tu cred ca nu ai somn noaptea de focul lui Oana...mai ai un pic si il scoti vinovat si ptr ce s-a intamplat la floreascaVal scrie:... De ce nu critica d-l Oana , acum si hotarirea AGVPS ?

anul trecut cand Oana a modificat directiile de pescuit,cu acordul tuturor, i-au sarit in cap toti pescarii de crap din Romania,unii si-au dat demisiile,altii au cerut suspendarea lui Oana pe viatza...acum ,in afara de Vladeanu nu vad unul sa-i puna la zid pe cei raspunzatori de circul de la floreasca...sau mai bine zis "pe cel" raspunzator...ptr ca stiti la fel de bine ca si mine ca unul singur a fost cel ce a propus "aberatia" aia de la floreasca...astept sa se termine acest CN si sant tare curios ce masuri se vor lua impotriva celui care a propus o abatere grava de la regulament si celor care au aprobat acest lucru...
mai apoi,daca citeai mai atent toate postarile vedeai ca si Oana a dezaprobat decizia AGVPS...stiu ca ti-ar fi convenit sa scoateti castanele din foc cu mana lui Oana...dar de data asta chiar nu e cazul...VOI ati aprobat acest regulament si tot VOI l-ati incalcat cu buna stiinta declansand cel mai mare scandal din istoria CN...la asta ar trebui sa reflectezi ,nu la pozitita clubului Pelicanul9iti reamintesc ca Oana nu ia decizii de unu singur) fata de deciziile AGVPS,pozitie care,zic eu, impreuna cu cea a lui AV sant cele mai intelepte decizii in situatia data

TIPS:multi isi frecau mainile de bucurie si asteptau la cotitura doar -doar o sa saboteze APCR-UL decizia AGVPS-ului