Etapa a-III-a CN - Lates

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
vali dumitru
Puncte: 0

Re: Etapa a-III-a CN - Lates

Mesaj de vali dumitru »

Doru Ionica scrie:Foarte adevarat . Nu cred insa ca cineva care a ajuns pana aici lipseste de la o mansa doar asa... `ca i s-a imbolnavit catelu" . Este o problema ff serioasa care pentru la anul ar trebui rezolvata.
Iti garantez ca la etapa a 4 a si a 5 a nu or sa mai vina muti din cei 24 ramasi si atunci e o problema de onoare sau de ce nu financiara si trebui sanctionati cumva pentru calificarile din 2010.
Valentin Dumitru

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

Nu cred. Nu cred ca poti ajunge pana aici,ca sa pleci din cauza "matematicii".
Pana la urma este vorba de un campionat national. Miza exista.Mai interesant ar fi de gandit un sistem de recompensare a celor care termina Turneul cu fruntea sus :wink: Un stimulent :wink:
scuze de off topic
Ultima oară modificat Lun Iul 13, 2009 21:51 de către Doru Ionica, modificat 1 dată în total.
C.S.OLTENIA FISHING - Craiova

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@Vali,

Foarte,foarte,foarte interesanta observatia ta !!! :!:
Dar cine sa o ia in considerare ? ioc manager, ioc capitan, ioc consiliu :oops: :oops:

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

@ PENTRU TOTI CEI CARE A_TI SCRIS AICI

din motive independente de vointa mea/a lui , partenerul meu cu care am participat la doua etape pana acum nu poate fi prezent nici macar un minut la concursul de la Lates si desi ne-am castigat acest drept , cei mai multi considera ca nu mai am dreptul sa particip la aceasta etapa , desi pana azi nu am stiut acest lucru , desi ne-am anuntat disponibilitatea de a participa si am platit la timp taxa .

ii anunt pe cei interesati ca voi fi prezent la Lates , cu voia lui Dumnezeu ( influente de la Tata Nitu :) ) si daca se va
considera ca prezenta mea in concurs este contrara regulamentului ( si vor mai fi si alte cazuri ) iar concursul se va desfasura cu echipele care si-au castigat dreptul de a participa , adica clasare in primi 30 , achitare taxa si orice alta prevedere regulamentara vreti voi , eu in nume personal renunt a mai participa la concurs / turneu .

ca sa fiu mai explicit daca doua echipe nu se pot prezenta in efectiv complet si nu vor fi primite in concurs din aceasta cauza iar concursul se va desfasura in 28 de echipe m-a dau la o parte fara probleme . dar sa m-a inlocuiasca cineva doar ca poate in acel moment sa prezinte un lot de doi si sunt primi dintre pierzatori pentru ca asa vrea cineva sa interpreteze regulamentul , nu voi fi de acord . motive ca loturi de valoare nu au loc de neica nimemi nu au valoare , trebuia sa nu le acceptati de la bun inceput , si daca au valoare asa mare de ce nu s-au calificat :!: :!: :!: de ce mai facem turnee de calificari cu clasamente etc. daca nu se tine cont de ele , inventam sisteme de punctaj care daca nu ne sunt favorabile nu mai tinem cont de ele , tot mereu inventam scuze ca am pierdut dar noi suntem cei mai buni , atata timp cat se pune problema la modul asta de cei care au un cuvant de opinie nu se va realiza nimic niciodata , Andrei sunt de acord ca modul in care a functionat echipa nationala pana acum a fost foarte bun si numai prin prisma rezultatelor de pana acum ( jos palaria ) dar nu sunt de vina eu ca anul asta sa schimbat , a-ti facut un regulament cu care eu am fost de acord prin faptul ca am participat pana acum , dar nu puteam sa prevad de acum cateva luni situatia de acum , pe principiul asta nu se mai inscria nimeni , ca daca :?: ce v-a garanteaza ca cei care ne pot lua locul nu pot pati la fel peste doua saptamani :idea: cum crezi ca se simt cea mai mare parte din concurenti ( printre care si eu ) cand apare cineva si spune ca nu aveti fata de lot national , ce il indreptateste pe oricare sa emita asa aberatii cand competitia nu a ajuns nici la jumatate , ti-o spun cu mana pe inima ca daca pierdem ( si am fost aproape :D ) sub nici o forma nu mai participam , daca la ultimele etape nu se strang destui cotizanti care sa ocupe locurile o sa avem iar acces la inscrieri :D oricum eu nu pot participa la Tancabesti ca am interdictie :lol: :lol:

ps. este doar parerea mea care am investit timp , bani si pasiune si am crezut ca am sansa sa m-a exprim pe teren
si nu pe internet
ps 2. nu m-am referit la cazul Rudeanu pentru ca Sorin sa exprimat explicit pe al topic , asa ca nu vreau polemici
<°))))))><
><((((((°>

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

valentin dumitru scrie:
Doru Ionica scrie:Da sunt calificat. Exista totusi cateva cazuri de forta majora (cu adevarat) .Spune-mi te rog ce-ai face . Multumesc.
Felicitari !!!

