Moderator: gor965
In cateva luni?????Popescu Stefan scrie:Probabil in cateva luni. Asta este obiectivul final. Fiti convins ca va fi atins. Pana acum totul a fost perfect.
PS Se pare ca CIS-ul respectiv nu v-a folosit la nimic. Nu-i nimic; mai insistati.
fiti convins ca nici dvs. nu va va folosi prea mult in afara de niste postari pompoase pe site-urile de pescuit...cat despre cips-fips...vise si vorbe desarte, la astea nu va intrece nimeniPopescu Stefan scrie:PS Se pare ca CIS-ul respectiv nu v-a folosit la nimic. Nu-i nimic; mai insistati.
Toate la timpul lor. Daca totusi, FRPS va fi admisa la CIPS/FIPS, ce veti mai spune? Aveti barbatia sa recunoasteti ca ati fost niste impotenti? Eu nu sunt pesimist deloc. Este unul din secretele reusitelor mele.Val scrie:D-le Popescu ,
pina nu imi expuneti documentele care diferentiaza si certifica Federatia dvs , de orice alta forma de federatie de tip asociativ privat , cu o recunoastere certa a ANS si cu bugetare anuala din partea guvernului ca ordonator de credit , lasati-ma sa nu mai cred in Mos Craciun . Daca aveti aceste documente ... jos palaria . Oricum va mai ramine FIPS - CIPS si aici cred ca se incurca rau de tot lucrurile.
D-le Popescu ,Popescu Stefan scrie:Toate la timpul lor. Daca totusi, FRPS va fi admisa la CIPS/FIPS, ce veti mai spune? Aveti barbatia sa recunoasteti ca ati fost niste impotenti? Eu nu sunt pesimist deloc. Este unul din secretele reusitelor mele.Val scrie:D-le Popescu ,
pina nu imi expuneti documentele care diferentiaza si certifica Federatia dvs , de orice alta forma de federatie de tip asociativ privat , cu o recunoastere certa a ANS si cu bugetare anuala din partea guvernului ca ordonator de credit , lasati-ma sa nu mai cred in Mos Craciun . Daca aveti aceste documente ... jos palaria . Oricum va mai ramine FIPS - CIPS si aici cred ca se incurca rau de tot lucrurile.
Avizul expres al MTS pentru constituire ca federatie sportiva. Suntem federatia dupa care au alegat o serie de pescari sportivi si nu au putut sa o infiinteze. Au preferat sa devina vasalii AGVPSR.Val scrie:D-le Popescu ,Popescu Stefan scrie:Toate la timpul lor. Daca totusi, FRPS va fi admisa la CIPS/FIPS, ce veti mai spune? Aveti barbatia sa recunoasteti ca ati fost niste impotenti? Eu nu sunt pesimist deloc. Este unul din secretele reusitelor mele.Val scrie:D-le Popescu ,
ce legatura are potenta sau impotenta aici ? Pesemne ca dvs aveti timp de pierdut , eu unul nu il mai am . Totusi lasati-ma , cind si cum puteti , sa inteleg diferenta dintre Federatia lui Tarus si a Dvs ? Aia de ce nu a fost buna , doar avea tot actele pe care dvs le expuneti ca mari realizari ?
Ce i-a lipsit ei si ce aveti Dvs in plus ?
Trebuie sa argumentati daca va doriti public ...si pescari .
Intreb si eu nu vreau sa supar si nici sa va combat - dar uite ca astazi am 1 ora in care va pot sta la dispozitie . Scoateti va rog in evidenta diferentele certe si nu ce aveti de gand sa realizati de acum incolo .