COSTEL STANILA DESFIINTEAZA APCR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Val
Pescar de competitie

Re: COSTEL STANILA DESFIINTEAZA APCR

Mesaj de Val »

In listele ONG figureaza aceste doua federatii :

FEDERATIA DE PESCUIT SPORTIV DIN
ROMÂNIA
8/C/2006 7 25.03.2006 îNCHEIERE 30.11.2005 - dezvoltarea pescuitului, protejarea apelor si fondului piscicol, promovarea pescarilor si a pescuitului in România, pe
plan intern si international, colaborarea cu organismele statului sau cu alte institutii si/sau organizatii implicate in
pescuit, in vederea crearii si dezvoltarii cadrului legislativ cu aplicare in materia pescuitului.

FEDERATIA DE PESCUIT SPORTIV DIN
ROMANIA
40/C/2005 27 28.12.2005 incheiere 30.11.2005

Sursa - http://www.just.ro/Portals/0/WWWW/files ... 032011.pdf

Nu dezvolt manipularea d-lui Popescu , nu e treaba mea , dar sa nu ne ia chiar pe toti de prosti , zau ca nu e cazul ..
Ultima oară modificat Mar Mar 15, 2011 14:46 de către Val, modificat de 2 ori în total.

Alexandru Mihai
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Alexandru Mihai »

Popescu Stefan scrie:Probabil in cateva luni. Asta este obiectivul final. Fiti convins ca va fi atins. Pana acum totul a fost perfect.

PS Se pare ca CIS-ul respectiv nu v-a folosit la nimic. Nu-i nimic; mai insistati.
In cateva luni?????

Pai si cu CN-ul ce facem?
Banuiesc ca nu incalcati legea si faceti calificari inainte...
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Intrati pe site-ul oficial guvernamental al Agentiei Nationale pentru Sport - http://www.anst.gov.ro/federatii - si cautati aici Federatia d-lui Popescu .......

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

maxx,
Cateva luni pana la CIPS. Competitiile interne sunt operabile dupa obtinerea CIS-ului. 1-2 saptamani, nu mai mult.
Val,
Aia e federatia lui Tarus de care s-a impiedicat Vladeanu. Pe certificatul asta nici nu s-a uscat bine cerneala. O sa-l postez pe web site-ul federatiei.

PS Ce interes as avea sa manipulez? Nu fi stresat, am zis ca joi depun documentatia pentru CIS. Nici ANST nu lucreaza anticipat. Oricum dosarul este depus, dovada faptul ca am obtinut avizul de constituire. Orcum, noi nu o sa incercam actul ala sexual legal. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ultima oară modificat Mar Mar 15, 2011 14:54 de către Popescu Stefan, modificat 1 dată în total.

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

Popescu Stefan scrie:PS Se pare ca CIS-ul respectiv nu v-a folosit la nimic. Nu-i nimic; mai insistati.
fiti convins ca nici dvs. nu va va folosi prea mult in afara de niste postari pompoase pe site-urile de pescuit...cat despre cips-fips...vise si vorbe desarte, la astea nu va intrece nimeni :D

sunteti simpatic, domnule popescu, dar pana la forurile internationale, va mananca agvps-ul asa cum a facut-o in procesele pe care i le-ati intentat pana acum si le-ati pierdut :D

apropo, ce faceti daca va cadea pdl-ul, o luati pe urma lui ritzi ? :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Popescu Stefan

Eu sunt liberal cu acte. :lol: :lol: :lol: Si nu mi-e rusine. Ce nu pricepeti dumneavoastra este ca pescuitul sportiv nu are culoare politica. Sau are?
Ultima oară modificat Mar Mar 15, 2011 14:56 de către Popescu Stefan, modificat 1 dată în total.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

D-le Popescu ,

pina nu imi expuneti documentele care diferentiaza si certifica Federatia dvs , de orice alta forma de federatie de tip asociativ privat , cu o recunoastere certa a ANS si cu bugetare anuala din partea guvernului ca ordonator de credit , lasati-ma sa nu mai cred in Mos Craciun . Daca aveti aceste documente ... jos palaria . Oricum va mai ramine FIPS - CIPS si aici cred ca se incurca rau de tot lucrurile.

Popescu Stefan

Val scrie:D-le Popescu ,

pina nu imi expuneti documentele care diferentiaza si certifica Federatia dvs , de orice alta forma de federatie de tip asociativ privat , cu o recunoastere certa a ANS si cu bugetare anuala din partea guvernului ca ordonator de credit , lasati-ma sa nu mai cred in Mos Craciun . Daca aveti aceste documente ... jos palaria . Oricum va mai ramine FIPS - CIPS si aici cred ca se incurca rau de tot lucrurile.
Toate la timpul lor. Daca totusi, FRPS va fi admisa la CIPS/FIPS, ce veti mai spune? Aveti barbatia sa recunoasteti ca ati fost niste impotenti? Eu nu sunt pesimist deloc. Este unul din secretele reusitelor mele.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Popescu Stefan scrie:

Toate la timpul lor. Daca totusi, FRPS va fi admisa la CIPS/FIPS, ce veti mai spune? Aveti barbatia sa recunoasteti ca ati fost niste impotenti? Eu nu sunt pesimist deloc. Este unul din secretele reusitelor mele.
D-le Popescu ,

ce legatura are potenta sau impotenta aici ? Pesemne ca dvs aveti timp de pierdut , eu unul nu il mai am . Totusi lasati-ma , cind si cum puteti , sa inteleg diferenta dintre Federatia lui Tarus si a Dvs ? Aia de ce nu a fost buna , doar avea tot actele pe care dvs le expuneti ca mari realizari ?
Ce i-a lipsit ei si ce aveti Dvs in plus ?
Trebuie sa argumentati daca va doriti public ...si pescari .
Intreb si eu nu vreau sa supar si nici sa va combat - dar uite ca astazi am 1 ora in care va pot sta la dispozitie . Scoateti va rog in evidenta diferentele certe si nu ce aveti de gand sa realizati de acum incolo .

Popescu Stefan

Val scrie:
Popescu Stefan scrie:

D-le Popescu ,

ce legatura are potenta sau impotenta aici ? Pesemne ca dvs aveti timp de pierdut , eu unul nu il mai am . Totusi lasati-ma , cind si cum puteti , sa inteleg diferenta dintre Federatia lui Tarus si a Dvs ? Aia de ce nu a fost buna , doar avea tot actele pe care dvs le expuneti ca mari realizari ?
Ce i-a lipsit ei si ce aveti Dvs in plus ?
Trebuie sa argumentati daca va doriti public ...si pescari .
Intreb si eu nu vreau sa supar si nici sa va combat - dar uite ca astazi am 1 ora in care va pot sta la dispozitie . Scoateti va rog in evidenta diferentele certe si nu ce aveti de gand sa realizati de acum incolo .
Avizul expres al MTS pentru constituire ca federatie sportiva. Suntem federatia dupa care au alegat o serie de pescari sportivi si nu au putut sa o infiinteze. Au preferat sa devina vasalii AGVPSR.

http://.......................

Scuze admin. :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”