Etapa a-III-a CN - Lates

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Gabi Tomulescu
Puncte: 0

Re: Etapa a-III-a CN - Lates

Mesaj de Gabi Tomulescu »

Claudiu nu sustin aici ideea de ati lua cineva locul...intelegi? imi pare rau ca tu esti in discutia asta...imi aduc aminte de faza de la Doripesco de anul trecut...inseamna ca sti si cat de afectat am fost...
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Adi Zarguzon

te-ai "vindut" sistemului dragul meu prieten . Nu poti nici macar tu sa spui adevarul cu privire la Oana , la cine il acopera tacit , la cum interpretezi tu singur regulamentul lasind , de la inceput cite 1 pescar in stand , samd . Nu stiu de ce nu scrii pe un topic separat , parerea ta sincera , despre toata piedicile pe care le-ai intimpinat , despre faptul ca organizatorii nu te ajuta deloc in aceasta munca , despre faptul ca tu trebuie sa-ti asumi decizi impardonabile de care si eu te acuz public ( 1 pescar in stand ) , de faptul ca toti tac si tu iti iei castane . Fara gluma te-au transformat intr-un paratraznet al incompetentei unora dintre ei si eu nu pot , tocmai pentru ca am mincat multa paine pe balta impreuna , sa te vad cum unii franti te transforma in "paratraznet" . Spune ce ai de spus - pune lucrurile la punct si explica-le si vei avea de castigat multa stima din partea tuturor . Altfel usor - usor se pierde si CEL MAI MARE CASTIG al acestor calificari , plus munca ta si a lui Mary , ARBITRAJUL !!!!

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Eu mi-am spus punctul de vedere despre pescuitul de unul singur si mi-l asum, cu riscul de a fi blamat, condamnat, asimilat unor "grupuri de interese", unor "manevre de culise", etc. Atata vreme cat nu exista varianta rezervei, omul se afla in cea mai frustranta pozitie. Nu inteleg de ce credeti ca sunteti infailibili, ca voua viata nu va poate juca vreun renghi, ca soarta nu-si poate bate joc de voi. Mergeti pe principiul "mie nu mi se poate intampla"? Doamne fereste!
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

Val Pangica jr scrie:
Vladut Mateianu scrie:@val

Era o gluma ...... :( N-ai inteles.....
Pune Claudiule toate intrebarile ca si asa cei care trebuie sa te lamureasca nu raspund ferm , sau fac afirmatii de speriat copiii , poate reusim noi sa te lamurim .
le pun dupa ce m-i se raspunde la cele puse deja :mrgreen: :mrgreen:

sincer citeam postarile lui Cipica si lui Silviu de acum cateva zile si nu i-am luat in seama , in sensul in care nu credeam ca demersul lor ar avea o sansa , dar acum ca m-i sa intamplat si mie le sustim punctul de vedere si culmea desi am vrut sa ii felicit in demersul lor mi-a fost FRICA sa nu intru in polemici si sa fac mai mult rau , dar vad ca altfel nu se poate si ii rog pe moderatori ca in caz ca o i-au prin fasole sa i-mi interzica accesul pe acest site , altfel am sa-mi spun punctul de vedere si ii rog si eu pe alti care vor sa spuna ceva , si nu l-i sa intamplat inca sa o faca , poate facem un pic de lumina .
<°))))))><
><((((((°>

Sorin Ionescu

Mesaj de Sorin Ionescu »

Daca oricare era in locul lui Claudiu ce mai ziceati sunt curios!!
Eu cred ca normal ar fi fost cu o schimbare dar daca nu se poate merita apreciat macar ca baiatul asta incearca sa faca totusi ceva desii nici el un crede ca poate sa reuseasca singur intr-un concurs de anduranta cum se pare a fi Lates...Daca poate sau nu asta ramane de vazut...!!!!

Personal sunt deacord cu participarea lui si a altor persoane in cazuri similare...
Daca poate sa faca treaba singur inseamna ca merita sa fie in lot...Dar inca nu se stabileste lotul dupa merite...Deocamdata se face dupa fapte asa ca ar fi bine ca pe ele sa le lasam sa vorbeasca...!!! :wink:
Repet,multi daca ar fi fost in locul lui nici nu ar fi gandit sa mai vina.....E de apreciat .!!!

