Moderator: gor965
Cred ca ai dreptate,dimineata toate echipele Planet vor fi pe primul loc pe sectoarevalidanik scrie:dimineta va arata altfel clasamentul ..hai Dane,Piticule,nu va lasati.
AR FI PACAT CA "ACVILA" (SPAIMA LA TOTI!!!!) SA PARASESCA CN!!!! DACA SE VA INTIMPLA,FELICITARI PENTRU "ACVILA" CARE AU FOST "SINGURI IMPOTRIVA TUTUROR" !!!!! SI CARE AU LUPTAT PINA IN ULTIMA CLIPA!!!! FELICITARI SI LUI GABI SANDU CARE A AVUT INSPIRATIA SI A APELAT LA "NADA LUI TATA NITU" NADA CARE A FACUT LEGEA PE TANCABESTI,ASA CUM A FACUT-O SI PE "CETARIU !!!!!claudiupascu scrie:Cred ca ai dreptate,dimineata toate echipele Planet vor fi pe primul loc pe sectoarevalidanik scrie:dimineta va arata altfel clasamentul ..hai Dane,Piticule,nu va lasati.![]()
cu observatia ca gabi sandu daca a apelat la aceasta nada a facut-o inainte de mansa, asa cum este firesc si sportiv.petcuvicto scrie: FELICITARI SI LUI GABI SANDU CARE A AVUT INSPIRATIA SI A APELAT LA "NADA LUI TATA NITU" NADA CARE A FACUT LEGEA PE TANCABESTI,ASA CUM A FACUT-O SI PE "CETARIU !!!!![/b]
"cu observatia ca gabi sandu daca a apelat la aceasta nada a facut-o inainte de mansa, asa cum este firesc si sportiv. " Perfect adevarat "!!!!! O nota proasta pentru Gabi Sandu,pentru faptul ca nu recunoaste ca a folosit nada de la "Tata Nitu" si o nota si mai proasta pentru ca a ajutat cu aceeas nada o echipa care ar fi trebuit sa ocupe locul 4,pentru a fi eliminata "ACVILA"!!!!! Asta este se mai intimpla!!!! Adevarul este ca toate cluburile aveau "teama" ca sa se intilneasca in finala cu"ACVILA" pe M.V.2,iar Gabi Sandu,a facut ca aceasta "teama" sa dispara inca de la inceput!!!! Cred ca si eu si oricare altul,ar fi procedat poate la fel cum a procedat Gabi Sandu!!!In rest "1000 de vorbe,un ban nu face"!!!! Se stie ca "scopul scuza mijloacele"( ACVILA trebuia eliminata!!!!)andrei vladeanu scrie:cu observatia ca gabi sandu daca a apelat la aceasta nada a facut-o inainte de mansa, asa cum este firesc si sportiv.petcuvicto scrie: FELICITARI SI LUI GABI SANDU CARE A AVUT INSPIRATIA SI A APELAT LA "NADA LUI TATA NITU" NADA CARE A FACUT LEGEA PE TANCABESTI,ASA CUM A FACUT-O SI PE "CETARIU !!!!![/b]
nu a cumparat nada in timpul mansei de la tata nitu (cazul pelicanul-cetariu), adica de la adversar, asa cum s-a intamplat si anult trecut la sacel, cu acelasi nitu si vali martoiu.
si pentru ca se discuta mai sus de acest caz, eu cred ca exista o problema de barbatie la pelicani. la o competitie folosesti nada cu care te-ai pregatit, nu cumperi de la adversari. daca se califica la CM ce o sa faca? o sa cumpere la jumatea concursului boilies de la echipa aflata pe primul loc? s-ar putea sa fie refuzati, pentru ca nu exista multi de nitu ioan care sa vanda nada adversarilor in timpul unui concurs.
despre barbatia "pelicanilor" nu cred ca mai e cazul sa vorbesti...cred ca am demonstrat ca avem coloana verticala si nu ne prea place pozitia "rabatat"...iar despre faptul ca s-a apelat la un back-up(in timpul regulamentar de aprovizionare cu nada),iti pot spune ca s-a facut doar ptr faptul ca am avut o problema tehnica cu boiliesurile(timpul f scurt de pregatire a mansei=boilies insuficient uscatandrei vladeanu scrie:cu observatia ca gabi sandu daca a apelat la aceasta nada a facut-o inainte de mansa, asa cum este firesc si sportiv.petcuvicto scrie: FELICITARI SI LUI GABI SANDU CARE A AVUT INSPIRATIA SI A APELAT LA "NADA LUI TATA NITU" NADA CARE A FACUT LEGEA PE TANCABESTI,ASA CUM A FACUT-O SI PE "CETARIU !!!!![/b]
nu a cumparat nada in timpul mansei de la tata nitu (cazul pelicanul-cetariu), adica de la adversar, asa cum s-a intamplat si anult trecut la sacel, cu acelasi nitu si vali martoiu.
si pentru ca se discuta mai sus de acest caz, eu cred ca exista o problema de barbatie la pelicani. la o competitie folosesti nada cu care te-ai pregatit, nu cumperi de la adversari. daca se califica la CM ce o sa faca? o sa cumpere la jumatea concursului boilies de la echipa aflata pe primul loc? s-ar putea sa fie refuzati, pentru ca nu exista multi de nitu ioan care sa vanda nada adversarilor in timpul unui concurs.