COSTEL STANILA DESFIINTEAZA APCR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Popescu Stefan

Re: COSTEL STANILA DESFIINTEAZA APCR

Mesaj de Popescu Stefan »

Cum e Val? Ai prins spilul? :D

Genes Florin
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Genes Florin »

Popescu Stefan scrie:Cum e Val? Ai prins spilul? :D
..................
esti un golan mai mare decat golanasii,oricum te-au facut AV si restul care ti-au raspuns, mare.
iubestete cu buhac sa sunteti de aceeasi speta.

ia-l pe muso in conducere :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Balta Puiesti

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Aoleooo mai Genes...fi tata si tu mai relaxat ! :mrgreen:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

gor965 scrie:Aoleooo mai Genes...fi tata si tu mai relaxat ! :mrgreen:
...mai e si post si nu-i voie cu carne :lol:...

Popescu Stefan

Genes Florin scrie:
..................
esti un golan mai mare decat golanasii,oricum te-au facut AV si restul care ti-au raspuns, mare.

Domnule Genes Florin,
Nu am avut ocazia sa ne cunoastem si educatia pe care o am nu-mi permite sa va adresez aceleasi apelative cu care ma gratulati. Cred ca daca aveti ceva de spus, ar trebui sa se refere la subiect. Aruncarea de invective la adresa cuiva pe care nu l-ai vazut in viata ta, este apanajul unui om, care din lipsa de argumente, se preteaza la afirmatii care nu-l onoreaza. Si subiectul este mult prea serios ca sa-l coborâți în derizoriu.

Pasa

Mesaj de Pasa »

Popescu Stefan scrie:
Genes Florin scrie:
..................

Domnule Genes Florin,
Nu am avut ocazia sa ne cunoastem si educatia pe care o am nu-mi permite sa va adresez aceleasi apelative cu care ma gratulati. Cred ca daca aveti ceva de spus, ar trebui sa se refere la subiect. Aruncarea de invective la adresa cuiva pe care nu l-ai vazut in viata ta, este apanajul unui om, care din lipsa de argumente, se preteaza la afirmatii care nu-l onoreaza. Si subiectul este mult prea serios ca sa-l coborâți în derizoriu.
Bai Popescule dar tu de ce ai faci pe toti ipotenti bine t ia spus Genes
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

Popescu Stefan

Stiti foarte bine ca nu m-am referit la impotenta sexuala, ci la aia intelectuala. Dovada cred ca nu mai trebuie facuta, pentru ca a fost demonstrata. Unde este federatia pe care ati vrut sa o infiintati? La Alba Iulia. :D

Pasa

Mesaj de Pasa »

Popescu Stefan scrie:Stiti foarte bine ca nu m-am referit la impotenta sexuala, ci la aia intelectuala. Dovada cred ca nu mai trebuie facuta, pentru ca a fost demonstrata. Unde este federatia pe care ati vrut sa o infiintati? La Alba Iulia. :D
bai popescule cred ca te crezi destept ca ai facut 2 harti eu cred ca esti foarte ipotent si mental si sexual atita timp cat ai intoxicat toate saiturile din romania cu 2 harti ale tale esti un frustat si mai fara minte sunt astia care se baga inseama cu tine 8)
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

Popescu Stefan

Pasa scrie:
Popescu Stefan scrie:Stiti foarte bine ca nu m-am referit la impotenta sexuala, ci la aia intelectuala. Dovada cred ca nu mai trebuie facuta, pentru ca a fost demonstrata. Unde este federatia pe care ati vrut sa o infiintati? La Alba Iulia. :D
bai popescule cred ca te crezi destept ca ai facut 2 harti eu cred ca esti foarte ipotent si mental si sexual atita timp cat ai intoxicat toate saiturile din romania cu 2 harti ale tale esti un frustat si mai fara minte sunt astia care se baga inseama cu tine 8)
Facem impreuna un test de inteligenta? Cu evaluatori neutri. Va tine?

Pasa

Mesaj de Pasa »

Popescu Stefan scrie:
Pasa scrie:
Facem impreuna un test de inteligenta? Cu evaluatori neutri. Va tine?
bai popescule vezi ca este un program pe kanal D iti da si premi te rog nu te mai baga inseama cu mine
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”