La mine caz de forta majora inseamna sa fiu internat in spital si operat si bagat la reanimare si conectat la aparate..........Doamne fereste !!! Si chiar si-asa, vin pe targa !!! :D . Nu exista caz de forta majora daca iti doresti ceva cu adevarat, si eu imi doresc sa ajung la acest Campionat Mondial cu orice sacrificiu.

Fir intins !!!
cine te opreste , cumva noi care nu putem alinia un lot valid :lol: :lol: :lol:
<°))))))><
><((((((°>

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

alooooooooooooo

La Campionatul Mondial nu este permis startul concursului de catre un singur pescar care sa se prezinte drept echipa.

voi vreti sa participati cate unnul si sa va calificati 2...

baietii

calificarea presupune sacrificii din partea intregii echipe..nu artificii de genul dute tu la Darvari eu la Hobaia pe urma tu la Lates si altii ca idiotii isi fac concedii pe fuga ( ca de...nu e timp) sau isi lasa copii la 10 zile cate 4 sau 5 zile indiferent daca' sanatosi, bolnavi, sau main stiu eu cum...

Inca odata... voi face cate o contestatie pentru foecare echipa care nu se prezinta la Lates in formula de 2

NU va suparati dar eu in nume personal va spun ca am facut la sacrificii pentru acest fenomen si am luat destule boturi din diferite motive, incat, nu mai halesc abureli.

Se poate intampla oricui...Ghinion sau nepasare...
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Bravo Gabi - asta e adevarul - pina acum ne acuzam ca nu ne dorim sa face parte din lotul national , pe motiv ca trebuie sa-ti faci timp daca vrei sa ajungi acolo . Si eu am primit aceasta replica cind incercam sa facem dracu acest calificari mai scurte si mai relevante ( au fost de vreo 2 ani - fie 5 zile , fie 5 manse , anul asta la fel ! ) , si m-am conformat si resemnat . De asta nu am venit anul asta ( eu cu Cezar ) . Acum daca se vrea schimbare de reguli , sa ma ierte Dumnezeu , parca nu e corect - eu am inteles ca anul asta in virtutea taxei mici , se lasa celor multi si cu aspiratii mari , sansa sa se afirme , pentru ca au timp , sunt tineri , nu au obligatii , samd - daca nici ei nu au timp - de ce nu am pus taxa mare , 3 etape la 1 luna , si sa venim tot astia vechi ???????? Din punctul meu de vedere , inadmisibil 1 pescar in stand ! Sfideaza atit regulamentul NORMAL , cit si pe noi astia care stam acasa , pentru ca nu am putut fi siguri ca ne putem prezenta impreuna la toate mansele la care valoarea ne dadea dreptul sa fim prezenti .
Ultima oară modificat Lun Iul 13, 2009 22:19 de către EX-UL, modificat de 2 ori în total.

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

CLAUDIU COZMA scrie:@ Gabi Sandu

am fost anuntat de catre partenerul meu acum 5 minute ca nu are nici o posibilitate sa participe la etapa a 3 a.

vreau sa stiu daca pot participa singur la concurs , sau este cazul sa nu mai fac deplasarea .
@CLAUDIU COZMA : da poti sa participi singur la concurs.
Ultima oară modificat Lun Iul 13, 2009 22:17 de către Zarguzon Adi, modificat 1 dată în total.

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

gabi scrie:alooooooooooooo

La Campionatul Mondial nu este permis startul concursului de catre un singur pescar care sa se prezinte drept echipa.

voi vreti sa participati cate unnul si sa va calificati 2...

baietii

calificarea presupune sacrificii din partea intregii echipe..nu artificii de genul dute tu la Darvari eu la Hobaia pe urma tu la Lates si altii ca idiotii isi fac concedii pe fuga ( ca de...nu e timp) sau isi lasa copii la 10 zile cate 4 sau 5 zile indiferent daca' sanatosi, bolnavi, sau main stiu eu cum...

Inca odata... voi face cate o contestatie pentru foecare echipa care nu se prezinta la Lates in formula de 2

NU va suparati dar eu in nume personal va spun ca am facut la sacrificii pentru acest fenomen si am luat destule boturi din diferite motive, incat, nu mai halesc abureli.

Se poate intampla oricui...Ghinion sau nepasare...

corect nu sunt in stare sa indeplinesc criteriile si ma retrag , dar cu ce sunt mai buni alti care nu le-au indeplinit inaintea mea :lol: :lol: :lol:

vis a vis de boturi e timpul meu acum , asa ca lasa-ma sa le i-au si eu , si daca eu am aburit pe cine de pe acest forum il rog sa o spuna aici si acum :roll:
<°))))))><
><((((((°>

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

[/quote]

cine te opreste , cumva noi care nu putem alinia un lot valid :lol: :lol: :lol:[/quote]

Eu daca ma calific vreau sa bat cat mai multe echipe, nu-mi doresc sa abndoneze cat mai multe, departe de mine gandul asta, ca atunci nu mai am aceeasi satisfactie.

Poti sa ne spui si noua motivul care la determinat pe partenerul tau sa nu poata venii la Lates ???
Valentin Dumitru

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”