Moderator: gor965
Nu inteleg care este problema in cazul acuzatiilor aduse de Vladeanu .andrei vladeanu scrie:
cu observatia ca gabi sandu daca a apelat la aceasta nada a facut-o inainte de mansa, asa cum este firesc si sportiv.
nu a cumparat nada in timpul mansei de la tata nitu (cazul pelicanul-cetariu), adica de la adversar, asa cum s-a intamplat si anult trecut la sacel, cu acelasi nitu si vali martoiu.
si pentru ca se discuta mai sus de acest caz, eu cred ca exista o problema de barbatie la pelicani. la o competitie folosesti nada cu care te-ai pregatit, nu cumperi de la adversari. daca se califica la CM ce o sa faca? o sa cumpere la jumatea concursului boilies de la echipa aflata pe primul loc? s-ar putea sa fie refuzati, pentru ca nu exista multi de nitu ioan care sa vanda nada adversarilor in timpul unui concurs.
iar incepi cu minciunile.oanavictor scrie: SCOPUL SCUZA MIJLOACELE ATATA TIMP CAT ESTE PERFECT LEGAL SI ACOPERIT IN TOTALITATE DE REGULAMENT !!!!!!!
Romania in Serbia a oferit nada echipei din Moldova ................CONDUCATOR .......VLADEANU ..........CAND A FOST BARBAT
Dl Gabi Sandu,nu doresc nici o lupta cu dvs!!!!Observ ca vreti sa "va ascundeti dupa deget"!!!!Eu nu am spus ce boiliesuri ati folosit!!!! Eu am spus ce "NADA"ati folosit!!!!Daca nu va suparati,as dorii ca sa raspunde-ti la acesta intrebare: Ati folosit in aceasta etapa a CN de pe Tancabesti "NADA" de la Tata Nitu? DA sau NU!!!!gabisandu scrie:Nea Victor, nu inteleg de ce vrei sa duci o lupta cu mine? Vrei sa mint ca nu am dat cu boilies de la Carping? Din pacate nu pot din respect pentru ei.
P.S. - Tot respectul pentru Tata Nitu, unul dintre cei mai buni pescari din Romania. Este anul lui si sunt convins ca are mari sanse sa mearga la CM.
Gabi ,eu stiu foarte bine ca dai cu bile CARPING ,la fel ca si anul trecut .gabisandu scrie:Nea Victor, nu inteleg de ce vrei sa duci o lupta cu mine? Vrei sa mint ca nu am dat cu boilies de la Carping? Din pacate nu pot din respect pentru ei.
P.S. - Tot respectul pentru Tata Nitu, unul dintre cei mai buni pescari din Romania. Este anul lui si sunt convins ca are mari sanse sa mearga la CM.