Abia acu am reusit sa ajung la net si din cate vad ma ingrozesc...!!!
Cum e posibil sa faceti asa scenarii mizerabile si sa inventati tot felu de portite si combinatii????
Ba frate e clar...!!!!!
Au primele 30 d echipe dreptul sa joace la Lates???? Il au...L-AU CASTIGAT....!!!!
Au achitat toate cele 30 d echipe taxa???? Au achitat-o...!!! Deci pot fii acolo sau nu..Poate ajung la 12.59 in stand si au dreptul sa joace...E DREPTUL LOR PE CARE L-AU CASTIGAT IN DOUA MANSE DE CALIFICARI...!!!! SI NICI UN ORGANIZATOR NU POATE SA II IA ACEST DREPT..!!!
DACA PRIMA ECHIPA CLASATA NU VINE DE CE SA BAGATI VOI PE ALTCINEVA IN LOCUL EI??? NU MERGE..!!!!
DATII ACELEI ECHIPE 31 D PUNCTE SI ASTA E...!!! ACEA ECHIPA CU 38-40-45-50 DE PUNCTE SAU CATE O LUA EA VA MERGE MAI DEPARTE LA URMATOAREA MANSA...!!!!SI DACA NU MERGE E PROBLEMA EI..!!!
Care e problema ca se joaca in 29 sau 28 de echipe??Ce nu ati mai auzit de avantaje fara voie??? adica daca la lates o sa creasca apa si echipa din susul raului care alimenteaza balta prinde foarte mult peste ce faceti???? ii cantariti din doi in doi pe motiv ca e avantajata de meteo si la Lates nu se accepta avantaje....Asta e,soarta..!!!
Eu nu am vrut sa intru in polemici cu nimeni dar vad ca se insista pe niste subiecte cel putin deplasate...!!!
In alta ordine de idei....In clipa in cre se va scoate vreo bomba de genu nu au venit nu stiu cate echipe si altele sunt bagate in locul lor va spun eu ca vor fi cateva sau chiar mai multe echipe din alea 30 platitoare SI SIGUR PREZENTE PE BALTA care o sa se retraga din concurs si va lasam sa faceti voi cu cine vreti calificari ...!!! ca asa nu se poate...!!!! face cine vrea cum vrea si cum ii e mai bine lui si acolitilor lui...!!!Asta e japca pe fata..."Facem asa cum trebuie dar am uitat sa va spunem..

Asa cum trebuie ca sa ne fie noua bine"!!!!!
Eu nu am nimic cu nimeni si nu ma feresc sa joc intr-un concurs cu nimeni dar nu pot sa halesc astfel de jocuri de culise si tot felul de interese care fara doar si poate isi spun cuvantul si joaca in picioare orice incercare de normalitate...!!!!