COSTEL STANILA DESFIINTEAZA APCR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Ovidiu Oancea

Re: COSTEL STANILA DESFIINTEAZA APCR

Mesaj de Ovidiu Oancea »

Stefan Popescu

Da, limbajul, tonul, abordarea arata aroganta. Si daca stii legea sau ce ai de facut asta iti da dreptul sa abordezi lucrurile asa sau ce ar trebui sa inteleg? Sau poate te-ai obisnuit sa porti dialoguri doar cu nevertebrate pana acum...
Pana acum in afara de amenintari si blabla nu am vazut nimic consistent. Oricum vad ca esti cel putin Dumnezeu pe pamant, iar noi pescarii trebuie sa ne preocupam de lucrurile noastre marunte, sa ne luam galetusa si lopetica si sa ii lasam pe cei mari care stiu ce au de facut sa lucreze. Penibil...

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

Ovidiu Oancea scrie:Stefan Popescu

Da, limbajul, tonul, abordarea arata aroganta. Si daca stii legea sau ce ai de facut asta iti da dreptul sa abordezi lucrurile asa sau ce ar trebui sa inteleg? Sau poate te-ai obisnuit sa porti dialoguri doar cu nevertebrate pana acum...
Pana acum in afara de amenintari si blabla nu am vazut nimic consistent. Oricum vad ca esti cel putin Dumnezeu pe pamant, iar noi pescarii trebuie sa ne preocupam de lucrurile noastre marunte, sa ne luam galetusa si lopetica si sa ii lasam pe cei mari care stiu ce au de facut sa lucreze. Penibil...
Da, Ovidiu, cred ca, in esenta, ai dreptate !

Normala era abordarea urmatoare :

Federatia Romana de Pescuit Sportiv, constituita conform...aici urmau indicatii despre documentele de constituire, afiliere, agrementare-interne si internationale ...anunta pe aceasta cale asociatiile, cluburile, ligile etc legal constituite ca a inceput procesul de afiliere al cluburilor de profil. Procedura de afiliere o gasiti aici.
Conform abilitarii date de FIPS-CIPS (vezi facsimil), Campionatul National de crap/rapitor/casting din anul 20xx se va organiza de federatie, dupa regulamentul si sistemul competitional pe care le gasiti aici
Pentru mai multe amanunte, accesati yyyyyy@zzzzz.ro sau tel ++40-aaa-bbbbbbb.

Pana cand va exista un anunt de acest tip pe saiturile de pescuit, totul se reduce la "vorbe-n vant".

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

ce aveti, frate, cu simpaticul domn popescu ???
n-ati mai vazut oameni bagati in priza care nu se mai pot opri ?...dom' popescu e singur impotriva tuturor...toti sunt prosti, dansul este destept, toti sunt impotenti, dansul este potent, toti sunt in ilegalitate, dansul este legal si asa mai departe...omul asta nu poate fi oprit din turuiala, el traieste intr-o lume a lui unde vede totul ca un robot, oamenii fiind totdeauna pe locul 2.

intr-un cuvant, dom' popescu, dati-ne o aproximatie in luni de zile pana luati acordul fips-cips si daca dupa data respectiva veti fii tot in stadiul asta de "pupa", eu va promit ca am sa va injur mai abitir decat cei pe care i-ati tepuit pe la concursuri :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

Dl Serbu

Lasati-ma va rog sa anticipez raspunsul la intrebarea pe care ati adresat-o:

- Veti vedea
- Mai bine va preocupati de ce veti face in acel moment
- Surpriza
- Conform ordonantei blabla toate cluburile, asociatiile, agentiile, forumurile despre pescuit, baltile, raurile sunt ilegale si trebuie desfiintate
- Faceti coada la Alba Iulia

