci am intrat intr-un schimb de replici pt ca lumea sa intelega cat mai bine pozitiile. mai ales pe ce a lui nea fane.pista bv scrie:Singurul care se ia de gat cu Popesct este AV iar noi ceilalti stam sa vedem ce face. Haideti sa-l ajutam! Domnu Oana, domnu Serbu a-ti auzit de proverbul: 2se bat si al treilea castiga? Este momentul sa nu ne mai certam intre noi si "toate degetele sa ne adunam intrun PUMN puternic"