ne opreste incertitudinea (ca sa su zic taierea cracii) in legatura cu inscrierea la mondiale!Popescu Stefan scrie: Federatia exista si a intrat in drepturi. Ce va opreste sa aderati si sa alegeti pe cine vreti presedinte?
.
ai riscat si ai gresit. nu doresc sa fiu presedinte. sunt presedinte la apcr circumstantial, iar cei din apcr cunosc situatia.Popescu Stefan scrie: Va spun eu cu riscul de a gresi. La cat bine ai facut tu pescuitului de crap din Romania, nu o sa ajungi niciodata presedinte. Stii si tu treaba asta si de aceea o dai cotita. Fa un sondaj pe acest subiect si sa vedem daca eu gresesc.
.
la constituirea din 2008 eram secretarul general al federatiei. prin urmare nu mai bate campii, la fel cum o faci cu medaliile aduse de pescarii romani si spui ca fetele au avut cele mai bune performante. mai documenteaza-te.Popescu Stefan scrie:Ai mai avut odata acest prilej si pescarii de crap nu te-au vrut.
stanila a semnat legal adresa.Popescu Stefan scrie: Cine are ochi de citit, observa din ciorna pe care nici n-ai avut curajul sa o semnezi si l-ai pus pe dl. Stanila sa o semneze (asta o face nula de drept, daca iti spune ceva), ca dupa sedinta de constituire din 2008, ai vrut sa o faci de capul tau in 2009, cu APCR. Asta ca sa arati repectul tau pentru pescarii de crap. Cum zicea cineva; federatia este buna, doar daca o facem noi. Ati avut aceasta sansa si v-ati batut joc de ea.
am mai spus, eu nu aveam cum sa fac de capul meu federatia de pescuit sportiv. pt ca apcr se OCUPA NUMAI DE CRAP.
este mult, mult mai valabil pt. d-ta.Popescu Stefan scrie:Putina decenta nu strica.
ps nu mi-ai raspuns. abordarea brand managerului NEUMARKT (sponsor oficial cn 2011) - caruia i-ai explicat ca arunca banii pe fereastra - face parte din directiile de dezvoltare ale federatiei pe care o infiintezi?!?