DECIZIA COMISIA COMPETITII AGVPS - CAZ FLOREASCA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: DECIZIA COMISIA COMPETITII AGVPS - CAZ FLOREASCA

Mesaj de Victoras Petcu »

gicahagi scrie:este o aberatie "dal capo al fine"
normal, daca comisia ar fi avut minte, in momentul in care se incalca un punc de regulament care specifica
descalificare, trebuiau descalificati...ca este moral...ca nu...este complet alta discutie
Indiferent de ceea ce spuneau cei de la soimul sau altii.
Daca cineva taie o dubla linie continua si are loc un incident, politia nu ii ia permisul pentru ca asa vrea cel vatamat?
Oricum, reactia celor de la Ajvps(sustin de mult ca sunt moartea pescuitului in romania), este jenanta.
Apoi, sa depui tu o alta contestatie dupa ce vezi ca esti incompetent si te bat aia si cu spatele la balta...sincer...este
de-a dreptul suburban.Oricum nu ai nici o sansa sa castigi aceste nationale...dar nici mcar una.
Las ca oricum nu trec de etapa asta...72 de ore de pescuit in plus nu le strica:)
Si cei de la AJVPS(PCS) nici marcar nu au avut suficiente "oaie", sa ii puna pe contestatari in calificarile din turul 2
pe balta cu tata nitu :))
macar ne distram un pic.
Aberatie este ce ai tu in cap!!!! :lol:

Citeste cu atentie:

-Clubul Planet Carp a plecat acasa!!!!!!

Fir intins echipelor care participa la Sacel:

-Clubul Hook Fishing
-Clubul Pelicanul
-Avps Soimul
:wink:
Victoras Petcu

claudiupascu

Mesaj de claudiupascu »

Clubul Planet Carp asteapta ora 12 pentru a primi o hotarare oficiala din partea APCR-ului iar apoi in functie de ce se stipuleaza in acea hotarare va pleca sau nu acasa :wink:

gicahagi

Mesaj de gicahagi »

Nick petcuvict, sa fi fericit ca esti tare sarac cu duhul.
probabil deaia lucrezi la stat...ca deh..fie painea cat de rea..da incoace ca fraierii din multinationale trag tare ca
asigure venituri aberante mizerilor de la AJVPS.
Asteapta decizia?
pai ce decizie...nu era normal SA SE RESPECTE REGULAMNETUL?
io zic sa se calice soimul mai departe direct pentu ca au fost dezavantajatzi in prima runda...
OIO...cat romanism in aceasta intrecere...nimic concret ...totul lasat la voia intamplarii.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

dupa parerea mea, cea mai aberanta hotarare a agvps mi se pare cea de a califica clubul planet direct in turul 3...ganditi-va ca in prima mansa echipele au tras doar sa se califice, necontand numarul de puncte, iar acum vi si spui ca echipa care a luat cele mai putine puncte se duce moca in turul urmator...asta nu mai e compromis, ci tampenie de gradul 0

am inteles ca lotul planet a plecat acasa dupa ce gabi sandu trambita pe aici ca nu asculta decat de hotararea apcr...uite ca apcr a hotarat tot aici ca face fronda impotriva agvps-ului, iar gabi sandu si-a luat echipa si a plecat acasa :oops: ...halal unitate :oops:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie:dupa parerea mea, cea mai aberanta hotarare a agvps mi se pare cea de a califica clubul planet direct in turul 3
daca folosesti termenul de comparatie CEA MAI aberanta, atunci te intreb care ar fi fost decizia MAI PUTIN aberanta, daca pleci de la premiza ca sunt 10 loturi
care trebuie sa intre in mansa a 2 a.
eu nu zic ca s-a gasit cea mai buna solutie.
insa, repet, NICIUN organizator nu a vrut sa bage 4 loturi pe vreo balta pe motiv ca NU INCAP.
The One Team

gicahagi

Mesaj de gicahagi »

