DECIZIA COMISIA COMPETITII AGVPS - CAZ FLOREASCA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: DECIZIA COMISIA COMPETITII AGVPS - CAZ FLOREASCA

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:daca folosesti termenul de comparatie CEA MAI aberanta, atunci te intreb care ar fi fost decizia MAI PUTIN aberanta, daca pleci de la premiza ca sunt 10 loturi
care trebuie sa intre in mansa a 2 a.
eu nu zic ca s-a gasit cea mai buna solutie.
insa, repet, NICIUN organizator nu a vrut sa bage 4 loturi pe vreo balta pe motiv ca NU INCAP.
am plecat de la premiza, de fapt de la convingerea ca tot ce a hotarat agvps a fost aberant, dar asta cu planet a intrecut orice masura...asa cum am mai spus, nimeni nu a incercat in prima manse sa se bata pentru a merge direct in mansa 3...deci, e de neconceput.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

de acord. dar cum trebuia sa se faca in situatia data?
The One Team

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

mansa de la FLOREASCA ar fi trebuit anulata.cluburile care nu cunosc regulamentul si participa la CN direct raspunzatoare pentru deciziile luate.au gresit
conducerea APCR sa-si dea demisia.incompetenta.

andrei vladeanu
Veteran

dan _city_center scrie:mansa de la FLOREASCA ar fi trebuit anulata.cluburile care nu cunosc regulamentul si participa la CN direct raspunzatoare pentru deciziile luate.au gresit
conducerea APCR sa-si dea demisia.incompetenta.
de acord.
numai ca a existat putin mai multa diplomatie si condescendenta in cladirea AGVPS decat in service-urile auto de pe calea Dorobanti.
e usor sa dai cu paru, danute. iti imaginezi ce iures iesea? ajungeam la Haga... :D
The One Team

claudiupascu

Mesaj de claudiupascu »

D-le Serbu spune-ti dumneavoastra ce trebuia sa faca Planet pentru a putea pescui atunci cand organizatorul de etapa a hotarat ca celelalte trei cluburi sa desfasoare mansa de la Sacel?Sunt de acord ca hotararea nu e fericita dar cu ce este vinovat clubul Planet?Nu cred ca Gabi Sandu a fraternizat cu AJVPS-ul?Spune-ti cum a-ti fi procedat in aceasta situatie?

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@AV

am avut 10 minute pauza si vad ce ai scris pe pagina pagina referitor la Congresul AGVPS . Sa stii ca este un pas MARE catre regula , putere decizionala si respect in lumea crapului acordata unei asociatii de cluburi . Ma bucur deasemenea ca decizia aia unanima a cluburilor APCR nu a fost pusa in practica si ca in sfarsit cineva a luat decizia normala ( bravo Vali Vesa !! ) .
Sunt inca convins , chiar daca m-am retras din fenomen , ca usor - usor printr-o buna colaborare intre APCR si AGVPS , statuata chiar de Congres , se pot crea bazele ca in 2-3 ani sa avem o competitie serioasa - aducind in acest fenomen pe toti cei de bune credinta si dedicati pescuitului competitonal la crap .
Ma bucur deasemenea ca un nume ca AV are , in ciuda tuturor atacurilor media , greutate in toate mediile dedicate fenomenului . Felicitari prietene .
Ultima oară modificat Joi Iun 03, 2010 15:07 de către Val, modificat 1 dată în total.

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

claudiupascu scrie:D-le Serbu spune-ti dumneavoastra ce trebuia sa faca Planet pentru a putea pescui atunci cand organizatorul de etapa a hotarat ca celelalte trei cluburi sa desfasoare mansa de la Sacel?Sunt de acord ca hotararea nu e fericita dar cu ce este vinovat clubul Planet?Nu cred ca Gabi Sandu a fraternizat cu AJVPS-ul?Spune-ti cum a-ti fi procedat in aceasta situatie?

pleaca acasa.se retrage .cu capul sus.cere banii inapoi de la APCR.
se mai inscrie la concursuri nationale unde se garanteaza respectarea regulamentului.
cu siguranta voi nu aveti nicio vina.dar toate cluburile au cotizat 1500e.si au platit. pentru toata durata competitiei,cinci etape maxim.chiar daca unele au iesit din primul tur.

andrei vladeanu
Veteran

dan _city_center scrie:[ pleaca acasa.se retrage .cu capul sus.cere banii inapoi de la APCR.
se mai inscrie la concursuri nationale unde se garanteaza respectarea regulamentului.
cu siguranta voi nu aveti nicio vina.dar toate cluburile au cotizat 1500e.si au platit. pentru toata durata competitiei,cinci etape maxim.chiar daca unele au iesit din primul tur.
dar nu mai bine dau banii inapoi cluburile care s-au pishat pe el de regulament si au facut stabor pe floreasca?!? intr-unul din ele esti si tu...
The One Team

mircea62

Mesaj de mircea62 »

@Val

Din pacate APCR a fost sifonata rau de pozitia de forta adoptata de AGVPS si de impunerea unor decizii aberante.
Prima palma a luat-o atunci cand a trebuit sa accepte participarea, in afara regulamentului si termenului de inscriere stabilit, a cluburilor din grupul Ligii Romane de Crap. Desi s-a creat un precedent s-a mers pe ideea "treaca de la noi ca n-o fi foc" si abia poate stingem vechile conflicte. Desi parea o idee buna s-a dovedit a fi gresita.
Acum a primit un sut in fund prin impunerea unei decizii total aiurea care cu siguranta va naste noi discutii si cu siguranta va crea un nou precedent (desi se sustine sus si tare ca si in prumul caz ca nu).
Ce mai urmeaza??
Tare mi-e teama ca in ritmul asta APCR va fi transformata intr-un "negru" al AGVPS care va face toata munca dar in capul careia se vor sparge toate relele. Si asta multumita unor "oameni de bine" care, ca si in fotbal, stau pe margine si ii striga arbitrului ce trebuie sa faca, asta dupa ce in prealabil i-au bagat plicul in buzunar sau i-au amenintat familia.
Mircea B.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:de acord. dar cum trebuia sa se faca in situatia data?
parerea mea:

1. nu trebuia sa se ajunga in situatia asta...,stiu ca e tardiv, dar trebuia sa punctez :D
2. imediat dupa etapa as fi luat masuri drastice impotriva arbitrului sef si a celor 4 manageri apcr care au rezolvat in asemenea fel acea contestatie tampita, poate si impotriva organizatorului, daca tu spui ca acolo s-au facut fratii care s-au destramat la plecare.
3. as fi prezentat aceste masuri agvps-ului si poate ei ar fi analizat altfel...

in cazul in care ar fi dat acelasi verdict, atunci as fi fcut tot posibilul ca toate cele 10 echipe sa participe la mansa a II-a, mai ales ca in mansa urmatoare tot 7 vor fi si nu 6 cum se stabilise...deci, simplu, pe una din balti (sa fim seriosi, stim toti ca pe sacel incapeau la fel de bine 12 echipe ca anul trecut) participau 4 si se calificau 3

nu sustin ca ce am spus mai sus e perfect, dar cred ca s-a ales cea mai proasta varianta (cea cu planet direct in mansa 3 -nu am nimic cu planet, sa fie clar) care va da in continuare prilejul la discutii, acuzatii si poate cel mai rau, contestatii

ps. la punctul 2 trebuia sa adaug si o atentionare celor de la green lake sa lase excesul de zel pentru intalnirile cu caracter mai putin sportiv :mrgreen:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”