Desfasurare etapa Tancabesti

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Madalin Barnea
Puncte: 0

Re: Desfasurare etapa Tancabesti

Mesaj de Madalin Barnea »

@ AV

Nu cred ca e nimeni de cacat, cum nu cred ca e bine sa vb daca nu sti despre ce este vorba (adica sa te bagi ca musca)! :twisted:
Nu a fost vorba de nada cumparata in timpul concursului, pt. ca nu au fost zeci de kg cum ati vrea voi sa creada lumea, si a fost 1-2 kg, despre care eu vorbisem cu Tata Nitu la Crapmania, si pe care nu am avut cum sa-l iau inainte si nici Tata Nitu cand sa-l pregatesca (si nu trebuie sa dau explicatii nimanui de unde cumpar nada) . Si asta au vazut-o toti care erau in zona, menegeri si arbitrii.
De cacat sunt multi care vb in plus in loc sa-si vada de treaba lor! :evil: :evil: :evil:

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Iti spun si matale ce i-am spus lui Tati. Am facut probe cu lichidul verde si nu am avut rezultate (nu pentru ca nu ar fi bun ci probabil ca nu stiu eu cu stilul asta). Probele le-am facut pe Lates inainte sa vin. Asadar mi-a fost frica sa il folosesc la Tancabesti. Am mers pe boilies pentru ca la asta ne pricepem mai bine.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Madalin Barnea scrie:@ AV

Nu cred ca e nimeni de cacat, cum nu cred ca e bine sa vb daca nu sti despre ce este vorba (adica sa te bagi ca musca)! :twisted:
Nu a fost vorba de nada cumparata in timpul concursului, pt. ca nu au fost zeci de kg cum ati vrea voi sa creada lumea, si a fost 1-2 kg, despre care eu vorbisem cu Tata Nitu la Crapmania, si pe care nu am avut cum sa-l iau inainte si nici Tata Nitu cand sa-l pregatesca (si nu trebuie sa dau explicatii nimanui de unde cumpar nada) . Si asta au vazut-o toti care erau in zona, menegeri si arbitrii.
De cacat sunt multi care vb in plus in loc sa-si vada de treaba lor! :evil: :evil: :evil:
in primul rand e treaba mea. in al doiliea, lasa obrazniciile.
apoi, te rog sa nu jignesti inteligenta userilor crapmania.ro. tu comandasei nada la tata nitu si nu ai avut cand sa o ridici decat la jumatatea concursului de la cetariu? :wink:
nu trebuie sa dai explicatii, desigur, de unde cumperi nada. ci cand o cumperi. daca o cumperi in timpul unei manse de campionat national de la un adversar (care si conduce concursul) exista o problema.
The One Team

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

Madalin Barnea scrie:@ AV

Practic noi am avut la dispozitie trei zile sa pregatim tot, nada, probleme acasa, servici etc. si am rugamintea sa nu va bateti joc de munca unor oameni arucand vorbe goale, doar de dragul circului!

madaline ssssst! la crapmania nu stiai ca participi,ai vorbit cu tata nitu sa-ti faca 2-3 kg pentru o partida de placere pe cetariu? :lol: :lol: :lol:
Ovidius Constanta

andrei vladeanu
Veteran

oanavictor scrie: Alti producatori de nada ar trebui sa urmeze exemplul lui Carping si Nitu :!:
BRAVO CARPING ,BRAVO NITU :!:
nu incerca sa muti problema acolo unde nu exista.
in numarul viitor al revistei superpescar bag articol cu piticu si nada carping, precum si pe tata nitu cu grandbelu si mosmoandele lui. personal m-am deplasat pe balti sa le fac poze. prin urmare, nu exista nicio problema din punctul meu de vedere ca exista si alti producatori de nada. e foarte bine ca exista concurenta si alternative pentru pescari. din punctul meu de vedere trebuie incurajati toti producatorii romani. e mai bine decat sa ne bazam numai pe importuri. din toate punctele de vedere.
in alta ordine de idei, probabil pentru echitate, genes si buzaul castiga mansa de la floreasca cu nada senzor.

insa, asa cum spuneam la inceput, nu despre asta e vorba.
senzor vinde nada in moldova, ucraina, rusia, bulgaria, spania si polonia. dupa 5 ani de reprezentare nationala si internationala la cel mai inalt nivel senzor nu mai are nevoie de astfel de reclama. tu ai ramas cu textele din 2005.