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Eu sunt o fire curioasa si tot astept sa-mi raspunda Popescu la intrebrile puse la pagina 2 ... daca avea c**ie raspundea demult ! :lol: :lol: :lol:
p.s
...si inca o chestie pe care sincer n-o inteleg...daca-l tot mascareste lumea pe unde-l prinde pe forum de ce insista ? ...mai ales ca e potent si face federatia oricand de unul singur ! Ce nevoie are sa-l ia Genes sau Pasa la suturi ? Nu poate face federatia sa functioneze daca nu convinge cateva cluburi de crap , sau cum ? E ceva in neregula cu omul asta de tot insista ca un masochist ! Si sa ma ierte dl. Popescu, dar sa nu bagi de seama ca lumea n-are incredere in tine nici cat negru sub unghie, dupa atata timp si-atatea discutii sterile, e de-a dreptul penibil !
Problema nu legata de federatie nea Popescule, ci legata strict de persoana matale si de modul in care te-au perceput pescarii ! In loc sa-ti faci o alta imagine si sa le castigi increderea , te-ai apucat sa-i ameninti pe toti ...ca nu-i primesti in federatie...ca nu le dai voie sa faca CN...ca la puscarie..ca la dracu-n praznic....ti-am mai zis-o eu p-asta, dar nu ma crezi !!! :twisted:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

cezar.ch scrie:
Ovidiu Oancea scrie:Stefan Popescu

Da, Ovidiu, cred ca, in esenta, ai dreptate !

Normala era abordarea urmatoare :

Federatia Romana de Pescuit Sportiv, constituita conform...aici urmau indicatii despre documentele de constituire, afiliere, agrementare-interne si internationale ...anunta pe aceasta cale asociatiile, cluburile, ligile etc legal constituite ca a inceput procesul de afiliere al cluburilor de profil. Procedura de afiliere o gasiti aici.
Conform abilitarii date de FIPS-CIPS (vezi facsimil), Campionatul National de crap/rapitor/casting din anul 20xx se va organiza de federatie, dupa regulamentul si sistemul competitional pe care le gasiti aici
Pentru mai multe amanunte, accesati yyyyyy@zzzzz.ro sau tel ++40-aaa-bbbbbbb.

Pana cand va exista un anunt de acest tip pe saiturile de pescuit, totul se reduce la "vorbe-n vant".
Anuntul a fost facut inca de anul trecut. Inclusiv discutii telefonice cu presedintii de cluburi pe care am putut sa-i identific. Proiectele de statut si regulamentele au fost postate pe web-ul FNPSr si am dat informatia pe toate forumurile importante de pescuit.
Ceea ce nu se pricepe acum si de pescari si de cluburi este ca federatia s-a infiintat chiar si cu boicotul lor, iar conform legii, FRPS este persoana juridica de drept privat, iar responsabilitatea ei se reduce doar la membri afiliati. Cei care isi inchipuie ca va fugi cineva dupa ei, se insala. Afilierea la CIPS este responsablitatea federatiei si va fi obtinuta. Problema cluburilor este cu totul si cu totul alta si anume ca nu indeplinesc standardele de afilere. Cele care se simt lovite in interese (si cred ca stiti la ce ma refer) sunt cele mai vocale, intrucat am stricat oaresice interese. Conform acestora, federatia era buna daca o faceau ei. Acest lucru in acest moment este imposibil. Nu avem nici o obligatie fata de nimeni, atata timp cat nu au solicitat afilierea si nu a fost aprobata de Adunarea Generala FRPS.
Cine citeste sa inteleaga corect cele postate pana acum, intrucat este ultima oara cand mai scriu pe acest forum. Ce avem de facut vis a vis de pescuitul sportiv este un atribut legal pe care l-am obtinut si fiti convinsi ca stim ce avem de facut. Vremea infantilismului in pescuitul sportiv a incetat.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Popescu Stefan scrie: Vremea infantilismului in pescuitul sportiv a incetat.
stiu. si avenit vremea felationismului, ca sa nu zic a muismului.

sa suni sponsorii nostri si sa le spui ca arunca banii pe fereastra face parte din atributele legale pe care zici ca le-ai dobandit?

