COSTEL STANILA DESFIINTEAZA APCR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
doru_croc
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: COSTEL STANILA DESFIINTEAZA APCR

Mesaj de doru_croc »

andrei vladeanu scrie:
Popescu Stefan scrie: Sau puteti consulta un expert din Consiliul legislativ.
noi consultam regulat site-ul cips-fips
cand vedem o sa vedem in dreptul Romaniei, FRPS am si plecat spre alba iulia. toti.
Mergem cu trenul sau căcăm pe urmele lui Badea Cârțan? Dacă alegi trenul, vreau să precizez că eu circul numai cu Intercity, la clasa I-a.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

maxx1979 scrie:
Popescu Stefan scrie:Pozitie tipica de impotent. Lasa sa faca altii si dupa aia venim noi. Nu ar strica sa vorbesti doar in numele tau. Barbatii adevarati nu apeleaza la altii. Stau si ma intreb ce te-a manat in lupta sa faci federatia si ai abandonat proiectul? Acum cand altii au reusit zici ca strugurii sunt acri.

PS Vezi ca in federatia asta nu se intra ca in gara. Citeste statutul ei. E public.
Dle Popescu, Andrei a scris foarte bine "NOI", nu sa referit ca el se uita pentru toata lumea...cu toti stam cu ochii pe acel site, pana o sa vedem scris in dreptul Romaniei - FRPS .... mai dureaza...
Sa nu ramaneti cu ochii pe el. Cine vrea federatie ar fi corect sa se inhame la treaba, nu sa stea sa priveasca si sa vina la masa pusa. Ar fi o atitudine normala si barbateasca.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

nea fane, lasa amenintarile.
la o federatie sportiva se poate adera ORICAND

noi nu venim la masa pusa. noi activam in acest sistem si colaboram cu fips-ul de multi ani.
d-ta esti veneticul, sa fie clar.
The One Team

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Sa nu ramaneti cu ochii pe el. Cine vrea federatie ar fi corect sa se inhame la treaba, nu sa stea sa priveasca si sa vina la masa pusa. Ar fi o atitudine normala si barbateasca.

Va rog sa va controlati tonul cu care va adresati, cine vrea federatie sa se inhame la treaba ( duneavoastra doriti acest lucru ) mi se pare normal in cazul in care Federatia este infintata sa venim sa aderam asa cum se face intr-o lume normala.
Si ca sa nu va raman dator la tonul cu care v-ati adresat subsemnatului: ati baut cumva apa dupa George Becali? Numai el are vorbe destepte gen, citez:"eu adun puncte pentru Champions League si vine CFR Cluj sau Dinamo la masa gata pusa...mere, pere, banane...etc..asa si dumneavoastra.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

Dom'le, oamenii astia (si altii ca ei) se zbat de mai multi ani sa asigure desfasurarea Campionatului National de Crap si sa formeze o echipa nationala competitiva. Uneori au reusit mai bine, alteori ...
Acum se preocupa de CN 2011, pe care-l organizeaza dupa regulile CIPS, prin mandatul AGVPS-ului (singurul for din Romania afiliat la respectiva structura internationala). Nu ar fi mai elegant sa le urati "spor la organizare"?
Cand afilierea Federatiei pe care o infiintati va deveni realitate, atunci veti fi partener credibil si va vor cauta cluburile pe dvs., ca sa se afilieze.
Pana atunci, va faceti un mare deserviciu!

PS. - daca simtea nevoia, FIPS-CIPS se autosesiza (din 2000 pana acum) ca AGVPS a decazut din drepturi, nu credeti ?

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cezar.ch scrie: PS. - daca simtea nevoia, FIPS-CIPS se autosesiza (din 2000 pana acum) ca AGVPS a decazut din drepturi, nu credeti ?
sau poate a primit vreo somatie de la clubul cazemata! :)
The One Team

govo
pescar de competitie

Mesaj de govo »

salutare si fir intins la toata lumea care e interesata de pescuit....adica 99% din persoanele care au vizitat acest topic, restul de 1% este reprezentat de Dnul care se cearta cu toata lumea si nu viseaza decat sa fie Presedinte.

nu fac parte din niciun club de pescuit, cu toate ca as vrea si vreau sa spun de la inceput ca nu am cunostinte foarte multe pe aceste forumuri....dar daca as fi sa aleg vreodata un club, sau parteneri de pescuit, sunt sigur ca nu l-as alege pe Dnul Presedinte P. sau ceva care sa aiba legatura cu dumnealui.

haideti sa ne bucuram de venirea primaverii si de inceputul pescuitului la crap.

ingorati-L si nu-I mai dati apara la maora, nu vedeti ca polemica este marea Lui placere.

Dnule Presedinte, multa bafta in tot ceea ce intreprindeti, inclusiv lapescuit.
C.S. Friends Carp Team

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Ma ocup momentan de altceva. Cand voi termina o sa am timp si de pescuit sportiv.
Pentru amatori:
http://......................

PS Imi cer scuze administratorului, dar cred ca este informatie de interes public, nu publicitate.

INFORMATII PUBLICE POTI PUBLICA IN ALTA PARTE. AICI PLATESTI DACA VREI LINKURI CATRE SITE-UL TAU !
TI-AM MAI SPUS SA NU INTINZI COARDA CA NE DESPARTIM, VAD CA NU TE POTOLESTI ! :evil: ADMIN

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Poate Universitatatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia va infiinta si un program de studiu online. :lol:

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Domnul Presedinte cand avem Adunarea Generala si unde se va desfasura ?
Ati invitat si televiziuni de specialitate la acest eveniment mult asteptat de lumea Crapista ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”