andrei vladeanu scrie:de acord. dar cum trebuia sa se faca in situatia data?
parerea mea:
1. nu trebuia sa se ajunga in situatia asta...,stiu ca e tardiv, dar trebuia sa punctez
2. imediat dupa etapa as fi luat masuri drastice impotriva arbitrului sef si a celor 4 manageri apcr care au rezolvat in asemenea fel acea contestatie tampita, poate si impotriva organizatorului, daca tu spui ca acolo s-au facut fratii care s-au destramat la plecare.
3. as fi prezentat aceste masuri agvps-ului si poate ei ar fi analizat altfel...
in cazul in care ar fi dat acelasi verdict, atunci as fi fcut tot posibilul ca toate cele 10 echipe sa participe la mansa a II-a, mai ales ca in mansa urmatoare tot 7 vor fi si nu 6 cum se stabilise...deci, simplu, pe una din balti (sa fim seriosi, stim toti ca pe sacel incapeau la fel de bine 12 echipe ca anul trecut) participau 4 si se calificau 3
nu sustin ca ce am spus mai sus e perfect, dar cred ca s-a ales cea mai proasta varianta (cea cu planet direct in mansa 3 -nu am nimic cu planet, sa fie clar) care va da in continuare prilejul la discutii, acuzatii si poate cel mai rau, contestatii
ps. la punctul 2 trebuia sa adaug si o atentionare celor de la green lake sa lase excesul de zel pentru intalnirile cu caracter mai putin sportiv