Desfasurare etapa Tancabesti

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
validanik
Puncte: 0

Re: Desfasurare etapa Tancabesti

Mesaj de validanik »

dimineta va arata altfel clasamentul ..hai Dane,Piticule,nu va lasati.
PESCUIESC CAND VREAU SI AM TIMP

Lukyan
pescar de competitie

Mesaj de Lukyan »

Imagine

claudiupascu

Mesaj de claudiupascu »

validanik scrie:dimineta va arata altfel clasamentul ..hai Dane,Piticule,nu va lasati.
Cred ca ai dreptate,dimineata toate echipele Planet vor fi pe primul loc pe sectoare :lol: :lol:

andrei22

Mesaj de andrei22 »

Cu parere de rau cred ca Acvila a iesit din Cn in proportie de 99 %,dar asta este frumusetea acestui sport ca si in fotbal.
Capu sus baieti este si la anu un alt CN.
DACIC CARP CLUB

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

claudiupascu scrie:
validanik scrie:dimineta va arata altfel clasamentul ..hai Dane,Piticule,nu va lasati.
Cred ca ai dreptate,dimineata toate echipele Planet vor fi pe primul loc pe sectoare :lol: :lol:
AR FI PACAT CA "ACVILA" (SPAIMA LA TOTI!!!!) SA PARASESCA CN!!!! DACA SE VA INTIMPLA,FELICITARI PENTRU "ACVILA" CARE AU FOST "SINGURI IMPOTRIVA TUTUROR" !!!!! SI CARE AU LUPTAT PINA IN ULTIMA CLIPA!!!! FELICITARI SI LUI GABI SANDU CARE A AVUT INSPIRATIA SI A APELAT LA "NADA LUI TATA NITU" NADA CARE A FACUT LEGEA PE TANCABESTI,ASA CUM A FACUT-O SI PE "CETARIU !!!!! :wink:
Victoras Petcu

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

petcuvicto scrie: FELICITARI SI LUI GABI SANDU CARE A AVUT INSPIRATIA SI A APELAT LA "NADA LUI TATA NITU" NADA CARE A FACUT LEGEA PE TANCABESTI,ASA CUM A FACUT-O SI PE "CETARIU !!!!! :wink: [/b]
cu observatia ca gabi sandu daca a apelat la aceasta nada a facut-o inainte de mansa, asa cum este firesc si sportiv.
nu a cumparat nada in timpul mansei de la tata nitu (cazul pelicanul-cetariu), adica de la adversar, asa cum s-a intamplat si anult trecut la sacel, cu acelasi nitu si vali martoiu.
si pentru ca se discuta mai sus de acest caz, eu cred ca exista o problema de barbatie la pelicani. la o competitie folosesti nada cu care te-ai pregatit, nu cumperi de la adversari. daca se califica la CM ce o sa faca? o sa cumpere la jumatea concursului boilies de la echipa aflata pe primul loc? s-ar putea sa fie refuzati, pentru ca nu exista multi de nitu ioan care sa vanda nada adversarilor in timpul unui concurs.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

precizare
m-a sunat gabi sandu de la tancabesti. nu a folosit nada de la nitu, ci boilies. planet carp conduce in fiecare sector. 1 - 1 - 1. trei asi. tot la boilies au dat si carping si baietii de la cluj. acvila are 4 - 4 - 3 pe sectoare.
The One Team

