oanavictor scrie:
Alti producatori de nada ar trebui sa urmeze exemplul lui Carping si Nitu
BRAVO CARPING ,BRAVO NITU

nu incerca sa muti problema acolo unde nu exista.
in numarul viitor al revistei superpescar bag articol cu piticu si nada carping, precum si pe tata nitu cu grandbelu si mosmoandele lui. personal m-am deplasat pe balti sa le fac poze. prin urmare, nu exista nicio problema din punctul meu de vedere ca exista si alti producatori de nada. e foarte bine ca exista concurenta si alternative pentru pescari. din punctul meu de vedere trebuie incurajati toti producatorii romani. e mai bine decat sa ne bazam numai pe importuri. din toate punctele de vedere.
in alta ordine de idei, probabil pentru echitate, genes si buzaul castiga mansa de la floreasca cu nada senzor.
insa, asa cum spuneam la inceput, nu despre asta e vorba.
senzor vinde nada in moldova, ucraina, rusia, bulgaria, spania si polonia. dupa 5 ani de reprezentare nationala si internationala la cel mai inalt nivel senzor nu mai are nevoie de astfel de reclama. tu ai ramas cu textele din 2005.
pe vremea in care serghei bubka sarea la prajina se vindeau prajini cu numele lui. multi atleti le foloseau. DAR NICIUNUL, NICIODATA, nu i-a cerut prajina in timpul concursului sa sara si el. sareau cu ce isi aduceau de acasa.