Moderator: gor965
esti cu .......... rau de totPopescu Stefan scrie:Ai dreptate; nu meriti. Salut.
bine ramai tu on-topicCristi Matei scrie:va rog sa aveti grija la limbaj si sa ramaneti on-topic.
multumim pentru intelegere.
Va recunoaste toate competitiile si toate rezultatele sportive. Cine a citit statutul federatiei a inteles acest lucru. Comisia de statistica va face o documentare completa si chiar va publica un istoric al pescuitului sportiv din Romania. Activitatea federatiei va incepe din momentul inscrierii in Registrul Sportiv si va avea toate prerogativele conferite de lege.cezar.ch scrie:Acuma, pun si eu o intrebare :
Daca APCR (pe baza mandatului AGVPS) organizeaza CN 2011, desemneaza campionii, formeaza lotul national pentru Italia, etc., iar candva (sa zicem august 2011), Federatia devine membra FIPS-CIPS (in locul AGVPS), ce se va intampla ?
Domnul Popescu va recunoaste competitia si rezultatele ei, inclusiv lotul national format cu aceasta ocazie, sau va retrage Romania de pe lista participantilor ?
Daca nu cumva se va pune in fruntea unei "osti de stransura-evident crapista" si va participa domnia sa la C.M., pe post de antrenor-jucator, manager, purtator de cuvant, port-drapel si evident, sef al delegatiei.![]()
![]()
Pentru partea de hartii, avize, aprobari, stampile ... pare OK. Adica formalitatile din Romania. Aici drumul e usor.Popescu Stefan scrie:cezar.ch scrie:
PS Te asigur ca stiu ce am de facut. Dl. Chioibasu ti-o poate confirma.
Sunteti, sper de acord ca aceste lucruri nu pot fi rezolvate de pescarii sportivi ci de oameni care se pricep la asa ceva. Am spus-o de nenumarate ori ca intr-o federatie sportiva competitia e ciresa de pe tort, greu fiind in alte domenii cu care pescarii sportivi nu au nici o legatura.cezar.ch scrie:Pentru partea de hartii, avize, aprobari, stampile ... pare OK. Adica formalitatile din Romania. Aici drumul e usor.Popescu Stefan scrie:cezar.ch scrie:
PS Te asigur ca stiu ce am de facut. Dl. Chioibasu ti-o poate confirma.
Dar asta inseamna cam 0.1 % din treaba.
Dar restul de 99,9 % (adica buget, sediu, logistica, afiliere FIPS-CIPS si alte zeci si zeci de lucruri mari si mici)?
Aici numai faptele pot constitui o confirmare.