pe vremea in care serghei bubka sarea la prajina se vindeau prajini cu numele lui. multi atleti le foloseau. DAR NICIUNUL, NICIODATA, nu i-a cerut prajina in timpul concursului sa sara si el. sareau cu ce isi aduceau de acasa.
The One Team

CORNEL IACOB

Mesaj de CORNEL IACOB »

costica buhac scrie:ACVILA conduce si incearca sa se detaseze !
Hai Acvila ! :lol:
CORNEL ''ACQUA'' IACOB
SENZOR CARP TEAM
Asociatia Pescarilor de Crap din Romania

Madalin Barnea

Mesaj de Madalin Barnea »

@AV
Nu ma refeream la tine ca nu e treaba ta, si la cei care vb mult pe langa.
Nu sunt obraznic dar adresarea cu "esti de cacat sa cumperi nada de la un CONCURENT" ma atins si pe mine un pic (si pe toti colegii mei) si mi se pare tot o obraznicie.
In alta ordine de idei Andrei, daca intr-un concurs eu vin la tine si-ti cer 1kg de bile , tu cu siguranta o sa-mi dai bilele care ma duc pe podium si tu eventual sa iesi dupa mine nu si eu cu siguranta o sa am incredere ca mi-ai dat cele mai bune bile!!! Hai sa o lasam asa.

@Badarcea
Eu vorbisem cu tata Tata Nitu la Crap Mania pt. niste saculeti care nu erau dedicati pentru campionat sau pt Cetariu in special (este vorba de granbelul pe care multa lume il foloseste peste tot) si pe care am vrut sa-l incerc acolo si am vb. cu el inainte de concurs sa il am la momentul aprovizionarii cu nada.

Hai sa nu mai fim carcotasi, ca nu castiga nimeni un concurs cu un kg de orice ar fi acolo,
si nimeni nu isi vinde secretele .

Andrei Popescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Andrei Popescu »

Daca facem o comparatie intre cine a exlorat nada la maxim de la Tata Nitu dintre clubul Pelicanu si Brasov trebuie sa precizam un element determinant in opinia mea, vecini de stand :!: :!: :!: :!: :!:
Madalin nu trebuie sa te superi dar nu este moral si firesc ce sa intamplat si nu caracterizeaza pe nici unul din baieti de la Pelicanul pe care eu ii cunosc sti foarte bine cat de mult va respect si ca sunteti printre singuri care aveti access la pop upurile mele pop upuri care pe Laurentiu l- au urcat pe podium si la concursul dintre membri Pelicanul si la Hobaia.
Dar pe langa moralitate ( care poate uni nu o au, si nu ma rafer aici la cei pe care eu ii cunosc din clubul Pelicanul) sa creeat un precedent periculos,(pt aceste calificari :!: :!: ) posibil ca la urmatoarea mansa la jumatatea acesteia tata nitu sa organizeze o licitatie pe balta :lol: si sar putea ca voi sa fiti in locul nostru.
Pesti, nu povesti !!!

http://www.meetcarp.ro
http://www.bestfivecarp.com
http://www.cpk.ro

Nume utilizator schimbat din toto `U`C

andrei vladeanu
Veteran

Madalin Barnea scrie:@AV
Nu ma refeream la tine ca nu e treaba ta, si la cei care vb mult pe langa.
Nu sunt obraznic dar adresarea cu "esti de cacat sa cumperi nada de la un CONCURENT" ma atins si pe mine un pic (si pe toti colegii mei) si mi se pare tot o obraznicie.
In alta ordine de idei Andrei, daca intr-un concurs eu vin la tine si-ti cer 1kg de bile , tu cu siguranta o sa-mi dai bilele care ma duc pe podium si tu eventual sa iesi dupa mine nu si eu cu siguranta o sa am incredere ca mi-ai dat cele mai bune bile!!! Hai sa o lasam asa.
ba nu o lasam asa.

1. intr-adevar am folosit o expresie dura, pentru ca la un asemenea partener de discutie altfel nu merge. il consoc ca pe un cal breaz. scuze.

2. intr-un concurs eu nu iti vand niciodata 1 kg de bile. iti vand 100 inainte, insa in timpul mansei, cat timp suntem adversari, nu-ti vand nada. buna sau proasta.
The One Team

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

Felicitari tuturor echipeleor care merg mai departe !!!
Am ramas profund surprins cate nume noi in aceste calificari si care au facut o figura frumoasa.
Bravo baieti !!!
Valentin Dumitru

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”