COSTEL STANILA DESFIINTEAZA APCR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
alex_mures
Puncte: 0

Re: COSTEL STANILA DESFIINTEAZA APCR

Mesaj de alex_mures »

la copca....ca acolo recunoaste ca este incepator :D :D :D in rest............. :wink:

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

Glumeam desigur cu postarea :D ... Verificam daca avem bafta sa se tina de cuvant si sa fie ultima postare pe acest forum. Ramane valabila rugamintea sa il ia cineva la pescuit :lol:

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

Ce zici Costica Buhac, tare Popescu de la Alba, mai tare ca tine si Orhei, cel putin el a facut ceva, :wink: voi ati pierdut pariul.................... :wink:

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

In ce consta pariul dl Tite ?
Daca doresti merge in comtinuare dar spune care este miza ,fricosule :lol: :lol: :lol:

buhac constantin

Genes am gasit paetener ca tu ai refuzat oferta ! :lol: :lol: :lol:

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

buhac constantin scrie:Genes am gasit paetener ca tu ai refuzat oferta ! :lol: :lol: :lol:
pai tu voiai sa stai deasupra!!! :lol: :lol: :lol:
Balta Puiesti

buhac constantin

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: daca nu ai vrut sa negociem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cata liniste aici se cunoaste ca dl Stefan Popescu a fost in Capitala pentru definitivarea .........

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Eu il iubesc pe popescu ca il acreste pe Vladeanu...!!!!

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

body scrie:Eu il iubesc pe popescu ca il acreste pe Vladeanu...!!!!

Face tare Popele sa ma bata mama :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Popescu Stefan scrie:
cezar.ch scrie:
Ovidiu Oancea scrie:Stefan Popescu

Da, limbajul, tonul, abordarea arata aroganta. Si daca stii legea sau ce ai de facut asta iti da dreptul sa abordezi lucrurile asa sau ce ar trebui sa inteleg? Sau poate te-ai obisnuit sa porti dialoguri doar cu nevertebrate pana acum...
Pana acum in afara de amenintari si blabla nu am vazut nimic consistent. Oricum vad ca esti cel putin Dumnezeu pe pamant, iar noi pescarii trebuie sa ne preocupam de lucrurile noastre marunte, sa ne luam galetusa si lopetica si sa ii lasam pe cei mari care stiu ce au de facut sa lucreze. Penibil...
Da, Ovidiu, cred ca, in esenta, ai dreptate !

Normala era abordarea urmatoare :

Federatia Romana de Pescuit Sportiv, constituita conform...aici urmau indicatii despre documentele de constituire, afiliere, agrementare-interne si internationale ...anunta pe aceasta cale asociatiile, cluburile, ligile etc legal constituite ca a inceput procesul de afiliere al cluburilor de profil. Procedura de afiliere o gasiti aici.
Conform abilitarii date de FIPS-CIPS (vezi facsimil), Campionatul National de crap/rapitor/casting din anul 20xx se va organiza de federatie, dupa regulamentul si sistemul competitional pe care le gasiti aici
Pentru mai multe amanunte, accesati yyyyyy@zzzzz.ro sau tel ++40-aaa-bbbbbbb.

Pana cand va exista un anunt de acest tip pe saiturile de pescuit, totul se reduce la "vorbe-n vant".
Anuntul a fost facut inca de anul trecut. Inclusiv discutii telefonice cu presedintii de cluburi pe care am putut sa-i identific. Proiectele de statut si regulamentele au fost postate pe web-ul FNPSr si am dat informatia pe toate forumurile importante de pescuit.
Ceea ce nu se pricepe acum si de pescari si de cluburi este ca federatia s-a infiintat chiar si cu boicotul lor, iar conform legii, FRPS este persoana juridica de drept privat, iar responsabilitatea ei se reduce doar la membri afiliati. Cei care isi inchipuie ca va fugi cineva dupa ei, se insala. Afilierea la CIPS este responsablitatea federatiei si va fi obtinuta. Problema cluburilor este cu totul si cu totul alta si anume ca nu indeplinesc standardele de afilere. Cele care se simt lovite in interese (si cred ca stiti la ce ma refer) sunt cele mai vocale, intrucat am stricat oaresice interese. Conform acestora, federatia era buna daca o faceau ei. Acest lucru in acest moment este imposibil. Nu avem nici o obligatie fata de nimeni, atata timp cat nu au solicitat afilierea si nu a fost aprobata de Adunarea Generala FRPS.
Cine citeste sa inteleaga corect cele postate pana acum, intrucat este ultima oara cand mai scriu pe acest forum. Ce avem de facut vis a vis de pescuitul sportiv este un atribut legal pe care l-am obtinut si fiti convinsi ca stim ce avem de facut. Vremea infantilismului in pescuitul sportiv a incetat.
Domnule Popescu noi am mai discutat si intr-o lumina creativa insa vad ca Dumneavoastra insistati si persistati... . V-am expus si conditiile care trebuiesc indeplinite ca eu si clubul din care fac parte sa se afilieze la federatia facuta de Dumneavoastra insa nu le regasesc in lobby-ul pe care vi-l faceti de unul singur aici in comunitate. Motivatia pe care o aveti mi se pare mie ca pleaca de la un obicei cu care v-ati deprins si in care existati. Cel de negatie. Negand tot ceea ce vi se transmite creati aceasta stare contradictorie si combativa. Va pot spune doar ca asa cum Dumneavoastra sperati sa obtineti din bunul APCR-ului cate un pic sau chiar tot intregul asa si APCR-ul s-ar putea sa va excluda din federatia pe care chiar "v-ati infintat-o". Ce veti face cu federatia asta fara pescarii de competitie pe care vi i-ati pus in cap? chiar pe marea majoritate si nu numai de crap! Va veti face o macheta a unei cladiri reprezentative, precum Mitica de la liga si o veti trona in vitrina din sufragerie. Si asta, repet, doar in cazul in care ori vreun APCR-ist sau LRS-ist sau cine Dumnezeu mai stie n-o sa va excluda mai devreme sau mai tarziu pentru ca nu sunteti in masura sa intelegeti ca aveti probleme de atitudine si mentale. Si nu va spun asta malitios ci ca raspuns la afirmatiile pe care le faceti la adresa unora referitoare la infantilism, impotenta intelectuala, etc ci doar ca o constatare a modului Dumneavoastra de lucru. Da! Da! in cazul in care nu realizati federatia aia odata infiintata creaza efecte. Va vine sa credeti sau nu sunteti responsabil de directia in care aluneca. Cel putin deocamdata.
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”