@ PENTRU TOTI CEI CARE A_TI SCRIS AICI
din motive independente de vointa mea/a lui , partenerul meu cu care am participat la doua etape pana acum nu poate fi prezent nici macar un minut la concursul de la Lates si desi ne-am castigat acest drept , cei mai multi considera ca nu mai am dreptul sa particip la aceasta etapa , desi pana azi nu am stiut acest lucru , desi ne-am anuntat disponibilitatea de a participa si am platit la timp taxa .
ii anunt pe cei interesati ca voi fi prezent la Lates , cu voia lui Dumnezeu ( influente de la Tata Nitu

) si daca se va
considera ca prezenta mea in concurs este contrara regulamentului ( si vor mai fi si alte cazuri ) iar concursul se va desfasura cu echipele care si-au castigat dreptul de a participa , adica clasare in primi 30 , achitare taxa si orice alta prevedere regulamentara vreti voi , eu in nume personal renunt a mai participa la concurs / turneu .
ca sa fiu mai explicit daca doua echipe nu se pot prezenta in efectiv complet si nu vor fi primite in concurs din aceasta cauza iar concursul se va desfasura in 28 de echipe m-a dau la o parte fara probleme . dar sa m-a inlocuiasca cineva doar ca poate in acel moment sa prezinte un lot de doi si sunt primi dintre pierzatori pentru ca asa vrea cineva sa interpreteze regulamentul , nu voi fi de acord . motive ca loturi de valoare nu au loc de neica nimemi nu au valoare , trebuia sa nu le acceptati de la bun inceput , si daca au valoare asa mare de ce nu s-au calificat

de ce mai facem turnee de calificari cu clasamente etc. daca nu se tine cont de ele , inventam sisteme de punctaj care daca nu ne sunt favorabile nu mai tinem cont de ele , tot mereu inventam scuze ca am pierdut dar noi suntem cei mai buni , atata timp cat se pune problema la modul asta de cei care au un cuvant de opinie nu se va realiza nimic niciodata , Andrei sunt de acord ca modul in care a functionat echipa nationala pana acum a fost foarte bun si numai prin prisma rezultatelor de pana acum ( jos palaria ) dar nu sunt de vina eu ca anul asta sa schimbat , a-ti facut un regulament cu care eu am fost de acord prin faptul ca am participat pana acum , dar nu puteam sa prevad de acum cateva luni situatia de acum , pe principiul asta nu se mai inscria nimeni , ca daca

ce v-a garanteaza ca cei care ne pot lua locul nu pot pati la fel peste doua saptamani

cum crezi ca se simt cea mai mare parte din concurenti ( printre care si eu ) cand apare cineva si spune ca nu aveti fata de lot national , ce il indreptateste pe oricare sa emita asa aberatii cand competitia nu a ajuns nici la jumatate , ti-o spun cu mana pe inima ca daca pierdem ( si am fost aproape

) sub nici o forma nu mai participam , daca la ultimele etape nu se strang destui cotizanti care sa ocupe locurile o sa avem iar acces la inscrieri

oricum eu nu pot participa la Tancabesti ca am interdictie
ps. este doar parerea mea care am investit timp , bani si pasiune si am crezut ca am sansa sa m-a exprim pe teren
si nu pe internet
ps 2. nu m-am referit la cazul Rudeanu pentru ca Sorin sa exprimat explicit pe al topic , asa ca nu vreau polemici