Fir intins tuturor si fie ca cei mai buni sa castige..!!!
Campion National 2011

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Val Pangica jr scrie:@Adi Zarguzon

te-ai "vindut" sistemului dragul meu prieten . Nu poti nici macar tu sa spui adevarul cu privire la Oana , la cine il acopera tacit , la cum interpretezi tu singur regulamentul lasind , de la inceput cite 1 pescar in stand , samd . Nu stiu de ce nu scrii pe un topic separat , parerea ta sincera , despre toata piedicile pe care le-ai intimpinat , despre faptul ca organizatorii nu te ajuta deloc in aceasta munca , despre faptul ca tu trebuie sa-ti asumi decizi impardonabile de care si eu te acuz public ( 1 pescar in stand ) , de faptul ca toti tac si tu iti iei castane . Fara gluma te-au transformat intr-un paratraznet al incompetentei unora dintre ei si eu nu pot , tocmai pentru ca am mincat multa paine pe balta impreuna , sa te vad cum unii franti te transforma in "paratraznet" . Spune ce ai de spus - pune lucrurile la punct si explica-le si vei avea de castigat multa stima din partea tuturor . Altfel usor - usor se pierde si CEL MAI MARE CASTIG al acestor calificari , plus munca ta si a lui Mary , ARBITRAJUL !!!!
Draga Val prieteni nu mai exista din anii 60' acum exista doar amici .Am facut in 2005 echipa la calificari si parca imi aduc aminte cum inflamai situatia si atunci asa numai ca sa pui presiune pe adversari; asta fac acum si cei de la carping club dar cum ''iarna nu-i
ca vara" nici "piti nu-i murinio".

victorash

Mesaj de victorash »

Zarguzon Adi scrie: Draga Val prieteni nu mai exista din anii 60' acum exista doar amici .Am facut in 2005 echipa la calificari si parca imi aduc aminte cum inflamai situatia si atunci asa numai ca sa pui presiune pe adversari; asta fac acum si cei de la carping club dar cum ''iarna nu-i
Adi ..faci niste afirmatii care nu au acoperire , afirmatii care ar putea usor sa se intoarca impotriva..te rog fi mai atent...CClub nu face presiune asupra nimanui...pur si simplu respecta un regulament pe care in primul rand ar trebui sa il respecti TU..
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

victorash scrie:
Zarguzon Adi scrie: Draga Val prieteni nu mai exista din anii 60' acum exista doar amici .Am facut in 2005 echipa la calificari si parca imi aduc aminte cum inflamai situatia si atunci asa numai ca sa pui presiune pe adversari; asta fac acum si cei de la carping club dar cum ''iarna nu-i
Adi ..faci niste afirmatii care nu au acoperire , afirmatii care ar putea usor sa se intoarca impotriva..te rog fi mai atent...CClub nu face presiune asupra nimanui...pur si simplu respecta un regulament pe care in primul rand ar trebui sa il respecti TU..
Citat Gabi "Dl arbitru sef...ati inceput sa luati decizii...sti ce cred? ca vrei sa ne faci in ciuda si ca vrei sa ne faci sa ne retragem si noi in semn de protest"

victorash

Mesaj de victorash »

lasand la o parte faptul ca fac parte din club, din cate stiu gogu si piticu sunt singurii care si-au recunoscut greselile pana acum...sunt singurii care au gresit?..departe de adevar..poate ei au gresit cel mai putin...de la altcineva nu am mai auzit scuze ..in schimb greselile sunt cu duiumul...poate ar trebui fiecare sa-si accepte partea de vina si sa va reveniti ..daca se continua asa..eu nu cred ca se mai ajunge pana la sacel..

victorash

Mesaj de victorash »

Zarguzon Adi scrie:
victorash scrie:
Citat Gabi "Dl arbitru sef...ati inceput sa luati decizii...sti ce cred? ca vrei sa ne faci in ciuda si ca vrei sa ne faci sa ne retragem si noi in semn de protest"
adi..te-am perceput ca un om cu capul pe umeri..inca mai cred asta..
seara buna

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”