Etapa a-III-a CN - Lates

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Etapa a-III-a CN - Lates

Mesaj de EX-UL »

Dupa postarea lui Vladutz - nu mai am ce scrie - tocmai el care ne pune sa ne "cacam in stand" , ca asa e la CM , face aceasta afirmatie - pe baza unui viciu de regulament ( si asta nu inseamna ca regulamentul e prost ci pur si simplu nimeni nu s-a gandit la asa cacanarie ! ) , tot ce scriu eu e desuet . Le dau dreptate atit lui Claudiu cit si lui Vali Vesa , 2 prieteni pentru care am respect .

In virtutea celor scris mai sus - momeala moarta poate fi asimilata si ca faina de peste care intra in componenta boilesurilor ?????? Daca eu fac un boilies de 100 % faina de peste , pe care nu il fierb si il fac pasta de carlig - cine ma penalizeaza ? Sau daca pasta asta este din libelule sau de viermusi taiati marunti si facuti pasta cu malai ? Tot pasta de carlig se chema si e legala .

Sau care este problema daca in bilele mele pun si 3 linguritze de icre , inainte de fierbere . Sunt legal sau nu ? Hai bai sa fim seriosi ......prea ne-am luat cu capul si nu mai vedem paiul din ochi........
Ultima oară modificat Lun Iul 13, 2009 23:01 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@clau

Vin eu cu tine ! :D Este voie o schimbare, daca sunt de acord toti concurentii......Ce cacat, daca Oana a putut sa ia decizii , noi de ce nu putem ? Bineinteles, cu sustinerea majoritatii ! Hai baieti, ca v-ati lamurit cat ii intereseaza pe organizatori de soarta turneului (tot respectul ptr Gabi Sandu, singurul care s-a zbatut sa iasa totul bine !)
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Vladut

faptul ca Oana a gresit nu iti acorda dreptul de a-ti bate joc de ceea ce se va intimpla de acum incolo . Pescarii astia au dreptul sa isi desfasoara un concurs de inca 3 manse , pe bune ! Cea ce faci tu , e ....... vrajeala multa , sau vrajba plantata artificial . Parerea mea :evil:

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

gabi scrie:Dl arbitru sef...ati inceput sa luati decizii...sti ce cred? ca vrei sa ne faci in ciuda si ca vrei sa ne faci sa ne retragem si noi in semn de protest...stiam ca tu nu ai interese meschine cel putin asa credeam...
Putererea ta de acum este extraordinar de trecatoare ...la cum ai tinut in mana turneul pina acum ... nu cred......

Sti care e culme Adi ca nu am si nu am avut niciodata nimic personal cu tine....dar acum te-ai vandut.

In continuare cred ca toate aceste discutii il au ca autor pe Dl Victor Oana care a incurcat toate treburile in timpul manselor de la Darvari...si care are numai satisfactii vazand scandalul monstru pe care l-a provocat...de aceea nici nu intervine...
Felicitari domnule Oana.
@ gabi

tot respectul pentru munca ta , nu stiu daca i-ti mai amintesti dar anul trecut ti-am spus la doripesco dupa ce a-ti pierdut ( capul sus si fir intins anul viitor ) nu i-ti contest rezultatele tale , poate sunt in culpa ok nu particip , dar contest ca oricine clasat sub mine ar avea mai multe drepturi .

INCA O DATA PENTRU TOATA LUMEA VIN LA , LATES SI NU PARTICIP DACA NU I_MI IA ALTCINEVA LOCUL PENTRU CARE AM MUNCIT SI L_AM CASTIGAT DE DREPT , DACA ASA SE CONSIDERA CA ESTE IN SPIRITUL REGULAMENTULUI
<°))))))><
><((((((°>

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@val

Era o gluma ...... :( N-ai inteles.....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

@ vladut

sincer am impresia ca te cam bucura dezastrul asta...

defapt si tu ai indurat multe cat ai concurat acum ...plateste si tu cu aceeasi moneda.

Nu mai zic nimic.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

Vladut Mateianu scrie:@clau

Vin eu cu tine ! :D Este voie o schimbare, daca sunt de acord toti concurentii......Ce cacat, daca Oana a putut sa ia decizii , noi de ce nu putem ? Bineinteles, cu sustinerea majoritatii ! Hai baieti, ca v-ati lamurit cat ii intereseaza pe organizatori de soarta turneului (tot respectul ptr Gabi Sandu, singurul care s-a zbatut sa iasa totul bine !)

te duci tu ?....repede?....daca tot vrei sa faci ceva du-te de miine ca tot s-a fisurat digul si se pierde apa :roll: scade cu 5 cm pe ora :!:

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

M
Vladut Mateianu scrie:@clau

:D :D mai avem o intrebare , dar nici nu mai am curajul sa o pun :shock:
<°))))))><
><((((((°>

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Vladut Mateianu scrie:@val

Era o gluma ...... :( N-ai inteles.....
NU mai e cazul de glume draga Vlade , ca oameni astia sunt fierti din lipsa de orizont si de interpretare a regulamentului . Spune-i tu lui Vali Vesa ca ai glumit , sa vezi ce iti raspunde !!?? :lol: :lol: Cu toata prietenia ....

Pune Claudiule toate intrebarile ca si asa cei care trebuie sa te lamureasca nu raspund ferm , sau fac afirmatii de speriat copiii , poate reusim noi sa te lamurim .

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

gabi scrie:Dl arbitru sef...ati inceput sa luati decizii...sti ce cred? ca vrei sa ne faci in ciuda si ca vrei sa ne faci sa ne retragem si noi in semn de protest...stiam ca tu nu ai interese meschine cel putin asa credeam...
Putererea ta de acum este extraordinar de trecatoare ...la cum ai tinut in mana turneul pina acum ... nu cred......

Sti care e culme Adi ca nu am si nu am avut niciodata nimic personal cu tine....dar acum te-ai vandut.

In continuare cred ca toate aceste discutii il au ca autor pe Dl Victor Oana care a incurcat toate treburile in timpul manselor de la Darvari...si care are numai satisfactii vazand scandalul monstru pe care l-a provocat...de aceea nici nu intervine...
Felicitari domnule Oana.
@Gabi:daca m-am vandut trebuie sa spui si cui si sa aduci si dovezi ca altfel acuzatile tale nu au nici o valoare .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”