"Apropo de regulamentul final(nu vreau nici sa incing si mai mult spiritele,nici sa par mai prost decat sunt):in regulamentul oficial scrie ca se puncteaza crapul comun,crapul oglinda si amurul,iar la regulamentul primei manse,scrie ca se puncteaza doar crapul comun si oglinda.Repet,nu vreau sa creez polemici inutile,desigur ca inteleg obiectivitatea deciziei de a se puncta doar crapul,plec si eu de la prezumtia ca toata lumea va fi in spiritul regulamentului ci nu in litera sa,insa daca se trezeste unul si zice sa i se cantareasca tenul ca asa scrie in regulament...
Sper ca nu v-am enervat si mai mult."
Asta scriam inainte de a incepe turneul-NIMENI nu m-a bagat in seama!!!
Era chiar asa greu sa se modifice regulamentul care evident nu corespundea cu realitatea???
Spalati-va pe cap cu el trebuia sa pun arbitrii sa-mi cantareasca tenii la hobaia...conform regulamentului nu aveau cum sa refuze!!!
Ati fost 100 de oameni la 15 sedinte si nu ati fost in stare sa faceti un regulament pe toate baltile.
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.
BARICADA CARP CLUB