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

andrei vladeanu scrie:
petcuvicto scrie: FELICITARI SI LUI GABI SANDU CARE A AVUT INSPIRATIA SI A APELAT LA "NADA LUI TATA NITU" NADA CARE A FACUT LEGEA PE TANCABESTI,ASA CUM A FACUT-O SI PE "CETARIU !!!!! :wink: [/b]
cu observatia ca gabi sandu daca a apelat la aceasta nada a facut-o inainte de mansa, asa cum este firesc si sportiv.
nu a cumparat nada in timpul mansei de la tata nitu (cazul pelicanul-cetariu), adica de la adversar, asa cum s-a intamplat si anult trecut la sacel, cu acelasi nitu si vali martoiu.
si pentru ca se discuta mai sus de acest caz, eu cred ca exista o problema de barbatie la pelicani. la o competitie folosesti nada cu care te-ai pregatit, nu cumperi de la adversari. daca se califica la CM ce o sa faca? o sa cumpere la jumatea concursului boilies de la echipa aflata pe primul loc? s-ar putea sa fie refuzati, pentru ca nu exista multi de nitu ioan care sa vanda nada adversarilor in timpul unui concurs.
"cu observatia ca gabi sandu daca a apelat la aceasta nada a facut-o inainte de mansa, asa cum este firesc si sportiv. " Perfect adevarat "!!!!! O nota proasta pentru Gabi Sandu,pentru faptul ca nu recunoaste ca a folosit nada de la "Tata Nitu" si o nota si mai proasta pentru ca a ajutat cu aceeas nada o echipa care ar fi trebuit sa ocupe locul 4,pentru a fi eliminata "ACVILA"!!!!! Asta este se mai intimpla!!!! Adevarul este ca toate cluburile aveau "teama" ca sa se intilneasca in finala cu"ACVILA" pe M.V.2,iar Gabi Sandu,a facut ca aceasta "teama" sa dispara inca de la inceput!!!! Cred ca si eu si oricare altul,ar fi procedat poate la fel cum a procedat Gabi Sandu!!!In rest "1000 de vorbe,un ban nu face"!!!! Se stie ca "scopul scuza mijloacele"( ACVILA trebuia eliminata!!!!):wink: Felicitari in primul rind lui Dan Mitranescu,care in timpul concursului nu a vrut sa schimbe nada si a riscat pe nada lui,care de data aceasta sa dovedit mai putin buna decit cea a lui Tata Nitu!!!!
Victoras Petcu

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Va invit in stand sa verificati. Este pacat ca nesocotiti munca unor oameni. AM FOLOSIT DOAR BOILIES. Toata balta stie cu ce dam, inclusiv baietii de la Acvila. Baieti pentru care am toata stima si imi pare sincer rau ca au fost eliminati.

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

andrei vladeanu scrie:
despre barbatia "pelicanilor" nu cred ca mai e cazul sa vorbesti...cred ca am demonstrat ca avem coloana verticala si nu ne prea place pozitia "rabatat"...iar despre faptul ca s-a apelat la un back-up(in timpul regulamentar de aprovizionare cu nada),iti pot spune ca s-a facut doar ptr faptul ca am avut o problema tehnica cu boiliesurile(timpul f scurt de pregatire a mansei=boilies insuficient uscat :| )...daca cei care te-au informat cred, ca aproape jumatate de kil. de grambel(atat a insemnat "nada de la tata nitu") poate sa faca diferenta intr-un concurs,inseamna ca,inca mai cred in mos craciun...si isi merita soarta.iar tu inainte de a posta doar de dragul de a fi acid cu orice pret ,ai fi putut sa observi ca la mai bine de jumatatea concursului(asta insemnand inainte de aprovizionarea cu nada) clubul Pelicanul era pe locul 2 la general...si asta cu" nada cu care ne-am pregatit" :wink: ,majoritatea capturilor,pot spune 90%,venind la boilies sau snowman mic imbracat in pasta :wink: ,pescuit la interceptie.
pacat ca unii nu stiu sa piarda,si le inteleg frustrarea ptr ca e greu sa beneficiezi de una din cele mai bune grile de pe balta si sa iesi pe ultimul loc(apropo c5 e un fel de gorgan al cetariului unde trebuie sa fi orb si sa ai mainile legate la spate sa nu prinzi peste...ps:afirmatia apartine localnicilor),dar sa incepi sa arunci cu noroi in munca unor oameni...asta nu prea o mai inteleg...
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”