COSTEL STANILA DESFIINTEAZA APCR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Popescu Stefan

Re: COSTEL STANILA DESFIINTEAZA APCR

Mesaj de Popescu Stefan »

Dragos Sinca scrie:Poate Universitatatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia va infiinta si un program de studiu online. :lol:
Am luat in calcul si aceasta posibilitate.

marian v

Mesaj de marian v »

Pentru a absolvi si a fi recunoscuti ca "pescari profesionisti" ce materii vom studia? :lol:

Alexandru Mihai
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Alexandru Mihai »

marian v scrie:Pentru a absolvi si a fi recunoscuti ca "pescari profesionisti" ce materii vom studia? :lol:
Ihtiologia
Educatia fizica
Lucru manual ( cum sa legam ace, inaintasi, etc )
Geometria ( trebuie sa stim exact cat este arcul de cerc pentru o incarcare optima a lansetei)
Tehnici si tactici
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

buhac constantin scrie:Domnul Presedinte cand avem Adunarea Generala si unde se va desfasura ?
Ati invitat si televiziuni de specialitate la acest eveniment mult asteptat de lumea Crapista ?

costica,
de ce nu iei tu legatura telefonic cu presedintele tau?

confunzi lumea Crapista cu cea Ceferista. :) (din moment ce vorbesti tu in numele ei)
sau Cooperatista (ceapista), ca tot ziceai ca sapi si discuiesti...
The One Team

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Nu vreau sa platesc si telefonul daca platesc abonamentul la internet .
Nu vorbesc la telefon ca ce aud mi se pare ceva extraordinar si stau si ma minunez de ce nu sa intamplat mai devreme nasterea federatiei .
Inca nu stiu daca trebuie sa cred suta la suta din acest minunat inceput al pescuitului modern !
Tu ce parere ai de proiectul domnului Stefan ? Nu punem umarul si noi ?Mai ales tu ca ai foarte multa experienta in domeniu ?Incet .incet mutam noi sediul la Bucuresti !
De ce razi de mine ca muncesc ? Munca nu a omorat pe nimeni ! Daca nu muncesc de unde sa am bani pentru concursuri ? Mai intrebat vreodata de unde provin banii pe care ii achitam ca taxa de concurs ? Daca o sa vand niste porumb nu o sa fie primiti ?
Nu amesteca ceferistii !

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

eu doar te-am atentionat sa nu vorbesti tu in numele "lumii crapiste". atat.

iti posta impresiile, dar nu stiu cine mai intelege ceva din ceea ce debitezi de cateva luni...

ps pune mana si cultiva porumb ca lumea, pentru ca pescuitul odata intrat intr-o structura sportiva nu te vad decat in rolul lui porumboiu de la vaslui. adica finantatorul unui club. o sa-ti trebuiasca mai multi bani decat pe la concursurile private la care ai participat si de unde ai mai si ciugulit cate ceva...
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Costica, vezi ca o parte dintre liderii de sindicate se vor indrepta incet-incet catre un loc racoros, vezi sa nu le calci pe urme... :D Sau poate acolo te vei vedea si cu "presedintele" iubit de la cugir ! :D

Apropo, cu concursurile las-o moarta ca nu te vad pe liste la niciunul......sau ai interdictie cumva ? :roll: :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Popescu Stefan

Prin Decizie definitiva si irevocabila, azi FRPS a fost inscrisa in Registru National ONG, cu certificatul nr. 2210/107/15.03.2011.
Joi se va depune dosarul pentru obtinerea CIS-ului.
Fir întins.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Popescu Stefan scrie:Prin Decizie definitiva si irevocabila, azi FRPS a fost inscrisa in Registru National ONG, cu certificatul nr. 2210/107/15.03.2011.
Joi se va depune dosarul pentru obtinerea CIS-ului.
Fir întins.
din ce in ce mai bine :mrgreen: ... cam peste cati ani ne anuntati decizia cips-fips, la fel de "definitiva si irevocabila" ca frpsr are dreptul sa inscrie echipe la cn ??? :lol: :lol: :lol:... p-aia s-o anuntati aici cu surle si trambite, nu o amarata de decizie pe care o poate obtine oricine.

observ ca din punct de vedere sportiv, clubul meu este mai tare decat federatia dvs., are cis de mult :lol: :lol: :lol:...nu mai bine va afiliati la clubul pescarilor si nu mai e nevoie sa depuneti nimic joi :lol: :lol: :lol:
Ultima oară modificat Mar Mar 15, 2011 14:44 de către cornelserbu, modificat de 2 ori în total.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Popescu Stefan

Probabil in cateva luni. Asta este obiectivul final. Fiti convins ca va fi atins. Pana acum totul a fost perfect.

PS Se pare ca CIS-ul respectiv nu v-a folosit la nimic. Nu-i nimic; mai insistati.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”