sunt enorm de multe aberatii
prima , si cea mai mare este implicarea AGVPS-ului.
aceast srl nu ar trebui sa existe FIZIC...este o malformatie genetica plina de umflati care habar nu au de spiritul fairplay,
de ce inseamna NoKill, de nimic. ei exista doar dintr-o conjuctura favaorabila + mita.
Si pe deasupra, mai se si implica.
a doua , corect punctata, este calificarea direct in turul 3. de ce nu in 4? de ce nu direct in Anglia?sau chiar...de ce sa nu mai
dispute inca o data calificare?
si ce-a de-a treia este gresala flagranta a nedescalificatii echipei hook(chiar daca, si din punctul meu de vedere
era extrem de dura) pentru incarcalcarea unui punct de regulament CARE SPECIFICA ACEST LUCRU.
pai regulamentul acela pentru cine a fost facut?Eu daca umblu fara bilet la metrou si ceilalti din compartiment voteaza
sa nu imi dea amenda controlorul, oare imi da sau nu amenda?
atunci de ce sa nu pescuim la rama si vierme sau la bomba...ca oricum...ii tot un punct de regulament care se incalca
si care , dupa cum se vede, nu atrage nici o sanctiune?

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

Sa trimita Soimul direct in mansa a 3-a :lol: :lol: :lol:
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

gicahagi

Mesaj de gicahagi »

corect, nimeni nu dorea 4 echipe pe o balta
dar de ce nu s-a respectat regulamentu?
de ce se incarca ascunderea sub pres a mizeriei?
au incalcat un punct care specifica descalificarea.
trebuiau descalificati.
si nu se ajungea aici.
daca o considerati prea dura aceasta decizie, trebuia ca INAINTE de inceperea concursului la puncul respectiv sa se specifice depunctare cu un nr X de kilograme.
dar din momentul in care regulamentul a fost ACCEPTAT de catre toti concurentii, nu trebuie si aplicat?

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

cornelserbu scrie:dupa parerea mea, cea mai aberanta hotarare a agvps mi se pare cea de a califica clubul planet direct in turul 3...ganditi-va ca in prima mansa echipele au tras doar sa se califice, necontand numarul de puncte, iar acum vi si spui ca echipa care a luat cele mai putine puncte se duce moca in turul urmator...asta nu mai e compromis, ci tampenie de gradul 0

am inteles ca lotul planet a plecat acasa dupa ce gabi sandu trambita pe aici ca nu asculta decat de hotararea apcr...uite ca apcr a hotarat tot aici ca face fronda impotriva agvps-ului, iar gabi sandu si-a luat echipa si a plecat acasa :oops: ...halal unitate :oops:
Nea Cornele,Soimul nu avea loc pe nici o balta,datorita suprafetelor(mici)ale baltilor pe care se desfasoara mansa II-a!!!!
Din cite stiu,nu AGVPS a propus calificarea clubului Planet Carp,direct in mansa III-a,AGVPS a fost de acord cu aceasta propunere!!!!
Dupa parerea mea,in momentul de fata datorita celor intimplate,cred ca aceasta propunere a fost una "salvatoare" pentru toate partile implicate,cit si pentrua se termina cu polemicile si a se continua CN!!!! Eu unul il felicit pe cel care a avut aceasta idee si AGVPS-ul,care a fost de acord cu ea pentru ca , CN continua!!!!
Sa speram ca aceasta "hotarire"va pune capat polemicilor si CN se va desfasura in continuare fara alte "precedente"!!!!
Ultima oară modificat Joi Iun 03, 2010 10:46 de către Victoras Petcu, modificat 1 dată în total.
Victoras Petcu

daniel_moldovan

Mesaj de daniel_moldovan »

gicahagi scrie:corect, nimeni nu dorea 4 echipe pe o balta
dar de ce nu s-a respectat regulamentu?
de ce se incarca ascunderea sub pres a mizeriei?
au incalcat un punct care specifica descalificarea.
trebuiau descalificati.
si nu se ajungea aici.
daca o considerati prea dura aceasta decizie, trebuia ca INAINTE de inceperea concursului la puncul respectiv sa se specifice depunctare cu un nr X de kilograme.
dar din momentul in care regulamentul a fost ACCEPTAT de catre toti concurentii, nu trebuie si aplicat?
Termina te rog frumos, nu ai descoperit tu ca nu a fost respectat regulamentul. A fost o greseala, care s-a transformat intr-un punct extrem de sensibil, greu de gestionat echidistant fata de loturile implicate, care pune multa lume in situatii penibile, care se inceraca a fi rezolvat intr-un mod cat mai convenabil pentru toata lumea. Nu mai agita si tu apele fara rost.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”