Moderator: gor965
Da, Ovidiu, cred ca, in esenta, ai dreptate !Ovidiu Oancea scrie:Stefan Popescu
Da, limbajul, tonul, abordarea arata aroganta. Si daca stii legea sau ce ai de facut asta iti da dreptul sa abordezi lucrurile asa sau ce ar trebui sa inteleg? Sau poate te-ai obisnuit sa porti dialoguri doar cu nevertebrate pana acum...
Pana acum in afara de amenintari si blabla nu am vazut nimic consistent. Oricum vad ca esti cel putin Dumnezeu pe pamant, iar noi pescarii trebuie sa ne preocupam de lucrurile noastre marunte, sa ne luam galetusa si lopetica si sa ii lasam pe cei mari care stiu ce au de facut sa lucreze. Penibil...
Anuntul a fost facut inca de anul trecut. Inclusiv discutii telefonice cu presedintii de cluburi pe care am putut sa-i identific. Proiectele de statut si regulamentele au fost postate pe web-ul FNPSr si am dat informatia pe toate forumurile importante de pescuit.cezar.ch scrie:Da, Ovidiu, cred ca, in esenta, ai dreptate !Ovidiu Oancea scrie:Stefan Popescu
Da, limbajul, tonul, abordarea arata aroganta. Si daca stii legea sau ce ai de facut asta iti da dreptul sa abordezi lucrurile asa sau ce ar trebui sa inteleg? Sau poate te-ai obisnuit sa porti dialoguri doar cu nevertebrate pana acum...
Pana acum in afara de amenintari si blabla nu am vazut nimic consistent. Oricum vad ca esti cel putin Dumnezeu pe pamant, iar noi pescarii trebuie sa ne preocupam de lucrurile noastre marunte, sa ne luam galetusa si lopetica si sa ii lasam pe cei mari care stiu ce au de facut sa lucreze. Penibil...
Normala era abordarea urmatoare :
Federatia Romana de Pescuit Sportiv, constituita conform...aici urmau indicatii despre documentele de constituire, afiliere, agrementare-interne si internationale ...anunta pe aceasta cale asociatiile, cluburile, ligile etc legal constituite ca a inceput procesul de afiliere al cluburilor de profil. Procedura de afiliere o gasiti aici.
Conform abilitarii date de FIPS-CIPS (vezi facsimil), Campionatul National de crap/rapitor/casting din anul 20xx se va organiza de federatie, dupa regulamentul si sistemul competitional pe care le gasiti aici
Pentru mai multe amanunte, accesati yyyyyy@zzzzz.ro sau tel ++40-aaa-bbbbbbb.
Pana cand va exista un anunt de acest tip pe saiturile de pescuit, totul se reduce la "vorbe-n vant".
stiu. si avenit vremea felationismului, ca sa nu zic a muismului.Popescu Stefan scrie: Vremea infantilismului in pescuitul sportiv a incetat.
Mai consum si eu...buhac constantin scrie:Genes
Tati iar ai inotat in licoarea lui Bachus ? Ai ocazia sa te trezesti !
Daca nu ai fost carmolit inseamna ca intradevar ai ceva de dat la supt .
Sa stii ca FISCUL suge pana la ultima picatura de placere puisorule![]()
![]()
![]()
![]()