la revedere.
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Dl Popescu

stimate domn , va urmaresc postarile si nu gasesc multe lucruri clare si certe in ele . Sigur ca aveti un subiect , o urma de intentie poate Ok , dar nu stiti sa il prezentati si nici sa il faceti cunoscut . Nu va acuz de nimic , dar cert este ca aveti o problema de comunicare cu pescarii . Pesemne ca sunt subiecte pe care nu ati reusit sa le clarificati pina acum si de aceea intram in fabula cu "lupul la oi" .
Doresc sa fac apel la istorie , poate asa ne lamurim . S-a dovedit in istoria civilizatiei universale ca impunerea unusi sistem nu functioneaza , daca nu vine din necesitate si din dorinta oamenilor . Mai recent , s-ar putea sa va placa exemplul - cooperativizarea si nationalizarea averilor s-a facut fortat si am vazut cu totii la ce a condus , chiar dupa ani buni .... Nu poti cladi ceva serios , pe un fundamental artificial impus - iar Dvs asta faceti - in loc sa explicati , acuzati si faceti misto de niste "impotenti" .
In contra partida si in sustinerea ideii mele , va aduc in discutie crestinismul - care s-a impus chiar daca primii crestini au fost hrana la lei , crucificarile erau "decor" pe Via Appia , samd . Religia s-a impus si uite ca rezista de vreo 2000 ani .
De ce ? Daca va intrebati lucrurile astea , poate facem un pas inainte in discutia asta purtata la genul - sac !!! , uite ce cred ca am eu si noi nu aveti ...... si veniti voi la judecata mea !
Dar poate nu ne trebuie federatia asta a Dvs !! La asta v-ati gandit ??

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

buhac constantin scrie:Genes
Tati iar ai inotat in licoarea lui Bachus ? Ai ocazia sa te trezesti !
Daca nu ai fost carmolit inseamna ca intradevar ai ceva de dat la supt .
Sa stii ca FISCUL suge pana la ultima picatura de placere puisorule :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mai consum si eu...
Nu se pune :lol: :lol:
oricum ti-ai gasit partener domnule Buhac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Balta Puiesti

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

Acum m-am lamurit ca omul stie ce face si vreau sa imi cer scuze pentru infantilism.

Citind regulamentul de pescuit sportiv al federatiei, luat copy/paste de la fotbal, retinem foarte multe elemente senzationale de viitor. Acum imi dau seama si de ce zicea ca nu indeplineste nimeni conditiile de afiliere... Ca trebuie cu tribune, cu vanzatoare de seminte, cu jandarmi, pompieri, ambulante, etc.

Spicuim:

"- În cazul în care medicul delegat (asistentul medical delegat) se deplasează la o unitate sanitară însoţind un jucător accidentat, asistenţa medicală va fi asigurată în continuare de medicul (asistentul medical) echipei gazdă."

"- înaintea competiţiei, să dirijeze corespunzător spectatorii către zonele de acces în zona de Pescuit Sportiv şi Casting"

" - Organizatorii competiţiilor şi forţele de ordine au obligaţia de a asigura protecţia şi siguranţa spectatorilor, sportivilor şi oficialilor şi de a lua măsuri pentru prevenirea şi înlăturarea oricăror incidente ce se pot produce pe traseele de afluire/defluire şi pe timpul şi după terminarea competiţiei sau a competiţiei sportiv."

" - Menţinerea ordinii publice pe traseele de deplasare către bazele sportive, în localităţi sau în afara acestora, până la limita exterioară zonei apropiate, se realizează în mod nemijlocit de către organele de poliţie competente teritorial."

"- Articolul 42 - Obligațiile Cluburilor organizatoare
1 Pentru organizarea şi desfăşurarea activităţii de asigurare a ordinii şi siguranţei spectatorilor în zona de competiţie, organizatorul are următoarele obligaţii:

e) să nu permită folosirea sistemelor de comunicare cu publicul pentru incitarea spectatorilor la violenţă, la producerea de distrugeri sau la denigrarea imaginii participanţilor la competiţiile sau competiţiile sportive ori a FRPSC sau a Cluburilor;
g) să amenajeze şi să pună la dispoziţia forţelor de ordine un punct de comandă;
u) să asigure numerotarea locurilor destinate spectatorilor, precum şi amplasarea de indicatoare pentru îndrumarea acestora spre locurile înscrise pe documentele de acces"

Propunerea mea este sa il ia cineva la pescuit pe Dl Popescu macar 1 data va rog...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”