COSTEL STANILA DESFIINTEAZA APCR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
pista bv
Puncte: 0

Re: COSTEL STANILA DESFIINTEAZA APCR

Mesaj de pista bv »

Cred ca sunt singurul care ia in serios treaba asta :( No problemo!
Sanatate va doresc!
Avand in vedere ca nu particip la C.N. am fost of topic...scuze!pt deranj! Am fost un pic subiectiv (avand in vedere ca ma simt tepuit momentan)
Balazs Istvan

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

tonny scrie:
oartza scrie:
Popescu Stefan scrie: Oare puteti sa ma lamuriti si pe mine de ce credeti ca un bun sportiv poate fi si un bun organizator?
pentru ca stie cu ce se maninca chestia asta.

in nesimtirea ta jignesti oameni care au adus o roaba de medali de la CM. in disciplina asta.
evident ca ei TREBUIE sa se ocupe de organizare.
eu cel putin nu am auzit de renumitul ghiti, tu insa esti o vedeta :lol:

te intreb din nou, nu mai ocoli raspunsul, de ce a plecat din federatia ta hirsan si dadi si care sunt cluburile federatiei pe sectiuni?

insist sal banati pe zapaugu' asta. nu aduce nimic bun in pescuitul de competitie.
voi il faceti mare pt. ca il bagati in seama.

Nu ai auzit de RENUMITUL GHITI dar eu am auzit,insa de OARTZA nici eu nu am auzit
ai dreptate. tu cine esti ?
Ovidius Constanta

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Pista bv
Daca nu participi de ce te bagi ?
Vrei sa mai si semnezi ?
Acum cand in sfarsit sa intrat in legalitate sari in haita fara sa citesti legile statului si pe deasupra nici nu esti interesat sa participi ! :lol: :lol: :lol: :lol:
E tare de tot dl Popescu dar asta pana se inscrie Cluburile toate pentru a functiona masina de vot democratic :lol: :lol: :lol:
Domnul Popescu sa faci cateva poze in functia de Presedinte ca daca jumatate +1 din membri afiliati considera ca nu aveti rezultate in pescuit nu este exclus sa aveti o motiune care va trece la pas si anticipatele vor fi gata :lol: :lol: :lol: :lol:
Pista nu te supara !
Ce poti sa ne mai spui de dl Presedinte ?

pista bv

Mesaj de pista bv »

Nea Costica nu vreau sa intru intr-o polemica cu matale ca a-i palma cat mine, dar pot spune linistit ca sunteti un oportunist :( Faptul ca nu particip anul asta nu inseamna ca nu am de gand sa particip niciodata si sa nu-mi pese de soarta C.N. Ba din contra cred ca clubul din care fac parte intro zi va face o surpriza in acest campionat :?
Despre domnul presedinte pot spune ca: este un om foarte inteligent, un oportunist ca mata, are mustata, e mai destept ca altii...si ca are datorie 4000 lei la mine. E bine?
Balazs Istvan

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@pista

Nu-l baga in seama pe Costica, face doar misto...asa e el, dar te asigur ca nu este baiat rau !
Textele lui sunt doar o forma de misto indreptata catre excrocul de alba......
De recuperarea banilor se ocupa deja cineva. Poate il suni sa te treaca si pe tine pe lista !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

pista bv

Mesaj de pista bv »

Nea Costiă! Respectul pt mata este la maxim(stiu ca a-ti umpkut o racheta dintr-un foc) asa cum a fost!
Balazs Istvan

pista bv

Mesaj de pista bv »

Vladut@ i-l stiu pe Buhac mai bine decat pe mine :lol:
Stiu ca noi ardelenii suntem mai intepati dar stim de gluma :lol:
Balazs Istvan

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

pista bv scrie:Singurul care se ia de gat cu Popesct este AV iar noi ceilalti stam sa vedem ce face. Haideti sa-l ajutam! Domnu Oana, domnu Serbu a-ti auzit de proverbul: 2se bat si al treilea castiga? Este momentul sa nu ne mai certam intre noi si "toate degetele sa ne adunam intrun PUMN puternic"
eu nu ma iau de gat, ci am intrat intr-un schimb de replici pt ca lumea sa intelega cat mai bine pozitiile. mai ales pe ce a lui nea fane.
la f. multe chestiuni a refuzat sa raspunda, pt ca nu prea avea ce.
The One Team

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Andrei Vladeanu,
pista bv este singurul indreptatit sa-mi impute ceva datorita acelui nefericit incident care a avurt loc la Brasov si care va fi sper eu rezolvat. Pentru acest lucru ii cer public scuze. Tema este alta si el a subliniat-o corect. Ne aflam in fata unui fapt implinit. Federatia exista si a intrat in drepturi. Ce va opreste sa aderati si sa alegeti pe cine vreti presedinte?
Va spun eu cu riscul de a gresi. La cat bine ai facut tu pescuitului de crap din Romania, nu o sa ajungi niciodata presedinte. Stii si tu treaba asta si de aceea o dai cotita. Fa un sondaj pe acest subiect si sa vedem daca eu gresesc. Ai mai avut odata acest prilej si pescarii de crap nu te-au vrut. Cine are ochi de citit, observa din ciorna pe care nici n-ai avut curajul sa o semnezi si l-ai pus pe dl. Stanila sa o semneze (asta o face nula de drept, daca iti spune ceva), ca dupa sedinta de constituire din 2008, ai vrut sa o faci de capul tau in 2009, cu APCR. Asta ca sa arati repectul tau pentru pescarii de crap. Cum zicea cineva; federatia este buna, doar daca o facem noi. Ati avut aceasta sansa si v-ati batut joc de ea.
Putina decenta nu strica.

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Va salut pe toti si va urez fir intins in 2011 .
In dimineata aceasta la ora 6.30 cand am fost trezit de cantatul unui gugustiuc am realizat ca primavara a intrat in drepturi .Am decis sa nu mai pescuiesc pe net si sa pun mana pe fierastrau si foarfece si sa trec la curatarea pomilor si a vitei -de- vie ca de acolo ne va veni inspiratia cand vom mai sta in fata calculatoarelor la iarna .
Cand voi termina de discuit si semanat voi lua lansetele si directia Moara Vlasiei sa pescuiesc cateva zile ca tare imi este dor !
Dar cu toata treba care o am maine ma duc pana la AGVPS Romania sa ma lamuresc cu niste chestii - socoteli :wink:
Voi reveni cu o adresa in care voi cere sa organizeze AVPS Acvila Campionatul National si finala sa se desfasoare pe Moara Vlasiei 2.
Va las pe tastatura Domnului Presedintele al Federatiei Stefan Poescu si va urez spor la treaba ca eu am nevoie de el cel mai mult !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”