Multumim tuturor pentru felicitari si pentru gandurile bune.
Vreau sa felicit si eu pe toti cei ce au tras corect pana la final si bineinteles, pe castigatori, membrii ai Lotului national.
Multumesc Mariusiilor pentru efortul depus, orele de nesomn, dorinta de victorie si pentru timpul “rupt” din sanul familiilor.
Multumesc Sandel pentru dorinta de a fi alaturi de echipa, pentru pregatirea nadei cat si pentru nepretuitul ajutorul dat pe balta la Tancabesti si Livada. Dupa cate drumuri a facut in jurul baltilor cred c-a slabit cateva kile. Ca are de unde
Multumesc lui Dorinel Antonescu pentru nada pregatita pentru Livada si pentru sprijinul logistic si moral acordat.
Nu in ultimul rand, trebuie sa-i multumesc lui Alex Jurebie care n-a stat pe ganduri si a venit la Livada, sa ajute echipa. Si a reusit,
pescuind singur, pana in ultimul minut. Stand de vorba Sambata, l-am sfatuit sa se doarma in ultima noapte, sa fie odihnit pe drum a doua zi. Dar nu, el a decis sa pescuiasca pana la final, reusind un meritoriu loc 8 de pe un stand cu foarte mult caras si ciortan sub 1.5kg…
Felicitari Alex, te (va) asteptam la anu’ in formatie completa !!! Si menajeaza-ti discurile alea…
Fir intins in Franta !!!