COSTEL STANILA DESFIINTEAZA APCR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Popescu Stefan

Re: COSTEL STANILA DESFIINTEAZA APCR

Mesaj de Popescu Stefan »

Ai dreptate; nu meriti. Salut.

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Genes
Tati iar ai inotat in licoarea lui Bachus ? Ai ocazia sa te trezesti !
Daca nu ai fost carmolit inseamna ca intradevar ai ceva de dat la supt .
Sa stii ca FISCUL suge pana la ultima picatura de placere puisorule :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pasa

Mesaj de Pasa »

Popescu Stefan scrie:Ai dreptate; nu meriti. Salut.
esti cu .......... rau de tot
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

Cristi Matei
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Cristi Matei »

va rog sa aveti grija la limbaj si sa ramaneti on-topic.
multumim pentru intelegere.

Pasa

Mesaj de Pasa »

Cristi Matei scrie:va rog sa aveti grija la limbaj si sa ramaneti on-topic.
multumim pentru intelegere.
bine ramai tu on-topic
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

Acuma, pun si eu o intrebare :

Daca APCR (pe baza mandatului AGVPS) organizeaza CN 2011, desemneaza campionii, formeaza lotul national pentru Italia, etc., iar candva (sa zicem august 2011), Federatia devine membra FIPS-CIPS (in locul AGVPS), ce se va intampla ?
Domnul Popescu va recunoaste competitia si rezultatele ei, inclusiv lotul national format cu aceasta ocazie, sau va retrage Romania de pe lista participantilor ?
Daca nu cumva se va pune in fruntea unei "osti de stransura-evident crapista" si va participa domnia sa la C.M., pe post de antrenor-jucator, manager, purtator de cuvant, port-drapel si evident, sef al delegatiei. :shock: :shock: :shock:

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

Face un rahat Cezare... In afara de hartii si ordonante si dosare nu face nimic. Din mii de pagini de balarii nu a reiesit decat ideea ca vrea sa demonstreze ca e mai destept decat APCR si AV. E un razboi care nu are cu nimic de a face cu pescarii sau binele lor. Cand va obtine victoria sau daca o va obtine nu va sti ce sa faca cu ea... Se va uita la statutul federatiei si la hartii si va cadea un contemplatie de cat de destept este, dar cam atat.

Ma irita din ce in ce mai tare aroganta cu care abordeaza aceste lucruri si faptul ca nu prezinta un plan concret de lucru. Este incredibil cum poate cineva sa initieze federatia doar pentru ca ea nu exista, si nu pentru ca pleaca de la un plan, o schimbare, o strategie. Pe principiul: ahaa este un gol aici, lasa ca va arat eu.

Popescu Stefan

cezar.ch scrie:Acuma, pun si eu o intrebare :

Daca APCR (pe baza mandatului AGVPS) organizeaza CN 2011, desemneaza campionii, formeaza lotul national pentru Italia, etc., iar candva (sa zicem august 2011), Federatia devine membra FIPS-CIPS (in locul AGVPS), ce se va intampla ?
Domnul Popescu va recunoaste competitia si rezultatele ei, inclusiv lotul national format cu aceasta ocazie, sau va retrage Romania de pe lista participantilor ?
Daca nu cumva se va pune in fruntea unei "osti de stransura-evident crapista" si va participa domnia sa la C.M., pe post de antrenor-jucator, manager, purtator de cuvant, port-drapel si evident, sef al delegatiei. :shock: :shock: :shock:
Va recunoaste toate competitiile si toate rezultatele sportive. Cine a citit statutul federatiei a inteles acest lucru. Comisia de statistica va face o documentare completa si chiar va publica un istoric al pescuitului sportiv din Romania. Activitatea federatiei va incepe din momentul inscrierii in Registrul Sportiv si va avea toate prerogativele conferite de lege.

Ovidiu Oancea,
Nu-mi permit sa folosesc expresii coprofage, dar te asigur ca federatia stie ce are de facut. Datul cu presupusul si atitudinea din poveste cu Stan Patitul nu-si au locul aici.
Daca cunosteai legea, stiai ca federatia este abilitata nu sa aiba un plan, ci sa elaboreze strategia nationala pe ramura de sport - pescuit sportiv - si sa urmareasca punerea ei in aplicare. Te asigur ca este deja in lucru. Ce ar trebui sa va preocupe pe voi ca pescari sportivi (si nu ca membri ai federatiei care este alta ciorba), ce veti face dupa ce federatia fa fi autorizată. Când cluburile va vor face contracte sportive si vă vor legitima.
Daca folosesc un limbaj care tie ti se pare arogant, o fac din pozitia omului care stie ce vorbeste, nu imi permit sa emit judecati de valoare pe motiv ca asa cred eu.
O sa te convingi de acest lucru cat de curand.

PS Te asigur ca stiu ce am de facut. Dl. Chioibasu ti-o poate confirma.

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

Popescu Stefan scrie:
cezar.ch scrie:
Pentru partea de hartii, avize, aprobari, stampile ... pare OK. Adica formalitatile din Romania. Aici drumul e usor.
Dar asta inseamna cam 0.1 % din treaba.

Dar restul de 99,9 % (adica buget, sediu, logistica, afiliere FIPS-CIPS si alte zeci si zeci de lucruri mari si mici)?
Aici numai faptele pot constitui o confirmare.

Popescu Stefan

cezar.ch scrie:
Popescu Stefan scrie:
cezar.ch scrie:
Pentru partea de hartii, avize, aprobari, stampile ... pare OK. Adica formalitatile din Romania. Aici drumul e usor.
Dar asta inseamna cam 0.1 % din treaba.

Dar restul de 99,9 % (adica buget, sediu, logistica, afiliere FIPS-CIPS si alte zeci si zeci de lucruri mari si mici)?
Aici numai faptele pot constitui o confirmare.
Sunteti, sper de acord ca aceste lucruri nu pot fi rezolvate de pescarii sportivi ci de oameni care se pricep la asa ceva. Am spus-o de nenumarate ori ca intr-o federatie sportiva competitia e ciresa de pe tort, greu fiind in alte domenii cu care pescarii sportivi nu au nici o legatura.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”