COSTEL STANILA DESFIINTEAZA APCR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: COSTEL STANILA DESFIINTEAZA APCR

Mesaj de andrei vladeanu »

Popescu Stefan scrie: Federatia exista si a intrat in drepturi. Ce va opreste sa aderati si sa alegeti pe cine vreti presedinte?
.
ne opreste incertitudinea (ca sa su zic taierea cracii) in legatura cu inscrierea la mondiale!

Popescu Stefan scrie: Va spun eu cu riscul de a gresi. La cat bine ai facut tu pescuitului de crap din Romania, nu o sa ajungi niciodata presedinte. Stii si tu treaba asta si de aceea o dai cotita. Fa un sondaj pe acest subiect si sa vedem daca eu gresesc.
.
ai riscat si ai gresit. nu doresc sa fiu presedinte. sunt presedinte la apcr circumstantial, iar cei din apcr cunosc situatia.
Popescu Stefan scrie:Ai mai avut odata acest prilej si pescarii de crap nu te-au vrut.
la constituirea din 2008 eram secretarul general al federatiei. prin urmare nu mai bate campii, la fel cum o faci cu medaliile aduse de pescarii romani si spui ca fetele au avut cele mai bune performante. mai documenteaza-te.
Popescu Stefan scrie: Cine are ochi de citit, observa din ciorna pe care nici n-ai avut curajul sa o semnezi si l-ai pus pe dl. Stanila sa o semneze (asta o face nula de drept, daca iti spune ceva), ca dupa sedinta de constituire din 2008, ai vrut sa o faci de capul tau in 2009, cu APCR. Asta ca sa arati repectul tau pentru pescarii de crap. Cum zicea cineva; federatia este buna, doar daca o facem noi. Ati avut aceasta sansa si v-ati batut joc de ea.
stanila a semnat legal adresa.
am mai spus, eu nu aveam cum sa fac de capul meu federatia de pescuit sportiv. pt ca apcr se OCUPA NUMAI DE CRAP.
Popescu Stefan scrie:Putina decenta nu strica.
este mult, mult mai valabil pt. d-ta.

ps nu mi-ai raspuns. abordarea brand managerului NEUMARKT (sponsor oficial cn 2011) - caruia i-ai explicat ca arunca banii pe fereastra - face parte din directiile de dezvoltare ale federatiei pe care o infiintezi?!?
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

...si ti-am mai spus, termina cu intoxicarile si imbarligaturile de tip secursit (probabil ca multi din cei ce citesc nu au prins epoca respectiva)

ai prins din zbor ineptia lui oana victor care a zis ca am vrut sa-mi fac eu singur federatie in 2009 si vad ca o colportezi.

apropo, de ce nu-i abordezi pe cei care zici ca nu m-au vrut pe mine sa-i atragi in federatie?!? oana victor e un exemplu bun. suna-l si vezi daca vine.

de fapt i-ai sunat pe toti si ti-au dat - pe rand - liber ca la blind...
The One Team

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Nu ar strica daca cei care au fost sunati sa subscrie. Cu dl. Oana am discutat inca de anul trecut cand nu incepusem pregatirile pentru infiintarea federatiei.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Popescu Stefan scrie:Nu ar strica daca cei care au fost sunati sa subscrie. Cu dl. Oana am discutat inca de anul trecut cand nu incepusem pregatirile pentru infiintarea federatiei.
si !!!!!!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

oanavictor scrie:
Popescu Stefan scrie:Nu ar strica daca cei care au fost sunati sa subscrie. Cu dl. Oana am discutat inca de anul trecut cand nu incepusem pregatirile pentru infiintarea federatiei.
si !!!!!!!!!!!!!!!
Un raspuns corect din partea dl. oana. Infiintati federatia, afiliati-o si nu este nici o problema. Raspuns pe care l-am apreciat si am respectat optiunea dumnealui, dovada faptul a CS Pelicanul nu apare intre membri fondatori.

andrei vladeanu
Veteran

aceeasi pozitie o au si cluburile apcr.

numai ca, pana cand reusesti d-ta infiintarea si - mai ales - afilierea la cips-fips
noi organizam campionatul si ducem echipa nationala la cm in italia

e f simplu
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Popescu Stefan scrie:
oanavictor scrie:
si !!!!!!!!!!!!!!!
Un raspuns corect din partea dl. oana. Infiintati federatia, afiliati-o si nu este nici o problema. Raspuns pe care l-am apreciat si am respectat optiunea dumnealui, dovada faptul a CS Pelicanul nu apare intre membri fondatori.
Cu mine ai discutat si acum 7 ani ,si acum 5 ani ,si acum 3 ani si acum 1 an dar si zilele trecute .
SI TOT DOMNUL OANA A SPUS SA FACETI CEVA SI SA VA REPARATI IMAGINEA PROASTA PE CARE O AVETI IN FATA PESCARILOR ,PENTRU CA ASTAZI NU AVETI NICI O SANSA DE A FI BAGAT IN SEAMA DE PESCARII DE COMPETITIE .
V+AM SPUS CA IN MOMENTUL IN CARE VETI AVEA ABSOLUT TOATE ACTELE REZOLVATE CAT SI PROBLEMA AGVPS+ului NU VA FI NICI O PROBLEMA SA SE ADUNE CLUBURILE IN ORICARE FEDERATIE ORICUM SE VA NUMI SI ORICINE AR CONDUCE CHIAR DACA SE NUMESTE POPESCU SAU ROSIORU .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Ba noi organizam Campionatul National si aducem AURUL din Italia ,ba noi ,ba noi ,ba noi ! :lol: :lol: :lol: :lol:

andrei vladeanu
Veteran

buhac constantin scrie:Ba noi organizam Campionatul National si aducem AURUL din Italia ,ba noi ,ba noi ,ba noi ! :lol: :lol: :lol: :lol:
ai terminat cu sapa?
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

am o rugaminte catre administrator. daca mai bate campii, banati-l.
cred s-a saturat lumea de circul lui.
merci
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”