Moderator: gor965
@ gabigabi scrie:Dl arbitru sef...ati inceput sa luati decizii...sti ce cred? ca vrei sa ne faci in ciuda si ca vrei sa ne faci sa ne retragem si noi in semn de protest...stiam ca tu nu ai interese meschine cel putin asa credeam...
Putererea ta de acum este extraordinar de trecatoare ...la cum ai tinut in mana turneul pina acum ... nu cred......
Sti care e culme Adi ca nu am si nu am avut niciodata nimic personal cu tine....dar acum te-ai vandut.
In continuare cred ca toate aceste discutii il au ca autor pe Dl Victor Oana care a incurcat toate treburile in timpul manselor de la Darvari...si care are numai satisfactii vazand scandalul monstru pe care l-a provocat...de aceea nici nu intervine...
Felicitari domnule Oana.
Vladut Mateianu scrie:@clau
Vin eu cu tine !Este voie o schimbare, daca sunt de acord toti concurentii......Ce cacat, daca Oana a putut sa ia decizii , noi de ce nu putem ? Bineinteles, cu sustinerea majoritatii ! Hai baieti, ca v-ati lamurit cat ii intereseaza pe organizatori de soarta turneului (tot respectul ptr Gabi Sandu, singurul care s-a zbatut sa iasa totul bine !)
Vladut Mateianu scrie:@clau
Vin eu cu tine !Este voie o schimbare, daca sunt de acord toti concurentii......Ce cacat, daca Oana a putut sa ia decizii , noi de ce nu putem ? Bineinteles, cu sustinerea majoritatii ! Hai baieti, ca v-ati lamurit cat ii intereseaza pe organizatori de soarta turneului (tot respectul ptr Gabi Sandu, singurul care s-a zbatut sa iasa totul bine !)
NU mai e cazul de glume draga Vlade , ca oameni astia sunt fierti din lipsa de orizont si de interpretare a regulamentului . Spune-i tu lui Vali Vesa ca ai glumit , sa vezi ce iti raspunde !!??Vladut Mateianu scrie:@val
Era o gluma ......N-ai inteles.....
@Gabi:daca m-am vandut trebuie sa spui si cui si sa aduci si dovezi ca altfel acuzatile tale nu au nici o valoare .gabi scrie:Dl arbitru sef...ati inceput sa luati decizii...sti ce cred? ca vrei sa ne faci in ciuda si ca vrei sa ne faci sa ne retragem si noi in semn de protest...stiam ca tu nu ai interese meschine cel putin asa credeam...
Putererea ta de acum este extraordinar de trecatoare ...la cum ai tinut in mana turneul pina acum ... nu cred......
Sti care e culme Adi ca nu am si nu am avut niciodata nimic personal cu tine....dar acum te-ai vandut.
In continuare cred ca toate aceste discutii il au ca autor pe Dl Victor Oana care a incurcat toate treburile in timpul manselor de la Darvari...si care are numai satisfactii vazand scandalul monstru pe care l-a provocat...de aceea nici nu intervine...
Felicitari domnule Oana.